Gyéé
Velünk: 6686 napja
Hát ez..... Peter Wheeler TVR terepjáró kétéltűje vagy mi...
Hát ez..... Peter Wheeler TVR terepjáró kétéltűje vagy mi...
Szomorúan olvasom.. Közben viszont meg is tudom érteni.
No majd talán az őszi felvidék/balatoni/akármilyen guruláson!
Touge Runnerz
Szomrúan olvasom.. Közben viszont meg is tudom érteni.
No majd talán az őszi felvidék/balatoni/akármilyen guruláson!
Kösz köszi!
Hát most nem próbálkoztam a beszivárgással, nem tehetem ki a klubot állandóan ennek a nyomásnak.
Totalcar és Sturcz Anti instagram oldalán vannak fent képek. Plusz a TC facebook oldalán láttam Anti és Csikós live stream videóját. Azt hiszem, hogy olyat nem tudok linkelni.
Meg Anti a live videóban ígért cikket vagy videót az autóról, nem emlékszem már melyiket mondta.
P.s.: megyek aludni mert holnap korán kelünk. A Magyar TVR klub kint lesz a HRingen? ????
Touge Runnerz
linkek?
Antiék nagyon turnéznak Trevorral
A különböző fórumokon és módokon megosztott kontentek alatt élmény szemezgetni a szuper kommentekből :D
Touge Runnerz
Még mit nem! Én akarok celebesedni, azé’ vettem Trevort. Az én hátamon aztán ne akarjon celebesedni.
Kihasznál a saját kocsim....
má bocs', de nem Te hanem Trevor!
Itthon ülök, várom a celebesedést.
Egyelőre semmi....
vagy talán mégis....mintha.....Ja, nem. Nem a rajongók jöttek csak van egy éjjelnappali mellettünk és a munkások mennek benyomni.
mondjuk két csaj a nyakamba ugrott de azok meg a lányaim, eddig is ezt csinálták...
na talán majd holnap....
vigyázat!!!!
celebség várható...
Tegnap viccesdolog történt, a jobbkormányoskodás mellékhatása.
családi kocsival gyerekekkel érkeztünk az IKEÁba, általános hangzavar nagy nyaktekergetés a mélygarázsban, ki-honnan-merről támad, ott a hely, gyorsan csapjunk le rá, bevágódunk, elegedetten kiteszem a váltót üresbe, mi re a feleségem megkérdezi hogy mit váltogatok itt amikor ő vezet?!
és tényleg, jobb egyen ültem, csak a megállás pillanatában a bal kezem önkéntelenül nyúlt a váltóhoz....jót nevettünk és rögtön nyilvánvaló volt hogy ez a TVR fokozott használata miatt van.
Eddig kb 4k km-t mentem vele másfél szezon alatt, ez nálam rekord.
Ez se rossz, anno mikor láttam a filmet, csak néztem h ez meg milyen kocsi
TVR movie scene