Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Találkozók, események    »    Gyula menni Selmecbánya    |   << vissza

Gyula menni Selmecbánya

2024-09-30 12:30:10
Gyula

Gyula

Posztok: 419
Velünk: 2815 napja

Megtörtént a várva-várt nagy esemény.Kiváló csapat jött össze a gyönyörű napos,igaz kissé szeles időben.A világ 13 legjobb Miatájával vágtunk neki az útnak.Tipikus szlovák vasárnapi forgalomban - szinte üres utakon,melyek bőséggel tartalmaztak flikk-flakkokat - nyomtuk le a küldetést,nagyrészt szép sima aszfalton.Ebédünk helyszínének kiválasztása is - bár vakon történt - remekül sikerült.Hazatérésünk a résztvevők igényeinek megfelelő,tervezett lecsatlakozások után,a kemény mag célba érésével végződött.Jó kis nap volt !

Köszönet minden résztvevőnek Gyülekezünk

Történet:

Megtörtént a várva-várt nagy esemény.Kiváló csapat jött össze a gyönyörű napos,igaz kissé szeles időben.A világ 13 legjobb Miatájával vágtunk neki az útnak.Tipikus szlovák vasárnapi forgalomban - szinte üres utakon,melyek bőséggel tartalmaztak flikk-flakkokat - nyomtuk le a küldetést,nagyrészt szép sima aszfalton.Ebédünk helyszínének kiválasztása is - bár vakon történt - remekül sikerült.Hazatérésünk a résztvevők igényeinek megfelelő,tervezett lecsatlakozások után,a kemény mag célba érésével végződött.Jó kis nap volt !

Köszönet minden résztvevőnek !Gyülekezünk

2024-09-27 9:35:56
Gyula

Gyula

Válasz erre: @GPali #146806 
Köszi !  

2024-09-26 17:01:03
GPali

GPali

Posztok: 739
Velünk: 2808 napja

Válasz erre: @Gyula #146801 

Facebook distributingot intéztem egy bejegyzés formájában.

Én sajnos nem érek rá, így csak távolból fogok szurkolni, hogy jó túrátok legyen. smile

aláírás

Touge Runnerz

2024-09-23 10:44:58
Gyula

Gyula

Már csak hatot alszunk és indulás! Egy picit módosítottam az útvonalon,

találtam egy másik éttermet,ahol bőségesebb az étlap és a parkoló.

Visszafelé az Ipoly mentén előfordulhat még változás az árvízi útlezárások miatt.

Oda:

https://maps.app.goo.gl/6JqzTcqFzqQL3TWs6

Vissza:

https://maps.app.goo.gl/D17EnAkZQcBztHUg9

Facebook distributing PLEASE !