Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Panda    |   << vissza

Panda

2024-07-08 18:46:29
Gyula

Gyula

Posztok: 422
Velünk: 2872 napja

Június 16.-30. között egy kis társasággal, lenyomtunk egy Csehországi sörgyár látogató túrát.Csak én voltam MX-5 -tel, a többiek off autóval.Az összes jelentősebb sörös hely felkereséséhez két hét nyilván kevés,de legalább van ok rá ,hogy elmenjünk még egyszer. Az autós rész : az átlag cseh út lényegesen jobb a magyarnál,ezen nem lepődtünk meg.Nagyon pihentető nyugis érzés volt,hogy két hétig nem kellett állandóan kátyúkat sasolni.Konkrétan egyet sem láttam.Voltak nagyon szép kanyargós-hullámzós,szinte forgalom mentes erdei szakaszok.Viszont a 70-es táblával nem spórolnak.A másik az autóm fogyasztása:országút-város kombó szabálykövető stílusban :6,25 liter/100 km.! Le volt esve a pofám.Szinte dekára pontosan 2000 km volt az út.Az automatát könnyű megszokni,(Azóta már a kéziváltós kocsimnál is a féket nyomom indításkor a kuplung helyett.)túrázáshoz tök jó,sport módban-!sportos!-fürge, jól vált vissza.De így használtam kevesebbet.

Íme az útvonal két részletben:

https://maps.app.goo.gl/3pUMFY6u63qtdbr47

https://maps.app.goo.gl/HPBwrJ3PeZS9prFW6

Történet:

Június 16.-30. között egy kis társasággal, lenyomtunk egy Csehországi sörgyár látogató túrát.Csak én voltam MX-5 -tel, a többiek off autóval.Az összes jelentősebb sörös hely felkereséséhez két hét nyilván kevés,de legalább van ok rá ,hogy elmenjünk még egyszer. Az autós rész : az átlag cseh út lényegesen jobb a magyarnál,ezen nem lepődtünk meg.Nagyon pihentető nyugis érzés volt,hogy két hétig nem kellett állandóan kátyúkat sasolni.Konkrétan egyet sem láttam.Voltak nagyon szép kanyargós-hullámzós,szinte forgalom mentes erdei szakaszok.Viszont a 70-es táblával nem spórolnak.A másik az autóm fogyasztása:országút-város kombó szabálykövető stílusban :6,25 liter/100 km.! Le volt esve a pofám.Az automatát könnyű megszokni,(Azóta már a kéziváltós kocsimnál is a féket nyomom indításkor a kuplung helyett.)túrázáshoz tök jó,sport módban-!sportos!-fürge, jól vált vissza.De így használtam kevesebbet.

Íme az útvonal két részletben:

https://maps.app.goo.gl/3pUMFY6u63qtdbr47

https://maps.app.goo.gl/HPBwrJ3PeZS9prFW6

2024-05-29 12:48:41
Gyula

Gyula

Válasz erre: @GPali #146718 

Szia! Köszi az aggódást,jó érzés ,hogy hiányoznék.Figyelem a bejegyzéseidet,ha meglesz a holló műszakija,lejátsszuk a "Welcome Panda" menetet sztorizással egybekötve.(A május 1.-i felvonulás már Pandás volt.) Szorítok a sikeres vizsgáért.  

Történet:

Szia! Köszi az aggódást,jó érzés ,hogy hiányoznék.Figyelem a bejegyzéseidet,ha meglesz a holló műszakija,lejátsszuk a "Welcome Panda" menetet sztorizással egybekötve. Szorítok a sikeres vizsgáért.

Szia! Köszi az aggódást,jó érzés ,hogy hiányoznék.Figyelem a bejegyzéseidet,ha meglesz a holló műszakija,lejátsszuk a "Welcome Panda" menetet sztorizással egybekötve.(A május 1.-i felvonulás már Pandás volt.) Szorítok a sikeres vizsgáért.

2024-05-29 8:56:31
GPali

GPali

Posztok: 745
Velünk: 2865 napja

Válasz erre: @Gyula #146717 

Amikor meghirdetted az nc-t, akkor egy kicsit féltem, hogy elveszítünk Téged. Nagyon örülök, hogy nem így történt.

Gratulálok az új játékszerhez! Szerintem nagyon jó döntés volt egy ND-be áthuppanni.

Kíváncsi lennék a keresztelő sztorijára.

Arra pedig még inkább, hogy egy magad fajta túra őőőőrült hogyan került automata közelébe? Egyébként napi használatra meg tudom érteni.

Kéne szervezni egy welcome Panda gurulást! smile )
(Ne siesd el a szervezést, mert egyelőre nincs műszakim!) 

aláírás

Touge Runnerz

2024-05-27 20:41:24
Gyula

Gyula

Válasz S2ATI-nak.

Az autó a keresztségben,kalandos körülmények között a Panda nevet kapta.

Első kérdésre: Ha kell megy mint állat,sport módban minden fokozatot tiltás közelig elforgat,ha ráérős a menet-többnyire az- 1500-2000 fordulat között elvan.Második válasz: Igen. Harmadik: Ismerkedési fázisban vagyunk.Néha még odanyúlok a váltóbothoz.A manuális váltás elérhető a kormányról is,ritka eset,hogy használom.Az én papás-krúzolós üzemmódomhoz megfelelő.   Június 16.és 30. között lenyomunk egy 2000 km körüli Csehországi túrát,ott majd minden kiderül. 

Történet:

Válasz S2ATI-nak.

Első kérdésre: Ha kell megy mint állat,sport módban minden fokozatot tiltás közelig elforgat,ha ráérős a menet-többnyire- 1500-2000 fordulat között elvan.Második válasz: Igen. Harmadik: Ismerkedési fázisban vagyunk.Néha még odanyúlok a váltóbothoz.A manuális váltás elérhető a kormányról is,ritka eset,hogy használom.Az én papás-krúzolós üzemmódomhoz megfelelő.

Válasz S2ATI-nak.

Első kérdésre: Ha kell megy mint állat,sport módban minden fokozatot tiltás közelig elforgat,ha ráérős a menet-többnyire az- 1500-2000 fordulat között elvan.Második válasz: Igen. Harmadik: Ismerkedési fázisban vagyunk.Néha még odanyúlok a váltóbothoz.A manuális váltás elérhető a kormányról is,ritka eset,hogy használom.Az én papás-krúzolós üzemmódomhoz megfelelő.

Válasz S2ATI-nak.

Első kérdésre: Ha kell megy mint állat,sport módban minden fokozatot tiltás közelig elforgat,ha ráérős a menet-többnyire az- 1500-2000 fordulat között elvan.Második válasz: Igen. Harmadik: Ismerkedési fázisban vagyunk.Néha még odanyúlok a váltóbothoz.A manuális váltás elérhető a kormányról is,ritka eset,hogy használom.Az én papás-krúzolós üzemmódomhoz megfelelő.   Június 16.és 30. között lenyomunk egy 2000 km körüli Csehországi túrát,ott majd minden kiderül.

Válasz S2ATI-nak.