Na megvolt a kakucsi móka egyszerűen imádtam
De azért haladjunk sorban.
A féltengely hiba végül egy laza kerékcsavar volt amit nem is értek az egyik kerekemen 4 csavarból 3 laza volt :O Pedig most elégrég piszkáltam szóval már Oszakon is így mentem érdekes. De legalább így egy olcsó javítás lett..
Sokat gondolkodtam mi legyen milyen kereket vigyek ,hogy menjek... Egész héten hol esett hol nem péntekre nem mondott esőt de ki tudja már elvileg 20 fok napsütés... mindegy kocsira felraktam a hullára kopott yokohama A048 semi slicket azzal lehet menni élvezkedni. DEEEE már rég kiakartam próbálni rendesen a Pirelli RX7 es rallyslicket ami itt volt szintén. Ez ugye egy kicsit puhább cucc gyártó szerint 5-10 fok az ideális neki most 20 lesz de a gumi öreg... jó lesz max potyára vittem le... Az ment a csomiba emelő kerékkulcs olaj stb bepakol kész reggel még tankolás mehetünk.
Aztán eszembe jutott ,hogy nem cseréltem levegőszűrőt mert nem kaptam banyek azt jó lenne mert nagyon rég volt cserélve már jó reggel unixba kezdünk kaptam is csak ez így egy 30p-es csúszás lett kb :/
Nembaj ronygolunk le kakucsra ott minden rendben gyors kerékcsere transzponder rajtszám... Illetve Harnessbar Nyíri elvitte szinterezni és most hozta vissza azt is gyors beraktam nagyjából övet beállítottam nem lett egyforma de megtudom húzni jó lesz majd otthon szép lesz menjünk már :D
Egyből az RX7 el kezdtem mondván ettől csak melegebb lesz és jó meleg is volt. Elején első 3 kör csak rángattam koptattam melegítettem mert sokat álltak. Aztán GO háááát nagyon érdemes volt levinni viszonylag hamar elmelegedett utánna már csúsztak de addig brutál jól fogott. Délelőtt 2x tudtam felmenni a 2. etapban sikerült egy egyéni rekordot menni és bemenni 41 alá egész pontosan 41:98 lett az idő de ami durva racechrono szerint az optimal 41:88 szóval sok nem maradt most benne. Főleg ,hogy utassal mentem szerintem ez nagyon jó Ami külön öröm még ,hogy szívóval csak Krisztián tudott megelőzni :P Szóval szívó kategóriában lett egy dobogó :DDD ez amúgy a 11. idő volt abszolútban.
Aztán jött a délután és másik nyomvonal....
Naaaa ez volt az űber új pálya új ívek kb csak kanyar .... Eszméletlen jó volt
Nagyon élveztem az új nyomvonalat ugye ez most mindenkinek új volt. Csak kanyar alig volt egyenes végig játszani kellett ,hogy egyensúlyban maradjon az autó. Itt a 2. felfutásra sikerült menni egy 45:5 időt ami szintén a 2. legjobb szívó lett illetve 8. lett a mezőnyben. Nagyon büszke voltam és nagyon örültem ennek azért Sajnos ebben a 2. etapban a gumik ezt meg is köszönték :D úgy jöttünk le ,hogy 4 gumiból 3 ból már kilátsottak a drótok :D Viszont megint racechrono szerint legjobb idő 45:58 optimal 45:55 Szóval pont egy jó kört sikerült összerakni még vele :D
Illetve persze itt is utassal voltam Bár lehet pont ez segített mert majd a videóban lehet hallani ha megvágom végre.... Tomi próbált uszítani rendesen :D
Ami amúgy még fura ,hogy a képen látszik ilyen foltokban kopott meg mind a 4 gumi. Sanszos ,hogy kéne ennek még dőlés is de akkor is érdekes. Na mindegy megszolgáltak rendesen
Ezek után felkerültek a yokohama semi slickek de azok már közel sem tapadtak így igaz fiatalabbak de kb már a végüket járták így elkezdtünk kicsit játszani is :D a Nap végén már nem igazán időre mentünk és elkezdtünk vonatozni ami szintén rohadt jó volt
Szóval összegezve eszméletlen jó volt. Kocsi simán kibírta ismét csak le kell mosni... (Ja igen egy bólyát elvittem illetve talán egy gumi vagy nem tudom mert nap végén vettem észre közel volt mert lett egy fekete csík a kocsi oldalán :D) szóval tartós sérülés sem lett. Imádom alig várom ,hogy menjünk megint és toljuk egész nap. Oda visza út + pályanap pont egy tele tank lett kb mert igencsak az E nél van a mutató de még nem tankoltam. Nap végére már a yokohama gumin sem maradt minta de ott még a szövet takarva van :D Szóval felőlem mehetünk ismét
Csináltam videókat is azt igyekszem megszerkeszteni ,hogy egy két izgalmasabb rész meglegyen illetve a 2 leggyorsabb kör ahhoz még kis türelem