BMaci
Velünk: 2466 napja
Jajj, dehogy kell lottó 5ös. Hiszen Kalap vesz neked.
Kalap rendes.
Jajj, dehogy kell lottó 5ös. Hiszen Kalap vesz neked.
Kalap rendes.
Elvileg ez az egyetlen TVR itthon ugye? Információim szerint 2010-be lett egy Cerbera is forgalomba helyezve itthon, bár azóta nincs róla infom. Esetleg te nem hallottál róla?
Valami kinövés lett rajta. Talán a nap miatt??
Esőhöz van hangolva.
Valami kinövés lett rajta. Talán a nap miatt??
Ah már értem, mit keres a fószer a hűtőmben a lazacszínű frakkban.
Igazából, majdnem minden ex-autód egy-egy darabja már nálam van, az ezüst BBR felnijei, VLSD difije, valamelyik mx5 alsó merevítóje, kerékcsavarok, a piros NA kiemelt géptetős szélcsatorna tesztjéhez használt kis post-it csíkok, rézfaszú baglyok, miegymás. Kivéve Trevort, onnan még (_még_) nincs semmim de úgy látom, abban az én májam lesz. Ez is valami, Bonding is bonding.
Fun is not a straight line
Ah már értem, mit keres a fószer a hűtőmben a lazacszínű frakkban.
Igazából, majdnem minden ex-autód egy-egy darabja már nálam van, az ezüst BBR felnijei, VLSD difije, valamelyik mx5 alsó merevítóje, kerékcsavarok, a piros NA kiemelt géptetős szélcsatorna tesztjéhez használt kis post-it csíkok, rézfaszú baglyok, miegymás. Kivéve Trevort, onnan még (_még_) nincs semmim de úgy látom, abban az én májam lesz. Ez is valami, Bonding is bonding.
Jó...tudod ha az ember valamit tényleg akar akkor nem állítja meg minden kis bökkenő.
Az a baj, hogy neked a lelked mélyén még mindig fontosabb a nyomorult kis veséd mint az én kipufogóm....
Fine.
Akkor elküldöm a fiúkat a májadért de már most szólok hogy ha szájhúzogatás lesz meg kelletlenkedés akkor részemről ennyi volt, megsértődtem, nem kellenek a gagyi mócsingjaid, tartsd meg őket és üzemeltesd csak azt a bűzös szargyárat amit testnek nevezel...
Ez egy lehetőség volt hogy jobb ember legyél de te csak totojázol és lassan elmegy a kedvem az egésztől....
Mindegy, nagylelkű leszek, ha csengetnek nyiss ajtót.
Jó...tudod ha az ember valamit tényleg akar akkor nem állítja meg minden kis bökkenő.
Az a baj, hogy neked a lelked mélyén még mindig fontosabb a nyomorult kis veséd mint az én kipufogóm....
Fine.
Akkor elküldöm a fiúkat a májadért de már most szólok hogy ha szájhúzogatás lesz meg kelletlenkedés akkor részemről ennyi volt, megsértődtem, nem kellenek a gagyi mócsingjaid, tartsd meg őket és üzemeltesd csak azt a bűzös szargyárat amit testnek nevezel...
Ez egy lehetőség volt hogy jobb ember legyél de te csak totojázol és lassan elmegy a kedvem az egésztől....
Mindegy, nagylelkű leszek, ha snegetnek nyiss ajtót.
Már van időpontom, hogy kivegyék a vesémet, de a kontaktom, Jurij azt monda, most a szervdonor feketepiacon nyomott árak vannak, nem biztos hogy elsőre meg tudom neked venni azt a cuccot...
Fun is not a straight line
Nem mondanám szépnek, gyorsabb is biztosan vN de Zért van valami ősbrutál ebben tákolmányban.
Na jó, szabad a gazda, rengeteg tippet kaptam levélben meg szóban ugyhogy most már elárulom, a gyertyák vannak a négy jel vonalában. Ennyire hátul van a blokk. Ennek megint tudok örülni egy sort.
szerintem az szélvédő tövéhez viszonyítva a mazdában is kb hasonló lehet a helyzet.
Na jó, szabad a gazda, rengeteg tippet kaptam levélben meg szóban ugyhogy most már elárulom, a gyertyák vannak a négy jel vonalában. Ennyire hátul van a blokk. Ennek megint tudok örülni egy sort.
Ez egy nehéz találóskérdés:
1, hogy kell nézni a képet?
2, mi van rajta?
3, milyen négy egyforma tárgy helyzetét mutatja az index fölé ragasztott négy szigszalag darabka? (a szigszalagdarabkák helyzetén kívül)
4, kit zaklat fel ez rajtam kívül? (Erre tudom a választ)
Kalap, te megérted a problémáimat. Légy szives haladéktalanul vásárolj nekem egy ilyen leömlőt. Most hogy kint a hűtő őrúlt meggondolatlanság lenne nem lecserélni a gyárit egy ilyenre.
Kalap rendes hogy vesz neked ilyet. :-)
Ez egy nehéz találóskérdés:
1, hogy kell nézni a képet?
2, mi van rajta?
3, milyen négy egyforma tárgy helyzetét mutatja az index fölé ragasztott négy szigszalag darabka? (a szigszalagdarabkák helyzetén kívül)
4, kit zaklat fel ez rajtam kívül? (Erre tudom a választ)
Kalap, te megérted a problémáimat. Légy szives haladéktalanul vásárolj nekem egy ilyen leömlőt. Most hogy kint a hűtő őrúlt meggondolatlanság lenne nem lecserélni a gyárit egy ilyenre.
Meg nem kell tovább kínlódnom hogy kitaláljak mire költsem el azt a száznegyvenezret....kicsit drágállom de legalább van....békebeli réz hűtő, az elöző bírta huszonkét évig, ha ez is bír majd annyit akkor nem szóltam.