GPali
Velünk: 2840 napja
Március végi szezonnyitón már benne lesznek a forgalmiban, akarom mondani az autóban ezek a csodák? Sokan körbenyálaznánk azt a forgalmit khm. autót.
Touge Runnerz
Március végi szezonnyitón már benne lesznek a forgalmiban, akarom mondani az autóban ezek a csodák? Sokan körbenyálaznánk azt a forgalmit khm. autót.
Touge Runnerz
Március végi szezonnyitón már benne lesznek a forgalmiban, akarom mondani az autóban ezek a csodák? Sokan körbe nyálaznánk azt a forgalmit khm. autót.
Az Öhlins szóra összefut a nyál a számban....
Az Öhlins szóra összefut a nyál a számban....
Mindenki tudja, hogy minden 100 euróba kerül az autóhoz!
Egyébként sokkal kevesebb volt, mert 35%-kedvezménnyel vettem.
Tyű! 700k-s futóműved lesz? Na az nem semmi.
Február végéig megérkezik minden, ami ebben a körben bekerül:
új mazdaspeed toronymerevítő (IL motorsporttól, UPS hozza)
használt sperr (Angliából, már a DHL-nél)
Öhlins MAS-MI30
Eibach stabrudak
Mazda Design58 felni (még nincs felgumizva. nincs valakinek egy tuti tippje 205/45 R17 méretben?)
Nagyon várom már a futómű TÜV-magyarítást, mert azzal tudom kezdeményezni az átalakítási engedélyezési eljárást.
A toronymerevítőből úgy tűnik nem kell a gyári, de csak a gyárival azonos beépítésű módú lehet. (Vagyis csavaros, gyári beépítési pontoknál rögzített.)
Gratulálok!
Most ütöttem le az ebay-én egy angol bontott sperrt.
Most ütöttem le egy angol bontott sperrt.
Igen, CAD/CAM tervező mérnök vagyok.
Szívesen segítek amiben tudok.
Jól értem, lehet, hogy van egy tervezőnk? Kiderítem, mik a feltételek.
A tervező képesítését miként írják elő?
Amennyiben szükséges, akkor a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozatánál lehet kérvényezni ehhez szükséges tervezői jogosultságot.
Ahogy nézegettem a " G-E-V2 Közúti jármű" kategória felelhet meg a kívánt követelménynek.
A gépészeti kamara jelenlegi elnöke volt a szakdolgozatom konzulense, több ízben beszélgettem vele a jogosultsági körökről.
Ő azt mondta, hogy gyakorlatilag nincs olyan (gép)tervező területen, ahova elő lenne írva ezen jogosultságok megléte.
(Vannak főként épületgépészeti vonalak pl gázhálózat tervezés ahova elengedhetetlen.)
Tehát az erre vonatkozó szabályzatot kéne előtúrni.
Haliho, az IL motorsport merevitoinek van TUV papirja, legalabbis a weben ezt irjak, erdemes rendeles elott megkerdezni Oket, sokat szamit egy jo merevito
Megkérdeztem a BBR-t, hogy van-e TÜV-je a csomagjaiknak. Nagyon nem lepődtem meg, hogy azt felelték, hogy az szívó-tuning átalakításaik MOT-kompatibilisek ugyan (vagyis le lehet műszakiztatni az átalakítás után), de nem rendelkeznek TÜV-vel, és nem is tervezik megszerezni.
Köszi, lehet, hogy rámozdulok a szériára, de inkább egy jót vennék. Az is lehet, hogy elkezdek gyártatni mindenféle merevitőket és kereteket, megfelelő jóváhagyással. Most ezt nyomozom. Bár ez nem fut le a szezon előtt, az biztos.