Marcello
Velünk: 3925 napja
Sejtettem, hogy amíg nem szeded szét, addig nem lesz jó :DD
Sejtettem, hogy amíg nem szeded szét, addig nem lesz jó :DD
Tvréknél az dívik, hogy az unatkozó dolgozók kisebb-nagyobb csínytevéseket hajtanak végre a kocsi nem látható részein. Grafitik az üvegszálas részek hátoldalánn:
Gyári fény még a régi autóknál is értéknövelő. Sőt, volt olyan Lincoln Continental a 70s években aminek az elejére a CONTINENTAL feliratot rosszul rakták fel és CONTTNENTAL lett vagy valami hasonló. Vicces hogy mivel gyári volt a hiba ezért sokkal többet ért az autó ezzel a bakival.
Ja, nincs offense csak elmèlkedtem.
Lehet hogy megprobàlom a festegetést de gagyit nem akarok de elkapkodni se akarom az áthuzatást, nem zavar a patina.
Valahogy olyan retro az egész nekem, a BBR-el volt ikyen érzésem, hogy meg kell hagyni a kis ráncait mert így okés. A bőr/beltér jelenlegi állapota viszont nem okés, nagy tisztítás és ápolás biztosan jell neki.
No offense, tenyleg felig viccesnek szantam, felig meggondolandonak hogy ha ez a cel akar a sajat festessel is kiserletezhetsz. Kicsit szopos csak, foleg az elokeszites es a melyedesek szep kitoltesehez kell kis ugyesseg de szep tud lenni a vegeredmeny.
Ahogy mar sokszor mondtam reszemrol csodalom es tisztelem az elszantsagod.
Bonusz: a jobbkormanyt ket het alatt megszokod. Malus: ennek ellenere sosem szerettem meg, de legalabb ott van mindig a projektlehetoseg atepiteni 9
Ha erzel elszantsagot magad is megfestheted probakeppen.
De az athuzatas sem ordogtol valo es tuti lehet.
Lehet hogy a szivacs állapotán fog múlni, ha már nagyon kiült akkor talán jobb ötlett a fompkett felújítás.
Nem értem miért számít annyira hogy 500 vagy 5000 km-t megyek vele évente.
Én autózom 60k-t egy évben, tényleg csak akkor esik jól hobbiautózni ha minden körülmény adott.
Nyilván így nem tudok jól összeszokni a kocsival, ez nagy hátrány nekem de ezzel megbékültem, nem zavar, sose voltam hiú a vezetési képességeimre.
A jobbkormánnyal tovább nehezül a dolog de legalább az nem tart majd vissza - elvileg - hogy mindig valami építési félkész tesztállapotban van a gép mint eddig a feltöltésekkel hanem ez egy széria kocsi, elméletileg indul megy és kész.
De továbbra se látom abban a fő célt hogy minél több kilit tekerjek bele. Maga a birtoklása nekem fantasztikus érzés, ha sokszor sikerül menni vele az még faszább de nem ezen múlik az örömöm.
Ha erzel elszantsagot magad is megfestheted probakeppen.
De az athuzatas sem ordogtol valo es tuti lehet.
Bar ha a kovetkezo ket evben 500km tervezel menni itana meg ugyis Marchelloe lesz...
Lalee tök szépen megcsináltatta az övét, beszélj vele!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Egy kalappal!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nyomjad, mozizunk
Bor felujitas (festes) szep szokott lenni, de kenyesebb (surubb apolas, farmer megfogja, odafigyelosebben kell takaritani stb) es kevesbe tartos mint a gyari festes, viszont egesz ronda cuccokbol is gyonyorut tudnak csinalni.
Ha husz evre tervezel akkor huzasd at jo karpitossal, ha kettore akkor festesd.
De tuti hogy újjá varázsolják.
Nálad meg nem lesz kitéve se túl sok napnak se mínisz tizeknek.
Sokáig jó lesz. Nem munkábajárós.
Szervusz Gyéé!
Képek alapján nem látom, hogy a sofőr ülésen levő bőr nyúlt meg, vagy az ülés szivacsa esett össze?
az első esetben kárpitos, a második esetben vagy DIY, vagy kárpitos
a bőrt szépen el lehet pucolni, no para - pont úgy mint ahogy mx5-nél
Gratulálok, akkor a vágyakozási osztály megint győzött!
Knek van ezzel tapasztalata? Mennyire tartósak ezek a megmentett bőrök?
Ameddig tulajdonosa leszel annyit biztosan kibírnak! :-)
Azt mondd inkább, hogy mikor lesz itthon és lehet megnézni? :D
Nyomjad, mozizunk
Bor felujitas (festes) szep szokott lenni, de kenyesebb (surubb apolas, farmer megfogja, odafigyelosebben kell takaritani stb) es kevesbe tartos mint a gyari festes, viszont egesz ronda cuccokbol is gyonyorut tudnak csinalni.
Ha husz evre tervezel akkor huzasd at jo karpitossal, ha kettore akkor festesd.
Csakhát van ez a Marchello .....