Miután hazajöttem a túráról már sokat nem mentem az autóval igazából nem volt rá alkalom jártam a napi járós off autóval.... Viszont mikor a hengerfejet csináltam nem raktam fel a motorkiemeléshez szánt kis kampókat. Gondoltam most megteszem sose tudni mikor kelhet aztán addig elkavarom.... legyen csak fent. Ezzel nem is volt gond viszont közbe feltűnt ,hogy a fékfolyadék minimum alatt van. Ami azért fura mert mikor haza értem átnéztem a szinteket és nomrmális volt minden... jó gyorsan körbenéztem az autót jobb hátsó kerék olajos :/ Gyorsan levettem a kereket legalább a felni fényezése ne sérüljön... Ami egyébként nem volt egyszerű mert az emelőm megadta magát :/ nem tudom mi lehet vele hiába pumpálom nem emel pedig olaj nem szivárog belőle na mindegy :/
Rendeltem nyereg felújító készletet levettem a hátsó nyerget darabokra szedtem... Persze erről kb semmit nem dokumentáltam. A lényeg ,hogy szétszedtem teljesen hidegzsíroldóval beáztattam lemostam lecsiszoltam.

Utána vettem hozzá féknyereg festéket ,hogy lefessem. Itt sokat gondolkodtam mert a többi piros már így logikus ,hogy miért ne legyen újra az... De igazából már nagyon rég gondoltam rá ,hogy mennyivel menőbb a porschenak az a uv sárga nyerge :D De végül lustaság nyert ... ugya akkor mind a 4 et szedhettem volna szét... így maradt piros ez is. Szépen lefújtam pirosra. Amire érdemes figyelni relatív sokáig szárad ez a festék így türelmesnek kell lenni 24 órát ír a doboz ez kb a minimum szerintem. Hiába száraznak tűnik nagyon sérülékeny a felület. De ha rendesen "megkeményedik" már eléggé ellenálló lesz. Utána szépen összeraktam nekem egyébként valószínű a kézifék állítónál lévő O-gyűrű fáradt meg és azért folyt belőle a fékfolyadék.
Ez lett belőle

Kapott új dogattyút is akkor már illetve minden gumi alkatrészt cseréltem. A csúszkák maradtak a régiek jó állapotban voltak kicsit felcsiszoltam 1000 es papírral és kész. Akartam amúgy abból is újat de az IC nem tudott adni és mivel amúgy szépek voltak akkor úgy voltam maradhat. Ezután már csak össze kell rakni légteleníteni és kész is

Ha már így szétlett szedve fékfolyadékot is cseréltem tudom ezt elég sokan elhanyagolják de mivel én gyakran járok pályázni illetve elég lendületesen használom már így is nagyon ideje volt a cserének.
Motul RBF660 került bele eddig ez is volt benne ennek magasabb a forráspontja is direkt versenycélra van. Igaz ezt még gyakrabban kéne cserélni nagyjából fél max 1 évente. Amit amúgy érdemes is mert a 2 éves folyadék így néz ki és ez csalóka mert a tartályba szép átlátszó ami van de a nyergekben már nem....

Ha már volt segítség és ott voltam persze a kuplungban is kicseréltem a folyadékot ugyan úgy ment bele a Motul ha már azt vettem jó lesz oda is
Ha valaki szeretné elkövetni ezt akkor érdemes 1l-ert venni összesen annyival meglehet csinálni a kuplungot és féket is szépen.