Sziasztok, tovább haladtam a kipufogó fejlesztésben, most éppen leömlőre vadászok, lehetőleg 4-2-1-re, viszont problémába ütköztem. Ugye azt néztem hogy az nbfl 1.8 és 1.6-os motor kipufogó rendszere különbözik, de arra viszont nem találtam konkrét választ hogy miben. Hátrébb van a katalizátor, vagy esetleg a szenzorok vannak más helyen? ha valaki tudja esetleg azt megköszönném, mert ha csak annyi hogy hosszban van különbség viszont ugyanúgy megy fel, akkor max veszek leömlőt 1.8-hoz és kipufogósnál kicsit át szerkesztjük.
NBFL kipufogó keresésben kérnék segítséget

mester
Velünk: 5628 napja

mester

mester
Hozzátenném, hogy sokáig ebben a kipufogóban is gondolkodtam de végül le tettem róla mert gondolom elég recsegős lenne magasabb fordulaton amiért nincsen hátsó dob, csak egy cső.
https://bofiracing.c___x-for-mazda-mx-5-nb/
Sziasztok, éppen kipufogót keresek a 2002-es NBFL mx-5-höz, és eddig nem nagyon tudtam dűlőre jutni. 1.6-os motorról van szó, úgyhogy nagyrészt az amerikai kipufogók kiesnek ha leömlőtől visszamenőleg van. Az lenne a kérdésem hogy itt a klubban kinek milyen kipufogója van, mi a tapasztalat vele és hogy hol szerezte be. Én jelenleg valami olyat keresek ami kicsit megerősítené a kocsi hangját és nyilván meg is mélyítené. Nem baj ha hangos csak az a lényeg hogy magas fordulaton is szép hangja legyen, ne pedig recsegős ropogós civic stílusa. Vevő vagyok akármire, lehet végdob, lehet katitól visszamenő is akár, bár azért szeretnék lehetőleg 300.000 FT alatt maradni ha lehetséges mert azért mégis csak főként utcán lenne használva és csak néha napján lenne pályára ki engedve.