Na a kis kitekintés után folytatom az autó történetét :D
Végre sikerült megvágni a vidiket és felrakni
Ez egy viszonylag tiszta köröm 2:25:4 lett így aminek örülök mert szépen mennek le a másodpercek
Ez pedig a szlalom mivel ott is próbálkoztam Elvileg ez lett a legjobb köröm ezt még azért gyakorolni kell
Illetve sajnos a ring előtt már nem érkeztek meg de közbe ide ért egy kis fejlesztés az autóhoz Ha minden jól megy a héten még berakom és ha csütörtökön valami nagy véletlen folytán nem esik akkor euroringen ki is próbálom
Hűtő:
Szóval a hűtőm teteje már elég világos. Többen megjárták már ,hogy ilyenkor egyszerűen szétreped eltörik. Na ezt akartam megakadályozni így kell egy új. De hát akkor már legyen valami komolyabb így Mishimoto radiátor lesz az autóba.
MMRAD-MIA-90 90 000 Ft
Fékbetét:
Ezenkívül a féket szerettem volna fejleszteni mert hiába az NBfl nagy fék így pályázáskor azért eltud melegedni illetve talán jön még egy kis extra fékerő. Sokat gondolkodtam mi legyen a fékbetét egész hamar meglett Hawk HP+ lett ide rakom a cikszámokat is ,hogy meglegyen. Red Sunból lettek még régebben. Sok választást nem találtam EBC yellow-t gondoltam még de van aki dícsérte van aki szidta már akkor bizonytalan voltam. Aztán meghallottam ,hogy volt akinek leszakadt a kopó réteg a betétről na akkor eldöntöttem ,hogy ezt a mókát kihagyom
Hawk brake pad HP+ front, HB431N.606 32 130 Ft
Hawk brake pad HP+ rear, HB442N.496 33 120 Ft
Féktárcsa:
Na Itt talán még annyi opció sincs. Vagy zimmermann lett volna lyugatott vagy kintről lehet DBA-t rendelni. Összeségében azt mondták az EBC tárcsák annyira nem rosszak nekem is szimpatikus volt így hát az lett remélem jók lesznek és nem lesznek hullámosak egy pályanap után
EBC GD1254 Front Turbo Groove Disc 74 700 Ft
EBC GD1255 Rear Turbo Groove Disc 63 900 Ft
És végül itt egy kép az egész csomagról