bagoly
Velünk: 3241 napja
Milyen sportkocsinak van 8 kereke?
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Milyen sportkocsinak van 8 kereke?
Azért az ültetést meg a felnivariát meghálálja ez is...
Érdekes a felni/gumi mérete is, gyárilag elöl 205/50r15 15x7 et25-ös felnin, hátul 225/50r15 16x7,5 et33 felnin. 4x108.
Egyébként az elfogadott tuning az őáltaluk SP12-ként ismert felni, ami valójában egy feliratozásn nélküli Team Dynamics ProRace 1.2. Asszem 16-ost szoktak venni előre meg hátra is.
Érdekes a felni/gumi mérete is, gyárilag elöl 205/50r15 15x7 et25-ös felnin, hátul 225/50r15 16x7,5 et33 felnin. 4x108.
Szemlélődik a mostohatestvérei között?
Gyéé, mik a felni paraméterek Trevornál?
Mattnek igaza van, rá kell menni erre a témára...
Szemlélődik a mostohatestvérei között?
Nem tudom elforgatni a képeket....
Fondmetal 5700-at alá!
(Vagy inkább valami normális márkát, de stílusra ilyesmit)
Touge Runnerz
Hát még valami szép klasszikus felni mennyit emelne az optikán. Ezt a gyári rettenetet nem tudom hogy gondolták komolyan. Mint egy dotz vagy dezent szintű malomkerék.
Gondolom a súlyát már kiderítetted.
Ez miért néz ki ennyire jól? Ültetés miatt? Vagy a szín?
Meg mert bordó.
A bordó szép
De azér' má' Gyéé, épp csak földre került az autód, és már nézegeted a futómű tuningokat???
Ne igyál több whiskeyt mert reggel mire felébredsz csenget a postás a kompi kittel, az új lakó (akinek eladtad a kecót) meg jön a kulcsokért. :-)
Ennél a hirdetésnél volt nyitva a telóm, gyorsan meg kell néznem a bankszámlámat, nehogy kiderüljön hogy hülyeséget csináltam az este.
https://www.pistonhe___a-squirt-ecu/7659225
Egyébként nem vadultam örömömben csak elfogyasztottam tíz részletben összesen kb 0,08 liter whiskey-t és megnéztem egyhuzamban a Gru 1-2-t mert itt az ideiglenes tartózkodási helyünkön csak az a pár alap tv csatorna van ami amúgy is nézhetetlen de mostanában egy ember nevét és egy másik szót mondogatnak csak rajtuk nonstop szóval kénytelen vagyok a gyerekek pendrive-jából választani műsort.
ja, hát nyilván az ültetés miatt fasza az a kocsi meg szine is szép. De zavar ez engem? Dehogy! Az enyém így lesz jó! Viszont tök furi, hogy benne ülve rohadtul len van az ember a műszerfalhoz meg az ajtó pereméhez képest. Na majd megvizsgálom azt a vezetőülést, lehet hogy szivacstuning kell oda.
Meg mert bordó.
A bordó szép
.
Meg mert bordó.
A bordó szép
De azér' má' Gyéé, épp csak földre került az autód, és már nézegeted a futómű tuningokat???
Ne igyál több whiskeyt mert reggel mire felébredsz csenget a postás a kompi kittel, az új lakó (akinek eladtad a kecót) meg jön a kulcsokért. :-)
Meg mert bordó.
A bordó szép
Ne igyál több wiskeyt mert reggel mire felébredsz csenget a postás a kompi kittel, az új lakó (akinek eladtad a kecót) meg jön a kulcsokért. :-)
Ne hozz zavarba ! Olyan izé vagy má !
Ez olyan szép volt, mintha Gyula írta volna!
Meg mert bordó.
A bordó szép
.