Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Így épül az MX-5-öm (build thread)    »    Pali játszótere    |   << vissza

Pali játszótere

2022-10-01 21:10:26
Gyula

Gyula

Posztok: 419
Velünk: 2785 napja

Válasz erre: @GPali #145699 

Nekem jól esne ha kapna egy olyan mértékű büntit,hogy az visszatartsa a többi potenciális elkövető "urat"és "hölgyet! 

2022-10-01 17:51:27
GPali

GPali

Posztok: 736
Velünk: 2778 napja

NA Flashback!

A feltört, meggyalázott NA-val kapcsolatosan azóta is folyamatban van a rendőrségi eljárás. Még mindig nyomozati szakban tartunk (egy hónapja). Ma a PoliceHungary youtube csatornáján közzétettek egy videó részletet, amin az látszik, hogy a teremgarázsból kifele sétál a kedves elkövető Asszony! Nagyon bízom benne, hogy a rendőrség kezére kerül a hölgy és megállapítják a bűnösségét. Na nem azért mert ez nekem jól esne, csupán azért kívánom mert így talán lesz esélyem egy kis kárenyhítésre. Nagyon jól jönne..

A felvétellel kapcsolatosan az Origo és a Totalcar is közölt egy hírt. Ezúton is köszönöm nekik! Igazán jól esik, komolyan. 

aláírás

Touge Runnerz

2022-09-28 11:30:41
GPali

GPali

Ákos vendégszeretetéből adódóan tegnap este tudtam foglalkozni a kocsival. A műhelybe vezető út egy kis Tesco-s kitérővel kezdődött ahol vettem 5 lityó piros, előre bekevert, -35 fokig oké hűtőfolyadékot. Egyébként töltenem kellett rá - jobb híján - sima vizet, mert eghhhhh eléggé eltűnt ami a kocsi hűtőjében volt. Utunk során minden piros lámpánál és egyéb megállásnál hömpölygött kifele az aggasztóan mű szagú füstpára a motortérből. Elég rossz hírnevét kelthettem az mx-eknek. Bocsánat. Ráadásul a kellemetlen szag mellé társult egy erősen szemet és torkot csípő hatás is amitől volt, hogy konkrétan bekönnyeztem annyira irritált.

Kis szakmai előzetes, hogy érthető legyen a baj: A TD04L turbó egy olaj és vízhűtéses tárgy, tehát mind a motorolaj- mind pedig a motor hűtőfolyadék köre rá van kötve/ráköthető a turbóra. Ez ugye 4db plusz nyílás és így 4db folyadék szivárgási lehetőség a turbón.

Első körben lekaptam a turbót takaró hővédő lemezt. Ettől egyrészt hozzá sem férnék a turbó környékéhez, másrészt nem láttam miatta, hogy pontosan honnan jön a füst.

A turbo víz bemeneteli nyílásához érkező fitting/csatlakozó lazult le. Olyannyira, hogy kézzel tudom mozgatni föl-le. Tehát a hiba feltárása megtörtént. A turbónál ezeknek a vezetékeknek nagyon (NAGYON) szűk hely van hagyva, így ahhoz, hogy ezt a konkrét kilazult darabot meghúzhassam előbb le kéne kötni a turbo olaj rendszerét, levenni a wastegate actuatort és annak konzolját, majd végül de nem utolsó sorban a turbót leakasztani a leömlőről és a kipufogóról. Ez nem 2 perces meló. Legalábbis nekem nem. Fejvakarás...

Arra nem volt időm, hogy teljesen szétkapjam a motor turbo oldali részét; így is éjfél körül végeztünk Ákossal és az mx-szel kellett hazajönnöm.

Jöhetett a megoldási terv. Mint szinte mindig, most is Nyiri volt aki segített. Tanácsára szimplán kikötöttem a vízkörből a turbot. A víznek "csupán" hűtési szerepe van a turbóban, ez hideg időben nem is hiányzik annyira a rendszernek, tehát óriási bajt nem csinálunk. Sőt, alapból úgy vettem a kocsit, hogy a vízkörre rá sem volt kötve a turbo. Forumokon kutatás után sokan tanácsolják, hogy td04 vízkörbe bekötéssel ne is szenvedjen senki mert nagyon macerás, nem éri meg, anélkül is vígan el van a rendszer.

Na szóval a turbo vízcsöveit kiiktattam a rendszerből, majd jobb híján egy benzincsövet vágtam méretre és használtam közdarabként. A szükséges tanán 10-es átmérőjű cső helyett 12-es került be, ami nem a legjobb, de megteszi. Mivel a cső nagyon közel megy a szervó szíjához, ezért a biztonság kedvéért 2db kábelkötelegővel kicsit el is húztam tőle, nehogy bedarálják egymást.

Végül feltöltöttem friss új hűtőfolyadékkal a rendszert, összerámoltuk a műhelyt és haza indultunk Ákossal. NEM HÖMPÖLYÖG KIFELE A FÜST A MOTORTÉRBŐL, nem látok szivárgást és működik! Öröm! Hazaérve a teremgarázsban még felpattintottam a motorháztetőt, körbenéztem, minden jónak tűnik. Remélem mikor újra ránézek akkor sem fogok hűtőfolyadék tócsát találni alatta. Ha meg véletlenül de, akkor újra neki kell esni...

Ákos és Nyiri, köszi a segítséget!

aláírás

Touge Runnerz

2022-09-26 15:36:14
GPali

GPali

Jubileumi bejegyzés: 2000. napja vagyok fórum függő.

Tegnap, szeptember 25-én a Gyula féle guruláson vettünk részt 10+ mx-szel karöltve. 400+ kilométernyi jó minőségű szlovák kanyargás volt a menü. A cél Selmecbánya és környéke. Odafele az idő is kedvezett, az utak sem voltak leterhelve, jó buli volt.

Útközben egyszer meg kellett állnom egészségügyi szünetet tartani (értsd: pisi szünet), így lemaradtam a többiektől. Ó de milyen jól időzített lemaradás volt az! Bátovce település után álltam ki. Visszahuppantam az autóba, kicsit sietősre vettem, hogy utolérjem a többieket. Pont talán az egyik legszuperebb szakaszt sikerült üres úton, saját tempóban végigjátszadozni. (Nèzd meg a Bátovce-Selmecbánya közti szakaszt térképben.)

Erdei pihenő:

Icipici füstöt láttam jönni a motorterem sofőr oldali részéről. Cinkes, mert ott a leömlő, turbo, okosítás rész… Alapvetően a hővédőlemeztől nem láttuk, hogy pontosan honnan is jöhet a füst, de egyrészt kicsi volt, másrészt az autó se nem melegedett, se nem produkált semmi meglepőt menettulajdonság szinten. Hát uccu tovább, minek trélerezzem innen amíg még megy alapon… 

Ebéd. Pizza, duma, szokásos pihenő.

Hazafele az idő elsírta magát, így kicsit óvatosabbra vette mindenki a tempót. Végig esett, hol jobban, hol kevésbé. Közben a jobb oldali tompítottam is megadta magát (A második képen még világít, szóval tényleg a túra közben köszönt el). Én meg füstölgettem, mintha dohányozna a félszemmel pislákoló kocsi.  Kellemetlen. Esztergomban mikor visszaértünk a Tescohoz már fájdalmasan kényelmetlen módon füstölt. Burn motherfucker, burn:

Műanyagos, fura szagú füst ez. Még a bandázs égett szagát is el tudom képzelni ilyennek. A kocsi a füstölésen kívül továbbra is zokszó nélkül teszi a dolgát, így elindultam Pest felé. “Józan” gondolatoktól vezérelve nem a pilisen keresztül mentem haza, hanem az unalmas, kispolgári 10-es főúton. Legnagyobb meglepetésemre a rejtélyes füst Budapesten alábbhagyott. A teremgarázsban azért nézelődtem, hogy mi is lehet. A turbo környékén sötét folyadék permetet láttam, így az is lehet, hogy a turbo olajbetápja/kimenetele környékén ereszt kicsit, az rámegy a turbora/bandázsra és ott párolog a forróságban.

Gyorsan cseréltem egy hb4-es izzót a kiégett jobb első lámpában, legalább ez megoldva…

remélem a napokban lesz időm és lehetőségem szétkapni a turbo környékét, újrahúzni amit lehet/kell és ennyivel megoldódik a baj.

5 év atombiztos autózás után szokatlan számomra ez a fajta “vajon hazaérek-e” élmény. Vajon a BMW tulajok így élhetik a mindennapjaikat? 

Extra: a túrán volt egy 1.5 nd turbo+lamellás sperr+Tein FlexZ. Hát gyerekek, ez az én vágyott jövőm! Jófej tulaj, szuper autó! Nagyon kéne!

Gyula, még egyszer nagyon köszi a szuper túrát, az autóm kellemetlenkedése ellenére is imádtam! smile  

aláírás

Touge Runnerz

Történet:

Tegnap, szeptember 25-én a Gyula féle guruláson vettünk részt 10+ mx-szel karöltve. 400+ kilométernyi jó minőségű szlovák kanyargás volt a menü. A cél Selmecbánya és környéke. Odafele az idő is kedvezett, az utak sem voltak leterhelve, jó buli volt.

Útközben egyszer meg kellett állnom egészségügyi szünetet tartani (értsd: pisi szünet), így lemaradtam a többiektől. Ó de milyen jól időzített lemaradás volt az! Bátovce település után álltam ki. Visszahuppantam az autóba, kicsit sietősre vettem, hogy utolérjem a többieket. Pont talán az egyik legszuperebb szakaszt sikerült üres úton, saját tempóban végigjátszadozni. (Nèzd meg a Bátovce-Selmecbánya közti szakaszt térképben.)

Erdei pihenő:

Icipici füstöt láttam jönni a motorterem sofőr oldali részéről. Cinkes, mert ott a leömlő, turbo, okosítás rész… Alapvetően a hővédőlemeztől nem láttuk, hogy pontosan honnan is jöhet a füst, de egyrészt kicsi volt, másrészt az autó se nem melegedett, se nem produkált semmi meglepőt menettulajdonság szinten. Hát uccu tovább, minek trélerezzem innen amíg még megy alapon… 

Hazafele az idő elsírta magát, így kicsit óvatosabbra vette mindenki a tempót. Végig esett, hol jobban, hol kevésbé. Közben a jobb oldali tompítottam is megadta magát. Én meg füstölgettem, mintha dohányozna a félszemmel pislákoló kocsi.  Kellemetlen. Esztergomban mikor visszaértünk a Tescohoz már fájdalmasan kényelmetlen módon füstölt. Burn motherfucker, burn:

Műanyagos, fura szagú füst ez. Még a bandázs égett szagát is el tudom képzelni ilyennek. A kocsi a füstölésen kívül továbbra is zokszó nélkül teszi a dolgát, így elindultam Pest felé. “Józan” gondolatoktól vezérelve nem a pilisen keresztül mentem haza, hanem az unalmas, kispolgári 10-es főúton. Legnagyobb meglepetésemre a rejtélyes füst Budapesten alábbhagyott. A teremgarázsban azért nézelődtem, hogy mi is lehet. A turbo környékén sötét folyadék permetet láttam, így az is lehet, hogy a turbo olajbetápja/kimenetele környékén ereszt kicsit, az rámegy a turbora/bandázsra és ott párolog a forróságban.

Gyorsan cseréltem egy hb4-es izzót a kiégett jobb első lámpában, legalább ez megoldva…

remélem a napokban lesz időm és lehetőségem szétkapni a turbo környékét, újrahúzni amit lehet/kell és ennyivel megoldódik a baj.

5 év atombiztos autózás után szokatlan számomra ez a fajta “vajon hazaérek-e” élmény. Vajon a BMW tulajok így élhetik a mindennapjaikat? 

Extra: a túrán volt egy 1.5 nd turbo+lamellás sperr+Tein FlexZ. Hát gyerekek, ez az én vágyott jövőm! Jófej tulaj, szuper autó! Nagyon kéne!

Gyula, még egyszer nagyon köszi a szuper túrát, az autóm kellemetlenkedése ellenére is imádtam! :) 

Erdei pihenő:

Hazafele az idő elsírta magát, így kicsit óvatosabbra vette mindenki a tempót. Végig esett, hol jobban, hol kevésbé. Közben a jobb oldali tompítottam is megadta magát. Én meg füstölgettem, mintha dohányozna a félszemmel pislákoló kocsi.  Kellemetlen. Esztergomban mikor visszaértünk a Tescohoz már fájdalmasan kényelmetlen módon füstölt. Burn motherfucker, burn:

Gyula, még egyszer nagyon köszi a szuper túrát, az autóm kellemetlenkedése ellenére is imádtam! :) 

2022-09-23 9:16:18
mester

mester

Posztok: 882
Velünk: 5411 napja

Nekem is turbo meg kompi kéne, én meg már a 10 nek is örülök.. smile

2022-09-22 11:13:42
Nyiri

Nyiri

Posztok: 690
Velünk: 2891 napja
Sztif, 2022-09-21 19:58:14

Válasz erre: @GPali #145663 

Baszki nincs mese.... kell egy turbó az autóba :O

kajak jobban fogaszt az autód mint az enyém :D én már 9 nek örülök :D

Igazán jó szopóroller, de mikor kész akkor jó buli smile Tehát csak támogatni tudom.

2022-09-21 19:58:14
Sztif

Sztif

Posztok: 353
Velünk: 2654 napja

Baszki nincs mese.... kell egy turbó az autóba :O

kajak jobban fogaszt az autód mint az enyém :D én már 9 nek örülök :D

aláírás

94 NA 1.8 130Le

Touge Runnerz

2022-09-20 10:33:14
Nyiri

Nyiri

Posztok: 690
Velünk: 2891 napja

Nagyon örülök hogy végre merted használni. Hónapok óta mondom hogy rendben van a gép. A fogyasztásról külön jó volt olvasni. Van benne munkánk smile

Na akkor ideje nyomást emelni. Itt van nálam hónapok óta MAC szelep.

2022-09-20 10:35:42
Gyula

Gyula

Posztok: 419
Velünk: 2785 napja

Örülök az örömödnek és a sikeres autó(át)építésednek! A vasárnapi út nem lesz egy technikai kihívás,csak sima kresz alapú utazás.

Másik örömöm az írásaid olvasása.Az utóbbi időben te vagy a fórum lélegeztetőgépe! 

Hopppáááá! Most látom,hogy jubilálok! 2000 nap!

Történet:

Örülök az örömödnek és a sikeres autó(át)építésednek! A vasárnapi út nem lesz egy technikai kihívás,csak sima kresz alapú utazás.

Másik örömöm az írásaid olvasása.Az utóbbi időben te vagy a fórum lélegeztetőgépe! 

2022-09-19 23:53:07
Marcello

Marcello

Posztok: 659
Velünk: 3837 napja

Csak megérte az autóba feccölt néhány órácska smile

2022-09-19 20:49:24
GPali

GPali

A hétvégén letudtam egy 700+ km-s “túrát”. Egy esküvőre voltunk hivatalosak amit hála az égnek a Tátra aljában tartottak. Magyar leány és Szlovák ifjú keltek egybe. Az egész gyönyörű volt. A hegyek árnyékában, eszméletlen friss levegő és természet közeliség, ahogy szeretem.

Hófödte hegycsúcsok az ültetett Octavian túl:

Csütörtök este mentünk, a Tátra szerpentinjeihez este 11 körül érkeztünk, ami azért jó mert a kutya sem járt arra, lehetett saját tempóban játszadozni.

Tatra touge:

Volt egy felvidéki magyar srác aki egy mk2 Octaviát épített. Mókás volt amikor néztem a két autót és csak annyi jutott eszembe, hogy ugyan azt a hobbit - az autóbuzériát - mennyire más módon értelmezzük.

Mindkét kocsi 1.6T csak az Octavia gyárilag, és dízel. Mindkét kocsi utólagos futóművön, csak az Octavia egy “olcsó” valamin, ami annyit tud, hogy letekerheted vele a kocsit a porba és pattog. Mindkét kocsin más kerék van, csak az Octavian k*vanagy és rá van robbantva valami oda nem illő méretű abroncs. Midketten járunk autós rendezvényekre, csak ő amts-re meg Wörthi tóra, én pedig pályanapra meg a hegyekben kanyarogni. De amúgy jófej, csak nagyon máshonnan közelítettük meg az autós szubkultúrát.

Az ásküvő után nem egyenesen Pestnek vettük az irányt, hanem gyakorlatilag keresztbe (nem úgy!) átszeltük Szlovákiát és a Csallóközbe, azon belül Ekecsre mentünk. Tehát Szlovákia legmagasabb hegyei közül kigurultunk a végtelen alföldre. Sajnos ezt napközben teljesítettük, úgyhogy a tátrai kanyargós rész elég unalmas, forgalmas szakaszra sikeredett, ezt sajnáltam. Ekecsen ebédeltünk, kávéztunk, majd Budapestet írtuk be a gps-be.

Az átlagfogyasztásom meglepően oké lett, 8,4 liter körül alakult. Ehhez hozzásegített a sok autópálya is, de bakker, elégedett vagyok! Ami miatt még inkább, hogy hiba nélkül letudtuk ezt a mindennel teletűzdelt túrát.

E hét vasárnapra be van tervezve a Gyula féle Selmecbánya túra. Reméljük onnan is egyben, saját lábon fogunk hazatérni.

aláírás

Touge Runnerz

Történet:

A hétvégén letudtam egy 700+ km-s “túrát”. Egy eskübőre voltunk hivatalosak amit hála az égnek a Tátra aljában tartottak. Magyar leány és Szlovák ifjú keltek egybe. Az egész gyönyörű volt. A hegyek árnyékában, eszméletlen friss levegő és természet közeliség, ahogy szeretem.

Csütörtök este mentünk, a Tátra szerpentinjeihez este 11 körül érkeztünk, ami azért jó mert a kutya sem járt arra, lehetett saját tempóban játszadozni.

Tatra touge:

Volt egy felvidéki magyar srác aki egy mk2 Octaviát épített. Mókás volt amikor néztem a két autót és csak annyi jutott eszembe, hogy ugyan azt a hobbit - az autóbuzériát - mennyire más módon értelmezzük.

Mindkét kocsi 1.6T csak az Octavia gyárilag, és dízel. Mindkét kocsi utólagos futóművön, csak az Octavia egy “olcsó” valamin, ami annyit tud, hogy letekerheted vele a kocsit a porba és pattog. Mindkét kocsin más kerék van, csak az Octavian k*vanagy és rá van robbantva valami oda nem illő méretű abroncs. Midketten járunk autós rendezvényekre, csak ő amts-re meg Wörthi tóra, én pedig pályanapra meg a hegyekben kanyarogni. De amúgy jófej, csak nagyon máshonnan közelítettük meg az autós szubkultúrát.

Az ásküvő után nem egyenesen Pestnek vettük az irányt, hanem gyakorlatilag keresztbe (nem úgy!) átszeltük Szlovákiát és a Csallóközbe, azon belül Ekecsre mentünk. Tehát Szlovákia legmagasabb hegyei közül kigurultunk a végtelen alföldre. Itt ebédeltünk, kávéztunk, majd Budapestet írtuk be a gps-be.

Az átlagfogyasztásom meglepően oké lett, 8,4 liter körül alakult. Ehhez hozzásegített a sok autópálya is, de bakker, elégedett vagyok! Ami miatt még inkább, hogy hiba nélkül letudtuk ezt a mindennel teletűzdelt túrát.

E hét vasárnapra be van tervezve a Gyula féle Selmecbánya túra. Reméljük onnan is egyben, saját lábon fogunk hazatérni.

A hétvégén letudtam egy 700+ km-s “túrát”. Egy esküvőre voltunk hivatalosak amit hála az égnek a Tátra aljában tartottak. Magyar leány és Szlovák ifjú keltek egybe. Az egész gyönyörű volt. A hegyek árnyékában, eszméletlen friss levegő és természet közeliség, ahogy szeretem.

Tatra touge:

Az ásküvő után nem egyenesen Pestnek vettük az irányt, hanem gyakorlatilag keresztbe (nem úgy!) átszeltük Szlovákiát és a Csallóközbe, azon belül Ekecsre mentünk. Tehát Szlovákia legmagasabb hegyei közül kigurultunk a végtelen alföldre. Sajnos ezt napközben teljesítettük, úgyhogy a tátrai kanyargós rész elég unalmas, forgalmas szakaszra sikeredett, ezt sajnáltam. Ekecsen ebédeltünk, kávéztunk, majd Budapestet írtuk be a gps-be.

2022-09-12 9:49:43
GPali

GPali

Végre újra játszótéren jártam!

Szombaton délelőtt az M-Ringen kergetőztünk egy kicsit. Hol esett, hol kezdett száradni a pálya, úgyhogy vicces játékos és kicsit tapadós közözgetés volt a menü. Az eső miatt nem is voltunk sokan, kényelmes volt minden. Pl semi-slick szettet sem vittem, csak úgy, utcai gumikor bohóckodtunk. Egyébként is, nekem ez nem masszív pályanapnak indult, inkább egy autót tesztelős, vajon kibírjuk-e a napot programnak.

Amikor nagyon esett az eső, akkor már csak azért is felmentem a pályára, hogy kocsiban üljek, ne a pálya szélén ázzak :D Ennek eredménye, hogy egy nagyon jókedvű 15-20 perces autó rugdosást kaptunk ajándékba. Robival utólag meg is beszéltük, hogy ez volt a nap fénypontja.

https://m.youtube.com/watch?v=p1r4DEruu-g

Ez után azért odajöttek szólni, hogy értik ők, hogy esik és senki nem volt a pályán, de azért ilyet még egyszer meg ne lássanak.

A másik ami miatt megérte az egész, hogy vittek azzal a piros Porschéval. Japán import, gyönyörű állapotba visszahozva. Tudom-tudom sokan ültek már Proschéban, sőt többeteknek van is, de nekem ez volt az első ilyen élményem. Szokás mondani, hogy “ne találkozz a hőseiddel”, nos nekem ez a találkozás olyannyira jól sikerült, hogy csak még inkább beleszerelmesedtem a márkába. Zseniális élmény volt az egész. Klasszikus, öregautós szagok és környezet, csodálatos analóg világ és mindez egy igazi olschool sportautóba csomagolva ami hangos, erős, tűpontos és németesen szuperül összerakott valami. Fuhh, kéne egy Boxster! :D

Kéne egy Boxster… na de a turbós nbfl sem rossz! Fél napnyi nyektetés után csak simán hazagurultam.  VÉGRE arra és úgy használhattam az autót amire vettem.

A száradó néhol még vizes aszfalton anti clockwise irányban végül 34,25-öt sikerült menni, ami nem jó de nem is borzasztó.

A nappal maximálisan elégedett vagyok, főleg, hogy délután-este grilleztünk egyet az autós bandámmal. Nem is lehetett volna jobb zárása a napnak smile

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy újra megköszönjem annak az állat Nyirinek a borzasztóan sok segítséget és munkát amit ebbe a csoki színű zsákutca autóba ölt!

aláírás

Touge Runnerz

2022-09-07 11:44:58
GPali

GPali

Ma délelőtt elvitték az NA-t. Nem mondom, hogy óriási bizniszt csináltam, de nekem most többet ér a lelki békém és a megnyugvás, hogy egy gonddal /feladattal kevesebb van rajtam.

Szinte pont egy évig volt meg (2021 szept-2022 szept). Ez az év alatt rengeteget szivtam vele és arányosan borzasztóan keveset használtam. Kb alig gyűjthettem vele közös élményeket, amit sajnálok. Nem ezért vettem, ugyebár. 

Az új tulaj tesójának van egy ezzel egyidős na-ja, ráadásul eléggé benne is van az mx5 alkatrész bizniCben. Ami azért jó hír mert tényleg rendbe lesz rakva a kocsi, nem pedig csak szétrohad egy hátsókertben, mint megannyi “projektautó” a világban.

A legjobbakat és mihamarabbi talpraállást kívánom neked, kedves NA.

aláírás

Touge Runnerz

2022-09-05 15:58:08
GPali

GPali

Válasz erre: @mester #145612 

Megpróbálok szabadulni tőle… sad

Ha “értrlmes áron” nem viszi senki, akkor télen rendberakom… de remélem elviszik.

diffi: nekem azzal az igérettel adták el, hogy Torsen van benne. Valamit mintha valóban zárna is, de egészen máshogy mint az nbfl-emben levő diff. Úgyhogy arra gyanakszom, hogy talán egy korai viszkós lehet. 

aláírás

Touge Runnerz

2022-09-04 21:18:19
mester

mester

Posztok: 882
Velünk: 5411 napja

Rémálom ...Tiszta eleanor...milyen speer van az  autodba? Akkor most eladod vagy sem?

Történet:

milyen speer van az autodban? Részletfizetés érdekel,úgy hogy azért adok kezdőt,komolyabbat...ha igen,hívj:709447992

Rémálom ...Tiszta eleanor...milyen speer van az autodban? Nem akarok keselyűsködni,de részletfizetés érdekel,úgy hogy azért adok kezdőt,komolyabbat...ha igen,hívj, vagy üzenj,viber is:709447992