Gyula
Velünk: 3309 napja
Heló!
Természetesen lehetséges,eddig sem volt gond,hogy színesebb a kép.Remélem találkozunk más eseményeken is ! 
Heló!
Természetesen lehetséges,eddig sem volt gond,hogy színesebb a kép.Remélem találkozunk más eseményeken is ! 
Sziasztok!
Köszi az élményt , jót autóztunk és nagyon jó időnk volt,
Kifejezetten nyugis autózásra vágytam , de így is volt egy két szakasz amin örülök , hogy egyedül sikerült végigmenni így nem lett belőle 'kergetőzés"
Jövőre is becsatlakoznék off autóval, ha lehetséges!
Pár kép.
Bird

Sziasztok!
Köszi az élményt , nagyon jó időnk volt!
Kifejezetten nyugis autózásra vágytam , de így is volt egy két szakasz amin örülök , hogy egyedül sikerült végigmenni így nem lett belőle 'kergetőzés" :)
Jövőre is ha becsatlakoznék off autóval, ha lehetséges!
Pár kép.
Bird

Sziasztok!
Köszi az élményt , jót autóztunk és nagyon jó időnk volt,
Kifejezetten nyugis autózásra vágytam , de így is volt egy két szakasz amin örülök , hogy egyedül sikerült végigmenni így nem lett belőle 'kergetőzés" :)
Jövőre is becsatlakoznék off autóval, ha lehetséges!
Pár kép.
Bird

99 % ,hogy jövőre is lesz Selmectúra,de nem ugyanitt,az útvonal minden évben más. 
Köszönjük a szervezést,a kátyúmentes szuper útvonalat,a türelmet,hogy megvártatok.Jövőre is jövünk.
Gratula a tombola nyertesnek
Sziasztok,
Köszönöm én is a szervezést, és bár ezen a listán nem szerepeltem, a tombolán igen

Mivel a parkolásért nem fizettem (hozzám senki nem jött oda hogy kell amikor leparkoltam :D ) amíg az autóig sétáltam azt hittem bilincs van nem nyeremény. Külön köszi ezért.
Az útvonal hibátlan volt csak részben ismertem, előző hétvégén volt defektem ezért hátul télivel voltam, így különösen jól autózható
Sziasztok,
Köszönöm én is a szervezést, és bár ezen a listán nem szerepeltem, a tombolán igen :)

Mivel a parkolásért nem fizettem (hozzám senki nem jött oda hogy kell amikor leparkoltam :D ) amíg az autóig sétáltam azt hittem bilincs van nem nyeremény. Külön köszi ezért.
Az útvonal hibátlan volt csak részben ismertem, előző hétvégén volt defektem így hátul télivel voltam, így különösen jól autózható :)
Nagyon jó csapat jött össze, és szuper volt az útvonal is! Köszönjük a szervezést, reméljük, jövőre ugyanitt!
Rendkívül jó hangulatú túra volt. Nem volt itt egy baki sem
A nagy létszámon én is meglepődtem. Azon meg főleg, hogy a 20+ autó ellenére nem volt semmi komolyabb fennakadás, műszaki hiba stb.
Személy szerint ismét nagyon köszönöm Nektek a szervezést. Még sok ilyen gurulást! 
Touge Runnerz
Tisztelt kíváncsiak !
Ismét sikeresen teljesítettük a küldetést. Két aprócska bakit leszámítva tökéletes napon vagyunk túl.Várakozásomat felülmúlva
21 autó részvételével nyomtuk le a három etapot. ( Volt négy off verda is :Porsche Boxster, BMW Z4, Mazda MPS )
Úgy érzem az esemény érdemes a folytatásra. Köszönetem a résztvevőknek ! 
1. Gyula
2. GPali - 2fő
3. Gősi Ádám - 1fő
4. Kovács Róbert - 1fő
5. Papp Tamás - 1fő
6. Mézes Ábel (MPS 6-os Mazdával) - 1fő
7. Jászai Csabi - 1fő
8. Józsa Norbi (Bmw Z4) - 1fő
9. Lőrincz Andris - 1fő
10. Pócsfalvi Gergely a 2 fő
11. Zsolnai Bence - 2 fő
12. Nagy-Regős Tamás