Válasz erre: @GPali #145547
Majndem mindennel egyetértek, viszont hozzá kell tenni, hogy ha tudod, hogy mire veszed, akkor az erősen árnyalja a képet.
Én az első NA-mat vettem vissza, amiről tudtam, hogy műszakilag patika, bárhova el mernék vele indulni és soha nem is volt vele semmi parám. Azt is hozzá kell tenni, hogy a tető kuka, ráférne némi lakatos munka, de semmi olyan dráma nincs vele, ami maitt ne merném használni, pont most néztem a km órát és március óta beletekertem laza 8 ezer km-t, a motorháztetőt pedig csak Jorpetnek kellett kinytni az olajcserekor, ja egyszer töltöttem bele ablakmosót :D, szóval egy jó NA tökéletes napi használatra is.
És hát az nem is kérdés, hogy mennyivel jobb ebből kiszállni, mint az NB-ből, nem csak a kisgyerekek, bármilyen petrolhead arcok néznek rá mosolyogva, de én is minden nap ugyanazzal a gyermeki vigyorral szállok be, hogy de jó bukólámpa és kilóra meg is vett az autó. Az NB belőlem külsőre semmit nem vált ki.
Vezetési élményre nekem nincs valós összehasonlításom, mert csak feltöltött NB/NBFL-em volt, ami teljesen más mozi, az élmény, ez nem :D, röviden így tudnám összefoglalni.
Persze tök jól mozog, sőt egészen meglepődtem, hogy milyen jól lehet terelgetni a full gyári autót, itt van egy rövid kis M-ringes felvételem:
https://www.youtube.com/watch?v=vZvdYCczawY
Ami biztos viszont, hogy NA-ban sokkal nagyobb szórás, életemben talán 2-3 jó NA-t vezettem, és nagyon más egy csörgő-zörgő, végtelen km-t futott, összelegózott autót feltámasztani, az sajnos tény.
Btw, én a helyedben az NA-t tartanám meg, csak átpakolnám a turbót, FLEX Z-t, és az összes tuning holmit, hogy utána izgulhassak, hogy megy át a következő műszakin :D
Nekem az ultimate setup egy brutálisan feltűnő szinű, 1.8 turbó NA lenne, rendesen lepapírozva, hogy nyugodtan driftelhessek durrogova a körforgalmakban, az önjelölt rendőrök legnagyobb örömére :D