mester
Velünk: 5543 napja
Keresek akár kis hibás első indexet NA ra,valamint sportkormányt +agyat, nem légzsákos kormányoszlopra.
Keresek akár kis hibás első indexet NA ra,valamint sportkormányt +agyat, nem légzsákos kormányoszlopra.
Meg vannak...Egy kiló marihonalját 1xrübb venni!
Meg vannak...???? Egy kiló marihonalját 1xrübb venni!
Meg vannak...???? Egy kiló marihonalját 1xrübb venni!
Én az eredetiség és súly mellett azért vettem,mert rohadtul bejön a gyári auto, plusz ültetés...de klasz a tiéd is,csak plusz súly felesleged van
Szia! Nem Daisy és nincs agyon ültetve, de 14-es és 185/60-al van
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
ha van valakinek elfekvőben 14" nyári gumija 4 db,arra vevő lenék! 185/60 volna jó..
az első kettő durva azért ide Magyarba, de a piros már etalon számomra...hétvégén megvan a felnim És az enyém is piroska,lassan kész,van speer,vastagabb stabrúd,feszes futómű,ültetés. kíváncsi leszek rá mit hoz vezethetőségben!
az első kettő durva azért ide Magyarba, de az piros már etalon számomra...hétvégén megvan a felnim:) És az enyém is piroska.
idáig 2 cm nyomtávval akartam(nem a csajt), de már így is tetszik. Mondjuk az ültetés dob rajta sokat,majd meglátjuk.
De jóó, végül sikerült szerezni? )
Touge Runnerz
meg vagyok zavarodva most a daisykért...
15 ben is érdekelne et 30-25 között valami alufelni,de nem komersz!
daisy felnit keresek,ha van zaklass! 70 9447992
Sziasztok, nekem az NA-n 14-es gyári solid spoke felniszett van, de sehol nem tudok rá felniközép-kupakokat találni. Már túl vagyok három garnitúra utángyártotton és unverzálison (méretek alapján rendeltem) és egyik sem stimmel, illetve a legutóbbi találat többé-kevésbé ott marad, de nem passzol tökéletesen és kilágyulnak a műanyag tartói.
Tudja esetleg valaki, hogy hogyan keressek rá, milyen méretű felnikupakot keressek? Esetleg ha van valakinek gyári, lemérné a paramétereit? Köszönöm!
Sziasztok!
Keresnék 14-es gyári NA felniszettet.
Elsősorban hollow spoke érdekelne, esetleg daisy kupakokkal.
Esetleg cserélnék is gyári NB szettet a fenti 14-esekre.
zsebi