Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Így épül az MX-5-öm (build thread)    »    Sztif 1.8 NA    |   << vissza

Sztif 1.8 NA

2024-03-22 1:16:53
Sztif

Sztif

Posztok: 353
Velünk: 2622 napja

Huh volt itt egy kis szünet illetve fórum csere de úgy néz ki én is inkább ehezz visszatérek  mert most látom itt van még némi élet smile  

Hogy mi történt az autóval a múltban? Talán a whitleline stabrúd szett ami bekerült az volt a legnagyobb ami "teljesítményben " hozott valamit smile  

Ezenkívül adtunk az optikára és  kapott egy revlimiter számlapot illetve a fűtés konzolnál is cserélve lett a számlap. Nagyon más nem ugrik be de innentől próbálok időben írni smile  

A napokban lesz is miről ugyanis a Pannónia ringen jártam életemben elsőnek ami igen nagy élmény volt de addig csak egy kép ahogy odafelé tartok smile  

Illetve már az elfoglalt box este smile  

Innen folyt köv wink

aláírás

94 NA 1.8 130Le

Touge Runnerz

2022-10-12 13:37:14
Sztif

Sztif

Posztok: 353
Velünk: 2622 napja

Kicsit elmaradtam a topikkal így próbálom behozni magam így lehet kicsit most össze vissza dobálom be egy bő hónap történését ezért bocsánat. smile

Azt hiszem páran már szembesültünk egy bosszantó gondal amit a csomagtartó tud okozni... Gyárilag a mazda ügyesen kitalálta ,hogy rak bele egy torziós rugót ami szépen felpattintja... Igen csak ha csomagtartó vagy jelen esetben egy szárny kerül az autóra ez sajnos semmit sem csinál :/

Viszont véletlen találtam IL-en egy erősített kiadást direkt erre a célra ... Gyári mazda szóval gondoltam a minősége is jó lesz így megrendeltem. Ugye erre a problémára még létezik a gázteleszkópos megoldás is. Viszont ott a teleszkóp el tud fáradni illetve kicsit faragni kell még ha nem is nagyon bonyolult művelet. Itt viszont az ember kiszedi a gyárit egy látszólag ugyan olyat bepattint helyette. kb 10p viszont érdemes figyelni mert a feszülés miatt csúnyán ráver az ember kezére ha nem figyel :D Az eredményt pedig a videóban mutatom smile Én elégedett vagyok

aláírás

94 NA 1.8 130Le

Touge Runnerz