Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Így épül az MX-5-öm (build thread)    »    Pali játszótere    |   << vissza

Pali játszótere

2026-03-23 11:08:34
GPali

GPali

Posztok: 790
Velünk: 3303 napja

Kis társaságunkkal 2026. március 14-15. hétvégén tartottuk az idei tavaszi túránkat. Mátra-Bükk kör, miskolci szállással.

Az idő tökéletes volt, konkrétan a legjobb: 16-18 fok, napsütés.

A csapat: NB, NC, ND, 370Z és Seres Ricsi kollega melós autója. Szegény Ricsi véletlenül atomjaira bontotta a saját NA-ját, így nem volt más választása, mint off autóval jönni. Szerencsére az off autójába belevarázsolt egy "drift mod"-ot, így végül is rendben van. Itt jegyezném meg, hogy nagyon-nagyon dicséretes, hogy Ricsi a társaság miatt még rendes autó hiányában is eljött.

A túra meglepően zökkenőmentesre sikeredett. Ez persze betudható annak is, hogy mindenki ellenőrizte a kötelezőket (fék, olajok, stb). Emberi és műszaki hiba nélkül tudtuk le ezt a két napot. Pedig nem kíméltük szegény autókat.

Rettentően jót autóztunk, na.. Aztán vasárnap Rudabánya mellett meglátogattunk egy szinte elhagyatott útszakaszt. A rövid szakasz lényege, hogy egyrészt a madár se jár arra, másrészt fehér aszfaltos, harmadrészt pedig gyönyörű. Egyszóval tökéletes hely egy kis tapadásvesztés gyakorlására, amit természetesen ki is használtunk. A videó végénél jön a meglepetés. Ricsi melós autója MX5-öket megszégyenítő szépséggel tekeri a kanyarokat! Persze, ehhez nem csak az autó tudása, hanem sokkal inkább Ricsi tapasztalata kellett. Szürreális élmény volt, na... :D

Az egyetlen icike picike hibácska az én autómnál jött elő. A légzsák visszajelző néha-néha feldobott egy hibát. Ilyen morzés stílusban villogtatja magát. Érdekesség, hogy nem mindig, csak kb minden második autóindításkor. Ha lesz időm, kiszedem az üléseket, kicsit megrángatom, átnézem a csatlakozókat és a kábeleket. Hátha megtalálom a hibát.

aláírás

Touge Runnerz

2026-03-09 8:47:39
GPali

GPali

Március van. Ébredezünk a hibernációból

Ezt az ébredezést egy gyors téli-nyári kerékcserével egybekötött fék-futómű átnézéssel indítottam.

Úgy alakult, hogy egész télen alig használtam az autót. Konkrétan talán 3-4 alkalommal mozdult ki a teremgarázsból december eleje óta. Iszonyat jó érzés volt a 15 fok körüli napsütésben autózni.

A bal hátsó kerékkel kezdtem. Gondoltam leszedem féknyerget is, megnézem, hogy miújság a fékbetétekkel. Meglepő módon a hátsó betétekben még egész értelmes mennyiségű kopóréteg volt, úgyhogy csak megtisztítottam, zsíroztam és visszaraktam mindent. A munkahenger viszont besz*patott... :D Majd' egy óra szenvedés után kiderült, hogy nem a munkahenger van beszorulva, hanem én felejtettem el gondolkozni... :D A fékviszanyomó készletben két munkaeszköz van. Egy bal menetes és egy jobb menetes. Nyilván nekem éppen a másik kellett volna, nem pedig az, amelyiket kézbe vettem. Ezt követően a többi rész már mondhatni simán ment.

Elől már kopottabbak voltak a fékbetététek. Éppen határeset, de ha már ott voltam és kivettem őket, akkor inkább cseréltem, nehogy egy túra közepén kezdjen el nekem kiabálni. Nagyon jó érzés egyébként, hogy ezen az autón nem nagyon vannak berohadt csavarok és társaik. Ha tudod mit és hogyan kell csinálni, akkor a kora ellenére könnyű dolgozni rajta.

Most is Zimmermann fékbetét került be. Nekem bevált.

Ami még hátra van, az egy fékfolyadék csere. Nem túl egetrengetően régi, ami benne van, de mivel "racse" fékfolyadék, ezért illene már cserélnem. A folyadék megvan, csak egy fékpedált nyomogató asszisztens kell hozzá. Ez lesz a következő feladat.

Plusz egy dolog ami zavar: sok helyen kezd nyüszögni a műanyag az autóban. Ezeknek kéne utánajárnom, de olyan béna feladat, hogy nagyon nagyon nincs hozzá kedvem :D

Nagyon jó szezont kívánok mindenkinek!

aláírás

Touge Runnerz

2025-11-03 10:38:57
GPali

GPali

Csütörtökön autós nyílt napon jártunk Kakucs-Ringen.

Ezért előtte, szerdán munka után megajándékoztam az autót egy olajcserével (222.022 km), mert kb 6.000 km ment bele az előző olajba. Gondoltam nem árt neki, ha friss olaj van benne amikor tiltáson rugdosom szerencsétlent... :D
Kis boldogság nekem: az olajcsere periódus alatt egyszer SEM kellett utántöltenem olajat, ami nc tulajként igen csak jó érzés.

Átnéztem a fékeket, ellenőriztem a hűtőfolyadék és fékfolyadék szinteket is, minden rendben volt, úgyhogy "pályázásra felkészítve" mentem aludni.

Csütörtökön világbajnok idő volt. 19-20 fok körüli max hőmérséklet, szép napos-felhős időjárás, icipici esővel, de még éppen nem volt zavaró.

Sima autós nyílt nap volt, így kevesen is voltunk. Lehetett menni, gyakorolni, élvezni az egészet, nyilván sorban állás nélkül. Már nagyon NAGYON hiányzott a lelkemnek egy ilyen nap. Semmi feladat, semmi kötöttség, még csak versenyezni sem kellett más idejével, hanem tényleg csak élvezni az egészet. Valószínűleg ez már az öregedés jele, de olyan nosztalgikus volt az egész, mint régen a hőskorban, amikor még az első mx5-ömmel egyik napról a másikra valahogy kint találtam magam egy random pályanapon, autóztam ahogy a csövön kifért, bandáztam barátokkal és ismeretlenekkel, majd minden hiba nélkül, óriási vigyorral az arcomon lábon hazaautóztam.

A Cybul Wheel rack-et már csak azért is megérte megvenni, mert iszonyú menő ez a látvány:

Gyári 17"-es felnin Pirelli Pzero rk5 gumikkal (205/45) mentem. Jó hobbistaként vagy 10 évesek az abroncsok, amikből legalább az egyik lassúdefektes. És nyilván nem a "húsos" példányok. A betonra keményedett abroncsok kb 3 kör melegítés után felveszik az üzemi hőmérsékletet és valami eszméletlen, hogy mit tapadnak. El sem merem képzelni mit tudhat egy friss, egészséges szett ebből a típusból!

Volt egy C6 Corvette, akivel olyan jót autóztam, hogy elképesztő. A leggyorsabb időket nem ezeken a körökön mentem, de az élmény talán itt volt a legintenzívebb: Videós bizonyíték

Egyébként Dani barátom rángatott ki erre a csütörtöki napra, amiért innen is ezer hála!

Dani és az én autóm "ugyanolyan" 2.0L nc1 5-ös váltóval és gyári sperrel. A két autó mégis két külön világ volt, ahogyan a pályán mozogtak. Érdekes tanúság. Same-sambe but really different!

A random összeverődött társaság:

Az egyetlen hiba, ami kijött a nap során, az a szervó folyadék tartályával kapcsolatos... Nem annyira üdvözölte a nagy G erőkkel vett kanyarokat és valamennyi szervó olaj azért kijfolyott a kupaknál. De ennyi baj legyen... :D

Számomra imádni való látvány, amikor az autóm "race" kerékszetten van. Mindegyik mx5-ömnél imádtam. A durván fékporos gyári Enkei felnire ráhúzva a semi slick. Ennél menőbb dolog nincs is.

Van raceboxom, úgyhogy azért saját magam ellen tudtam versenyezni is. Az nc-vel eddig 40.41 volt a legjobb köridőm. Óriási élmény volt, hogy az első felmenetelben megközelítettem az addigi legjobb időmet (40.43). Aztán a nap folyamán sikerült becsúsznom éppen alá. Majd pedig a nap második felében az új rekordomat is megfejeltem, így 40.20 lett a leggyorsabb köröm. Ez számomra őszinte öröm, nagyon nagyon elégedett vagyok. Tudom, vannak gyorsabbak és főleg ügyesebbek nálam. De számomra ez is űridő és nyilván nagyon jó érzés, hogy az eddigi rekordomat sikerült egy icipicit túlszárnyalni.

Tökéletes nap, tökéletes eredménnyel 

aláírás

Touge Runnerz

Történet:

Csütörtökön autós nyílt napon jártunk Kakucs-Ringen.

Ezért előtte, szerdán munka után megajándékoztam az autót egy olajcserével (222.022 km), mert kb 6.000 km ment bele az előző olajba. Gondoltam nem árt neki, ha friss olaj van benne amikor tiltáson rugdosom szerencsétlent... :D
Kis boldogság nekem: az olajcsere periódus alatt egyszer SEM kellett utántöltenem olajat, ami nc tulajként igen csak jó érzés.

Átnéztem a fékeket, ellenőriztem a hűtőfolyadék és fékfolyadék szinteket is, minden rendben volt, úgyhogy "pályázásra felkészítve" mentem aludni.

Csütörtökön világbajnok idő volt. 19-20 fok körüli max hőmérséklet, szép napos-felhős időjárás, icipici esővel, de még éppen nem volt zavaró.

Sima autós nyílt nap volt, így kevesen is voltunk. Lehetett menni, gyakorolni, élvezni az egészet, nyilván sorban állás nélkül. Már nagyon NAGYON hiányzott a lelkemnek egy ilyen nap. Semmi feladat, semmi kötöttség, még csak versenyezni sem kellett más idejével, hanem tényleg csak élvezni az egészet. Valószínűleg ez már az öregedés jele, de olyan nosztalgikus volt az egész, mint régen a hőskorban, amikor még az első mx5-ömmel egyik napról a másikra valahogy kint találtam magam egy random pályanapon, autóztam ahogy a csövön kifért, bandáztam barátokkal és ismeretlenekkel, majd minden hiba nélkül, óriási vigyorral az arcomon lábon hazaautóztam.

A Cybul Wheel rack-et már csak azért is megérte megvenni, mert iszonyú menő ez a látvány:

Gyári 17"-es felnin Pirelli Pzero rk5 gumikkal (205/45) mentem. Jó hobbistaként vagy 10 évesek az abroncsok, amikből legalább az egyik lassúdefektes. És nyilván nem a "húsos" példányok. A betonra keményedett abroncsok kb 3 kör melegítés után felveszik az üzemi hőmérsékletet és valami eszméletlen, hogy mit tapadnak. El sem merem képzelni mit tudhat egy friss, egészséges szett ebből a típusból!

Volt egy C6 Corvette, akivel olyan jót autóztam, hogy elképesztő. A leggyorsabb időket nem ezeken a körökön mentem, de az élmény talán itt volt a legintenzívebb: Videós bizonyíték arra, hogy kis pályára nem kell erős autó ahhoz, hogy gyors legyél

Egyébként Dani barátom rángatott ki erre a csütörtöki napra, amiért innen is ezer hála!

Dani és az én autóm "ugyanolyan" 2.0L nc1 5-ös váltóval és gyári sperrel. A két autó mégis két külön világ volt, ahogyan a pályán mozogtak. Érdekes tanúság. Same-sambe but really different!

A random összeverődött társaság:

Az egyetlen hiba, ami kijött a nap során, az a szervó folyadék tartályával kapcsolatos... Nem annyira üdvözölte a nagy G erőkkel vett kanyarokat és valamennyi szervó olaj azért kijfolyott a kupaknál. De ennyi baj legyen... :D

Számomra imádni való látvány, amikor az autóm "race" kerékszetten van. Mindegyik mx5-ömnél imádtam. A durván fékporos gyári Enkei felnire ráhúzva a semi slick. Ennél menőbb dolog nincs is.

Van raceboxom, úgyhogy azért saját magam ellen tudtam versenyezni is. Az nc-vel eddig 40.41 volt a legjobb köridőm. Óriási élmény volt, hogy az első felmenetelben megközelítettem az addigi legjobb időmet (40.43). Aztán a nap folyamán sikerült becsúsznom éppen alá. Majd pedig a nap második felében az új rekordomat is megfejeltem, így 40.20 lett a leggyorsabb köröm. Ez számomra őszinte öröm, nagyon nagyon elégedett vagyok. Tudom, vannak gyorsabbak és főleg ügyesebbek nálam. De számomra ez is űridő és nyilván nagyon jó érzés, hogy az eddigi rekordomat sikerült egy icipicit túlszárnyalni.

Tökéletes nap, tökéletes eredménnyel 

2025-10-20 13:21:39
GPali

GPali

Az előző posztomban elpanaszkodtam, hogy "A túrán elkezdtem hallani valami nyiszorgást bal hátulról. Vagy fékre, vagy valami más forgó alkatrészre tippelek..."

Nos, azóta 2X használtam az autót normál A-ból B-be közlekedésre. Egyszer sem hallottam semmiféle nyiszorgást... :D Egy NC-s kollégával egyeztetve, arra jutottunk, hogy valószínűleg "csak" sikerült olyan tempósan autózni a Gyula féle szlovák túrán, hogy megsütöttem a fékbetétek felső felületét. Ez nyikorgott. A megsütött fékpofa felső felületét pedig a normál használatnál szépen lekoptattam róla, ezért már nem adja a furcsa hangot. Ez az elméletünk, ami egyébként elképzelhetőnek tűnik számomra. Figyelni fogom, ha visszajön a nyiszorgás, természetesen foglalkozni is fogok vele. :D

Az A-ból B-be közlekedés pedig "véletlenül" éppen a Visegrádi-hegységen (pilisszentlászlói útszakaszán) keresztül vezetett a gyönyörű őszi tájban. Még éppen a fákon vannak a színes levelek. Ha tehetitek menjetek el a napokban és csodáljátok meg.

aláírás

Touge Runnerz

Történet:

Az előző posztomban elpanaszkodtam, hogy "A túrán elkezdtem hallani valami nyiszorgást bal hátulról. Vagy fékre, vagy valami más forgó alkatrészre tippelek..."

Nos, azóta 2X használtam az autót normál A-ból B-be közlekedésre. Egyszer sem hallottam semmiféle nyiszorgást... :D Egy NC-s kollégával egyeztetve, arra jutottunk, hogy valószínűleg "csak" sikerült olyan tempósan autózni a Gyula féle szlovák túrán, hogy megsütöttem a fékbetétek felső felületét. Ez nyikorgott. A megsütött fékpofa felső felületét pedig a normál használatnál szépen lekoptattam róla, ezért már nem adja a furcsa hangot. Ez az elméletünk, ami egyébként elképzelhetőnek tűnik számomra. Figyelni fogom, ha visszajön a nyiszorgás, természetesen foglalkozni is fogok vele. :D

Az A-ból B-be közlekedés pedig "véletlenül" éppen a Visegrádi-hegységen (pilisszentlászlói útszakaszán) keresztül vezetett a gyönyörű őszi tájban. Még éppen a fákon vannak a színes levelek. Ha tehetitek menjetek el a napokban és csodáljátok meg.

2025-10-02 9:55:57
GPali

GPali

Gyula  - már szokásosnak mondható - selmecbányai túráján néha, jobb szakaszokon bekapcsoltam a kamerát. Az alábbi két részlet megosztásra érdemes:

Az első

És a második

Ezekből a "metszetekből" is látszik, hogy milyen szuper szakaszokat talált nekünk Gyula. Innen is, még egyszer köszönjük!

Számomra meglepően sok autó gyűlt össze. Főleg ahhoz képest, hogy sajnos a fórum haldoklik. Ezek szerint viszont az MX5 és az autózás szeretete nagyon is él! Hurráá

Az ilyen autózások azok amik közben/után újra és újra beleszeret az ember a saját autójába és a hobbiba, ami az autó és autózás köré fonódik.

A túrán elkezdtem hallani valami nyiszorgást bal hátulról. Vagy fékre, vagy valami más forgó alkatrészre tippelek... Nem komoly, és nem is szól állandóan. De ennek utána kell járnom és javítani.

aláírás

Touge Runnerz

Történet:

Gyula  - már szokásosnak mondható - selmecbányai túráján néha, jobb szakaszokon bekapcsoltam a kamerát. Az alábbi két részlet megosztásra érdemes:

Az első

És a második

Ezekből a "metszetekből" is látszik, hogy milyen szuper szakaszokat talált nekünk Gyula. Innen is, még egyszer köszönjük!

Számomra meglepően sok autó gyűlt össze. Főleg ahhoz képest, hogy sajnos a fórum haldoklik. Ezek szerint viszont az MX5 és az autózás szeretete nagyon is él! 

A túrán elkezdtem hallani valami nyiszorgást bal hátulról. Vagy fékre, vagy valami más forgó alkatrészre tippelek... Nem komoly, és nem is szól állandóan. De ennek utána kell járnom és javítani.

2025-09-13 15:14:40
GPali

GPali

A lámpák polírozása óta semmi érdemi változás, karbantartás, módosítás nem történt.

Történt viszont egy nagyon is jó hangulatban elkövetett videó forgatás. A Zöld Pokol Youtube csatorna meghívásából készült el a mai napon megjelent közepesen rövid NC MX5 bemutató videó 

Nagyon boldog vagyok, hogy született egy ilyen anyag az autóról. Ráadásul éppen akkor, amikor nagyon egyben van, nem csörög, nem köhög, nincs semmi hasfájása a verdának. (Most, hogy ezt leírtam, tuti felrobban) :D

aláírás

Touge Runnerz

2025-08-01 17:52:43
Kalap

Kalap

Posztok: 1661
Velünk: 6893 napja

Megkerestem őket, beszámolok a végeredményről! smile Nade nem offolok wink

aláírás

Fun is not a straight line

2025-08-12 23:30:37
mx5fan

mx5fan

Posztok: 1452
Velünk: 6751 napja

szoktak tenni rá UV védö fóliát azzal sokáig szép marad

Történet:

szoktak tenni rá UV védö fóliát azzal sokáig szép marad

szoktak tenni rá tenni UV védö fóliát azzal sokáig szép marad

2025-07-29 13:06:51
GPali

GPali

Válasz erre: @Kalap #146942 

Köszi!

Sima csóró halogén. Az én nc-m nagyon kezeslábas :D

Én is féltem tőle, hogy belül is rossz a lámpám. Az ember azt mondta, hogy ettől függetlenül nekiesik, mert annál tuti jobb lesz, mint amilyen most. Igaza lett :D

Őket hívtam 

BP-n belül 13.900,- Ft-ért kimennek és helyben megpolírozzák.

aláírás

Touge Runnerz

2025-07-22 18:12:53
Kalap

Kalap

Posztok: 1661
Velünk: 6893 napja

A lámpa tényleg állat lett! Kérdés: Ez xeon, vagy sima? Xenonos NC-t kéne polírozni itt is, de félek hogy a belseje is teljesen szar a plexinek, nem csak a külső rétege...Van valami elérhetőség az emberedhez, meg egy irányár hogy mennyi volt a produkció? smile

aláírás

Fun is not a straight line

2025-07-17 21:51:28
GPali

GPali

Most, hogy éppen nincs ordító problémája az autónak, elkezdtem olyan apróságokkal foglalkozni, amik nem kötelezőek, csak simán jól esnek az autószerető gazda tudatának.

Kezdtem ezt egy alapos külső-belső takarítással. Már ráfért.

A tető impregnálását már azóta húzom, amióta felkerült a kivágott helyett a mostani. Tehát több, mint egy éve.. :D Most kerítettem rá alkalmat és szépen beáztattam, átmentem rajta nagynyomásúval, majd a LiquiMoly tetőtisztító szerével jól átdörzsöltem, kicsit hagytam hatni, majd kiöblítettem.

Ezt követően pedig impregnáltam. Kész is :D

Ami látványosabb, az a fényszóró polírozása. Ezt nem magamnak csináltam, hanem rábíztam egy szakemberre. Drágább lett volna az eszközöket megvenni, szóval értelme sem nagyon lett volna magamnak csinálni. Tök jó szolgáltatás, hogy adott helyszínre "házhoz" jön a polírozós arc és az akkus polírgépével megcsinálja, bárhol is áll az autód éppen. Szóval a teremgarázshoz odahívtam és kb háromnegyed óra alatt varázsolt nekem a srác.

Ebből a csúnya, bemattult szörnyűségből:

Ezt a szép, átlátszó lámpát:

Olyan szinten felfrissítette a kinézetét, hogy el sem hiszem. Nagyon boldog vagyok a végeredménnyel. Egy Kerámiás uv védő anyagot is felvitt rá a sárc. Ha legalább 1-2 évig bírni fogja szép clrear búrával, már boldog vagyok.

aláírás

Touge Runnerz

2025-07-07 18:42:00
GPali

GPali

Alább "a fura hang nyomában" következő fejezetét olvashatjátok.

Ahogy írtam, a következő kör Reményi Tomi autószerelő mesterhez vezetett. Tomi egy próbakör és kb 5 perc hümmögés után azt mondta, hogy szerinte a leömlőcsonk tömítése fúj ki valahol. Szóval vegyek újat, cseréljem és meglátjuk.

Miután hazaértem Tomitól, még aznap este a kosárba is tettem a https://miataparts.hu/ webshopban a gyári Mazda tömítést. Mert ebből a tömítésből (is) a gyárira esküszik a nép, én meg most is a legjobbat akarom a kocsinak.

Péntekre meg is érkezett a tömítés, így óriási reményekkel kezdtem neki a szombati szerelésnek. Motortér kipufogó oldalának szétbontása már azt sem tudom hanyadjára... :D

A tömítés igényes cseréjéhez ki kell szedni a leömlőt. Csak így tudod normálisan eltakarítani a motorblokk kipufogó oldalát és a leömlőt is.

Ok, leömlő kint... Nézem, hogy valami nem kerek! Hát a leömlő alsó részén van egy tartó talp/konzol, ami a másfél-2 éves, ultramenő I.L. Motorsportos leömlőmön el van repedve. Ez:

Fejvakarás. Nyilván a családi házunk garázsában pont nincs egy hadra fogható hegesztőgép. Miért is lenne. Örülök, hogy alap szerszámok vannak. Szombat van. Most mi legyen? Ezt így vissza nem rakom, mert annak nincs értelme. Hasonlóan agybeteg ismerősöket bombázom megkeresésekkel, hogy esetleg valaki tud-e segíteni, vagy ajánlani valakit. Mint már oly sokszor, most is Nyiregyházi Gyuri húzott ki a sz*rból. Otthon volt, mondta, hogy ha elviszem hozzá, meghegeszti. Kb egy óra autóút volt, de úgy örültem Gyurinak mint a messiásnak. Nem mellesleg az egyetlen használható autó édesapám régi projektje/hétvégi autója, a 124-es Merci. Egye fene, elgurulok vele. Csodás, elnyűhetetlen csillag.

Nyiri nézi a leömlőt... "Hát ezen mintha egy luk is lenne". Mondom mi van, tessék, hogy tetszik mondani?! És valóban, az ott egy icipici, de határozottan luk:

Szóval a mezei konzol visszahenkölésből leömlő luk foltozás- és konzol visszahenkölés lett. A szépséghibája annyi, hogy a rozsdamentes leömlőre mezei hegesztéssel mentünk rá. De szombat délután ne válogasson a paraszt! Örültem annak ami van. Nem is kicsit. Innen is EZER HÁLA NEKED GYURI, KÖSZÖNÖM!

Nyiri hegesztő manufaktúra in action:

A végeredmény:

Késődélutánra vissza hajókáztam a 124-essel a piliscsabai garázsba és kezdhettem az összeszerelést. Motor kipufogó oldalának fémtisztára pucolása, leömlő talp szintén fémtisztára pucolása, majd összerakás.

Gyönyörű, új, gyári tömítés a helyén:

Majd pedig azt a leömlő is követte. Arról nem rakok képet, láttátok már eleget. És amúgy is meg vagyok rá sértődve, mert csak szivat :D

A leömlő csavarjai közül amit lehetett (4 db a 7-ből) nyomatékra húztam le úgy, hogy igyekeztem fokozatosan egyre nagyobb nyomatékra húzni, belülről kifele haladva. Azért így, hogy lehetőleg ne fújjon ki.

Mindent visszacsavaroztam, szóval jöhetett a nagy pillanat! A rettegett próbakör! Képzeljétek, VÉGRE eltűnt a hülye, oda nem illő hang és minden normálisan működik! Ez valami hihetetlen! :D A nagyon boldog próbakör után visszamentem a garázsba, felcsavaroztam a toronymerevítőt is, majd pedig rendet raktam magam után.

Most egy jóideig tessék így egyben maradni, kedves motortér:

Azt talán sosem fogom megtudni, hogy a tömítés cseréje, a hegesztés, vagy esetleg a kettő együtt oldotta meg a hibát, de nem is érdekel. Nagyon boldog vagyok, hogy egyben van a kocsi és most tényleg, tényleg nagyon jó!

aláírás

Touge Runnerz

2025-06-24 14:54:03
GPali

GPali

Válasz erre: @Gyula #146923 

Óriási bulinak hangzik a tied is. Főleg az, hogy két olyan szervizben is voltál, ahol azt gondolná az ember, hogy megkeresik és megoldják az ilyesmit, nem pedig elküldenek, hogy "jóvanazúgy"

Az pedig tök szomorú, hogy már egy nd is produkál ilyesmit. Egyébként nekem is tanácsolták, hogy használjam így és ne foglalkozzak vele. Node az nem én vagyok :D A hangos hevimetál ettől függetlenül pörög nálam is, azzal nincs baj 

@Kalap, nincs hangfelvételem, de szívesen odagurulok feléd egy ilyen hallgatózás-mikrofonozás körre. (Már a felajánlást is köszönöm, jól esik.)

aláírás

Touge Runnerz