Van egy eladó K&N légszűrőm (c.sz. 33-5040) ND-hez. Egy 1100 km-es túra erejéig volt bent, de nem tapasztaltam semmi különbséget az autó teljesítményében 2 km-es magasság felett, ezért továbbadom. Pályára még lehet jó.
elkelt
Van egy eladó K&N légszűrőm (c.sz. 33-5040) ND-hez. Egy 1100 km-es túra erejéig volt bent, de nem tapasztaltam semmi különbséget az autó teljesítményében 2 km-es magasság felett, ezért továbbadom. Pályára még lehet jó.
elkelt
Átvenni személyesen Mosonmagyaróváron lehet, de postázom is ha kell.
Ha valaki nem ismerné az oldalt, elég részletes leírás, felépítés ND-hez
Ha valaki nem ismerné az oldalt, elég részletes leírás, felépítés índ-hez
Ezzel az aprósággal lesz tökéletes az ND. Carbon hardtop !
Helyes, örülök, szuper
Sima, fapados fékbetétről beszélek, melyet a vételi alku részeként anyagárban cseréltek. Eddig minden Mazdámat a Riglerhez hordtam, garanciaidőn túl is (már 12 éve az elsőt). Csak egy szerelő nyúlhatott hozzá bármelyikhez is. A "szakszerviztől" pedig nehogy elájulj, az "egyszerűbb" munkákat az inas csinálja, aztán vagy utánanéznek, vagy nem. A Renaultnál kifejezetten rosszak a tapasztalataim.
Pusztán a fékbetét csikorgó hangjának megszüntetéséről írtam, mellesleg, miután nálam bevált, a szakszerviz is elballagott venni néhány csomagot. Csak megköszöntem a Királynak, (aki fejből lökte a cikkszámot is) a jó ötletet.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Amugy annyiban igaz, hogy ez egy eleg uj dolog, marmint mondjuk a skyactive technologia, nem biztos hogy amig garis, nem markaszervizbe hordanam, nyilvan egy fekbetetet en is kicserelek, de a tobbi azert mas teszta!! Ami nem a sima szivo mx-5 husz eve! Kiraly ide kiraly oda, e mogott komoly tech oktatas es hatter van a markaszervizben! Nem hiaba nincs hozza ilyen olaj, olyan olaj, tudom mert van ket skyactive mazda is nalam, szoval egy ideig biztos nem vinnem sehova, legalabbis amig garis addig tuti! Nem hiszem hogy sok fizetett skyactive oktatason jarnak a nem markaszervizek az elmult evekben!
Köszönöm, leesett. Valóban kopóalkatrész, de ha szakszervizben cserélik gyári betéttel, akkor vállalnak a munkára 1 év garanciát. A csikorgás nem garanciális hiba (csak égő), ha jól fog a fék. Mindegy, legközelebb a Királynak már lesz ND-s ötlete, az lesz a kopóalkatrész, és akkor már nem érdekel a garancia sem.
Kopó alkatrész
Bocs, nem értem a kérdést. Tudom, műveletlen vagyok.
Az ND első fékbetéte cserére szorult. "Gyári" lett benne. Hát volt olyan hangja, mint a lengyel piaci zsigulisnak.
Őfelsége LaLeekirály mondta, még nincs tapasztalat az ND betétekkel, de... UNIX bolt, cikkszám: 321299, ár 2150,-Ft, öntapadós merev lapok a betétekre, (persze kívülre) és csendben marad. A Király soha nem téved! Úgy lőn, ahogy ígérte!
Aranyos, gőzöm sincs a cuccokról, amit írsz, de ha rájuk nézel 5 kg krumlovi szállás jön köréjük. Ezek olvassák a Fórum többi oldalát!
racsing légszűrő:
https://www.ebay-kle___e/866020127-223-8397
tein
https://www.ebay-kle___/865692940-223-21584
Kő elleni fóliázás. Tudom, hogy messze van (honnan) Pápa, állítólag itt van a legjobb fóliázó. Ezt fóliázók mondták. A munkáját látva, aláírom, a tartósságot majd igazolom, vagy nem. Ha valakit érdekel, adom a kapcsolatot.
Mivel egyre több ND tulajdonos van, ezért az Adok-veszek kategórián belül időszerű volt létrehozni a többi mellett egy ND szekciót is.
Kérlek Benneteket, hogy a megfelelő kéréseiteket/hirdetéseiteket ezentúl ide nyissátok.
Ha valaki valami nagyon egyedit szeretne, akkor az "új témát indítok" gombbal tud ennek külön topikot nyitni a szekción belül, egyéb esetben új hozzászólásként jöhetnek ide a dolgok...
Van egy csevegő topik is ha csak úgy lenne mondanivaló...
Üdv: Balázs
Mivel egyre több ND tulajdonos van, ezért az Adok-veszek kategórián belül időszerű volt létrehozni a többi mellett egy ND szekciót is.
Kérlek Benneteket, hogy a megfelelő kéréseiteket/hirdetéseiteket ezentúl ide nyissátok.
Ha valaki valami nagyon egyedit szeretne, akkor az "új témát indítok" gombbal tud ennek külön topikot nyitni a szekción belül, egyéb esetben új hozzászólásként jöhetnek ide a dolgok...