Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    ide minden jöhet, amit a nyomdafesték bír...    »    Sünpraktikák    |   << vissza

Sünpraktikák

2018-01-26 21:32:44
Silent

Silent

Posztok: 272
Velünk: 3809 napja

Válasz erre: @bagoly #127192 

"Vadász, vadász, látom te is csak..." :D
Egyébként mikor először a topicra klikkeltem, a címből azt hittem, hogy tényleg valami süntéma lesz.

2018-01-26 20:29:24
bagoly

bagoly

Posztok: 906
Velünk: 3427 napja

Válasz erre: @Silent #127178 
Válasz mindenkinek. SEMMIT NEM ITTAM!  OK, nem mosakszom. Szerintem a szóképes olvasás tanulással senki, SENKI!!!!!!!! nem érti a sztorit. Hagyjuk is annyiban. Ha valakit tényleg érdekel, ne csak ránézzen, hanem olvassa végig RENDESEN!

A közeg a zöld ruhámra izgult fel, egy vadászati centrumhoz vezető úton. Az összes fegyver-papír a hátizsákban van, a tokban lévő puska mellett, soha nem keverem a civil iratokkal.

Miután nagyon megosztó volt a bejegyzés, erről le fogok szokni. Sajnálom, ha a jó tanácsnak szánt írás (rágógumi) így félresiklott.

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.

2018-01-26 16:22:48
Silent

Silent

Posztok: 272
Velünk: 3809 napja

Válasz erre: @Taishikan #127170 

"Persze a szondázásnál egyszer sem is izgultam, hogy mi lesz, én ugyanis SOHA nem iszom, ha vezetek, úgyhogy legrosszabb esetben vehetnek vért is, azt nem befolyásolja az Orbit."
Ugyanígy vagyok vele. Ráadásul az éves alkoholmennyiségem 2 sör szokott lenni, aminek a fele néha a következő évre marad...

Válasz erre: @bagoly #127173 
Nem mosakodás, ez volt, jó tudni, jó hogy leírtad. Sünik csinálhatnák épelméjűbb módon is. A 4 rendőrből 3 civil autóval vadászhatna a közúti szabálysértőkre naplopás helyett. A 4. meg lezavarhatta volna jó műszerrel 3 perc alatt az egész ügyet. Alapvetően nem kéne egy jogos bírságolásnak sem eltartani 40 percet.
Puskát miből gondolták hogy van? Én szándékosan nem a forgalmival tartom együtt a fegyverviselésit, ha meglátja a szerv, akkor rögtön TEK-esnek érzi magát valamiért. Ha nem látja akkor nem jön idegállapotba...

2018-01-26 15:16:10
Taishikan

Taishikan

Posztok: 639
Velünk: 3488 napja

Válasz erre: @bagoly #127173 

Nem kell mosakodnod, persze, hogy idegesítő az intézkedés során, pláne értelmetlenül várakozni.

Érdekes tapasztalat a rágós vonatkozás, nem hittem volna. Köszi, hogy megosztottad.

Szerintem az RF-fel gyakrabban meg fognak állítani, hogy ki tudják csodálkozni magukat. smile

aláírás

大使館

2018-01-26 14:55:02
bagoly

bagoly

Posztok: 906
Velünk: 3427 napja

Válasz erre: @Taishikan #127170 

Én sem izgultam,  csak mérges voltam. még 10 perc, és kár elindulni a lesre. Egyébként elnézést kértek, ki vagyok a vízből. Szar a gyorstesztjük, totál 0.00 két szondán (ami mér is), mégis fél óra az ügylet. Nem kell ide jóindulat, csak szakértelem és hibátlan műszer. Helyette volt két járőrkocsi, 4 rendőr, mintha rablógyilkost akarnának elfogni. Máshol nem hiányzik a közeg?

Már bánom, hogy írtam erről, most még én mosakszom. Pusztán a RÁGÓGUMI pozitív jelzésére akartam felhívni a figyelmét klubtársaimnak. A tényleges szonda már 0.00, de a sün nem tud vele mit kezdeni.

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.