Marcello
Velünk: 3868 napja
remélem hamarosan kész lesz a balkormányosítás, mert meguntam a feltöltős autókat...
remélem hamarosan kész lesz a balkormányosítás, mert meguntam a feltöltős autókat...
Offok offa. Csak az nézze végig, akit érdekel egy szórakoztató elemzés a japán autóipar felemelkedése helyett az angol autóipar összeomlásáról. Szerintem marhajó.
Ki vágta haza az angol autógyártást?
https://m.youtube.com/watch?v=b9ztUlve9jc
Hoppá, itt a nonoff “ hogyan győzte le a japán autógyártás a világot” szintén Claksontól!
Offok offa. Csak az nézze végig, akit érdekel egy szórakoztató elemzés a japán autóipar felemelkedése helyett az angol autóipar összeomlása. Szerintem marhajó.
https://m.youtube.com/watch?v=b9ztUlve9jc
Offok offa. Csak az nézze végig, akit érdekel egy szórakoztató elemzés a japán autóipar felemelkedése helyett az angol autóipar összeomlásáról. Szerintem marhajó.
Van kiknek drukkolnom a Le Mans-on!
Nem lehetek ócsójános Marcello leendő autójával!
Meghát ez a kocsi egyszerűen nem pimpelésre termett, biztos, hogy a külsejéhez tilos nyúlni, még felnit se raknék rá tökösebbet, ebbe már belenyugodtam. Isteni szerencse hogy szembe jött egy gyárinak elfogadható mégis jóval ütősebb cucc, akkor már hülyeség lenne ezt nem kimaxolni.
Nem lehetek ócsójános Marcello leendő autójával!
Felni témában köszönöm a segítségeteket, átgondoltam a dolgot a felvetett ötletek mentén és végül a teljes és profi felújítás mellett döntöttem. Elméletileg olyan lesz mint eredetileg. Nagyon kíváncsi leszek.
Felni témában köszönöm a segítségeteket, átgondoltam a dolgot a felvetett ötletek mentén és végül a teljes és profi felújítás mellett döntöttem. Elméletileg olyan lesz mint eredetileg. Nagyon kíváncsi leszek.
Nagyon jók a képek, szinte bánom, hogy nem az ocean haze színű kocsit választottam annó mikor lehetett volna.
Friss írás, jó képekkel.
Hát ezt megítélni szinte lehetetlen. Ezt az egy adásvételi infót találtam de ez csak egy darab felújítandó viszont ténylegesen TVR-re gyártott Gotti. Az enyém nem TVR, nincs beleöntve csak a Gotti felirat.
Hát ezt megítélni szinte lehetetlen. Ezt az egy adásvételi infót találtam de ez csak egy darab felújítandó viszont ténylegesen TVR-re gyártott Gotti. Az enyém nem TVR, nincs beleöntve csak a Gotti felirat.
Nézd onnan, mennyit érne a szett szakszerűen felújítva: ha 150+, akkor megéri a teljes felújítás, ha sokkal kevesebbe, akkor nem. A kettő között pedig ízlés dolga.
Veszel régi kromofágot (kopitol); aztán polirtömb és rongykorong...kb 7_8ezer,törökbálinti ipartelepen! De furógéppel elég hosszadalmas. Kéne nagy átmérőjű polirgép_ korong kombó???? de az is probléma lesz hogy a felni belsejét megmarhatja a kromofág, és akkor az festés? !
Szóval ílyenek ezek a Gotti-k. Egyet masszívabban, kettőt picit görgőzni kellett. Így kijavítva 55k-ba van a szett, most jönne az esztétikai beavatkozásés itt jön a probléma.
A gyári diamond cut felület visszaállításával megcsinált teljes felújítás még 90k. Az azért durva de akkor oltimer minőség eredeti technológiával. De akkor is.
Opció az egész ezüstrr festése vagy a hagyományos polírozás. Nem tudom mit csináljak megalkudni igazából nem akarok, de ha igen, akkor legalább legyen DIY és ne kerüljön semmibe.
Itt jönne a kérdés, hogy azoknak a felületeknek a diy polírozása amik gyárilag fényesek mekkora munka lehet? Csinált valaki ilyet?
Úgy érzem most bazi mázlim volt. Vettem olcsón egy szett Gotti Axia felnit csak úgy a kinézet kedvéért és menet közben derült ki, hogy a korai TVR Geiffith-nek ez volt az egyik felni opciója.
Szegeden akadt egy szett ami csak annyiban más mint a TVR spec, hogy az első is 7,5” széles, a tvr-nél meg elöl csak 7”. Ez szerintem nem fog zavart okozni.
Persze nehéz de most ez nem érdekel :-)
Ritka, hogy ilyen “olcsón” felbukkan balkormányos Chimaera. 7,5M-ből akár ki is jöhet importálva.
https://www.autoscou___0040a5147?cldtidx=15
Azért annyiért már én is elgondolkoznék rajta hogy nincs-e valami ésszerűbb választás :-)
Hű de nyomorúságos ez a vergődés. Remélem azért ennél kezelhetőbb ez a cucc.