Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Összes többi    »    100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé    |   << vissza

100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé

2018-03-26 10:37:04
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 5111 napja

https://todayisgift.___products/tvr-sneaker 

aláírás

.

2018-03-26 8:29:40
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6530 napja

Leszedtem a szelepfedelet, hát elég elhanyagolt a hengerfej....:-)

(Ez persze vicc volt, ez az A38 hajó backstage-ben lévő hajómotor hengerfeje ami kb 4m hosszúságú...)

aláírás DrasticPlastic Driver

Történet:

Leszedtem a szelepfedelet, hát elég elhanyagolt a hengerfej....:-)

2018-03-25 16:58:44
Gyéé

Gyéé

gzugzu, 2018-03-25 14:44:26

Válasz erre: @Gyéé #129147 

De fura, hogy a mutatók és a számok nincsenek külön megvilágítva hátulról. Nem nehéz így leolvasni sötétben?

Az biztos, hogy nem ez az erőssége, valszeg ha már összeszokott vele az ember fülre tudja mennyivel megy. Nekem 3k fordulaton esett a legjobban az autópálya, az gps szerint 135km/h, országúton 2k rpm volt szimpi, az talan 100km/h volt. 

4-ikben lepadlózni autópályabesoroláskor az szuper. Mintha valami kétfedelű repülőgéppel húznál el fullgázon. Majd mérek valami rugalmasságot, szerintem az az erőssége. A váltások viszont lassúak, fóleg a harmadik meg az ötödik. Szerencse, hogy negyedikben 40-től simán húz szerintem 180-ig biztos.

Mindig tudtam hogy a nagy köbcenti szórakoztató és most ez nagyon igaznak tűnik. A tegnapi hazaút élménye örökre megmarad asszem.

Az immobilizerrel is előrelépés történt, lehet, hogy egyszerűen bunkó és türelmetlen vagyok és nem volt idegem megfigyelni hogy miket üzenget a leddel. Kalapnak hála sokkal jobban tudom indítani mint eddig. És az is kiderült, hogy a pittyegő hangot a a hifi adja figyelmeztetésként, hogy ne hagyjam fent az előlapot......ehhez a felismeréshez is Kalap kellett.....:-/

:-)

Történet:

gzugzu, 2018-03-25 14:44:26

De fura, hogy a mutatók és a számok nincsenek külön megvilágítva hátulról. Nem nehéz így leolvasni sötétben?

Az biztos, hogy nem ez az erőssége, valszeg ha már összeszokott vele az ember fülre tudja mennyivel. Nekem 3k fordulaton esett a legjobban az autópálya, az gps szerint 135km/h, országúton 2k rpm volt szimpi, az talan 100km/h volt. 

4-ikben lepadlózni autópályabedoroláskor az szuper. Mintha valami kétfedelű repülőgéppel húznál el fullgázon. Majd mérek valami rugalmasságot, szerintem az az erőssége. A váltások viszont lassúak, fóleg a harmadik meg az ötödik. Szerencse, hogy negyedikben 40-tűl simán húz szerintem 180-ig biztos.

Mindig tudtam hogy a nagy köbcenti szórakoztató és most ez nagyon igaznak tűnik. A tegnapi hazaút élménye örökre meg marad asszem.

Az immobilizerrel is előrelépés történt, lehet, hogy egyszerűen bunkó és türelmetlen vagyok és nem volt idegem megfigyelni hogy miket üzenget a leddel. Kalapnak hála sokkal jobban tudom indítani mint eddig. És az is kiderült, hogy a pittyegő hangot a a hifi adja figyelmeztetésként, hogy be hagyjam fent az előlapot......ehhez a felineréshez is Kalap kellett.....:-/

:-)

2018-03-25 14:44:26
gzugzu

gzugzu

Posztok: 977
Velünk: 4582 napja

Történet:

2018-03-25 9:53:07
Gyéé

Gyéé

csabac, 2018-03-24 23:00:09

Szia Gyéé,

volt szerencsém bepillantani a motorháztetőd alá, jó ötlet volt úgy hagyni a bámészkodók részére. smile
Elárulod, mi az az ordenáré nagy sárgával bandázsolt cső a motortér elején, ami kettéágazik, de még azok is batár nagy csövek? :D Valami levegőbeáramló? EKKORA?

A kérdés jogos, mi a franc az a bazi ormótlan cucc ott? A válasz újabb kérdéseket vet fel: hogy lehetnek olyan bolondok TVR-ék, hogy a hengersorok leömlőit nem a kocsi hátulja felé vezették el, hanem előre az orrba, ott meg egy Y csőben egyesítették a kèt ágat? A válasz szerintem az, hogy hátrafelé nem volt elég hely, illetve hogy az Y szárát olyan vaskossá tevő katalizátor végképp nem fért el sehol. 

Néhány kép:

2018-03-24 23:00:09

csabac

Posztok: 56
Velünk: 2648 napja

Szia Gyéé,

volt szerencsém bepillantani a motorháztetőd alá, jó ötlet volt úgy hagyni a bámészkodók részére. smile
Elárulod, mi az az ordenáré nagy sárgával bandázsolt cső a motortér elején, ami kettéágazik, de még azok is batár nagy csövek? :D Valami levegőbeáramló? EKKORA?

2018-03-24 21:31:31
Gyéé

Gyéé

Hú, ez bazijó volt. A tali is meg a kocsi is. Visszafelé megálltam egy kútnál guminyomást nézni, 1.2 -1.5 volt mindegyik kerékben.....feltoltam 1.9-re, megjött az úttartás:-)

Sajnos emiatt három kútnál is megálltam, emiatt viszont háromszor kellett besorolnom újra az autópályatempóba, ami valami brutál élvezet ezzel a tolóerővel és hanggal. 

Nagyon élvezem ezt a gépet és jó volt hallani a dícséreteket meg látni az érdeklődést.

Nem is éreztem magam offnak:-)

meg már hiányoztak a zemixötök, szóval köszi mindenkinek!

Történet:

Hú, ez bazijó volt. A tali is meg a kocsi is. Visszafelé megálltam egy kútnál guminyomást nézni, 1.2 -1.5 volt mindegyik kerékben.....feltoltam 1.9-re, megjött az úttartás:-)

Sajnos emiatt három kútnál is megálltam, emiatt viszont háromszor kellett besorolnom újra az autópályatempóba, ami valami brutál élvezet ezzel a tolóerővel és hanggal. 

Nagyon élvezem ezt a géoet és jó volt hallani a dícséreteket meg látni az érdeklődést.

Nem is éreztem magam offnak:-)

meg már hiányoztak a zemixötök, szóval köszi mindenkinek!

2018-03-24 6:26:16
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 6009 napja
Gyéé, 2018-03-23 18:57:59

GPali, 2018-03-23 14:06:40

Hihetetlenül várom, hogy élőben láthassam-hallhassam ezt az autót! És már csak egyet kell aludni hozzáááá 

juhuuu 

Azt hittem csak én vagyok így ezzel :-)

Ha van kedved majd próbáld ki!

Más: valamiért nem tudok fényképet beszúrni, reggel óta se asztali gépről, se telefonról, se linkeől...wtf?

Kisebb felbontással probálkozz!!!!

aláírás May the Fairy be with You!
2018-03-23 18:57:59
Gyéé

Gyéé

GPali, 2018-03-23 14:06:40

Hihetetlenül várom, hogy élőben láthassam-hallhassam ezt az autót! És már csak egyet kell aludni hozzáááá 

juhuuu 

Azt hittem csak én vagyok így ezzel :-)

Ha van kedved majd próbáld ki!

Más: valamiért nem tudok fényképet beszúrni, reggel óta se asztali gépről, se telefonról, se linkeől...wtf?

2018-03-23 14:06:40
GPali

GPali

Posztok: 734
Velünk: 2746 napja

juhuuu 

aláírás

Touge Runnerz

2018-03-23 13:32:20
Gyéé

Gyéé

Beindult, menetkész, juhéééé

2018-03-22 20:28:50
Gyéé

Gyéé

Kezdek izgulni. Nem foglalkoztam se az alapjárattal, se az immo problémával.....talán meggyógyultak maguktól...

most már mindegy, ha gáz lesz csak arra számíthatok, hogy talán arra jár egy ismerős....arra meg azért fan esély:-)

see you szombaton

2018-03-17 22:08:47
Gyéé

Gyéé

“Erre azért van szükség, hogy két-három nemzedékkel később se nőhessen meg – a természetes szelekció jóvoltából – az emberi sejtek aránya egy ilyen kimérában.”

https://qubit.hu/201___-ember-allat-kimerak

Remélem az én kimérámban ugrásszerűen megnő a hétvégén az emeri sejtek száma....

2018-03-17 13:46:40
Gyéé

Gyéé

Hunya, 2018-03-17 13:36:55

Papíron nem gyengét megy!

Gyéé, mikor próbáljuk meg?

http://accelerationtimes.com/models/tvr-chimaera

Papíron most is szívesen mennék vele de úton nem annyira:-) remélem hétvégén megküldhetjük!

2018-03-17 13:36:55
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 6009 napja

Papíron nem gyengét megy!

Gyéé, mikor próbáljuk meg?

http://accelerationtimes.com/models/tvr-chimaera

aláírás May the Fairy be with You!