Máté98
Velünk: 2322 napja
Változás a MAGYAR MX-5 KLUB Egyesületnél, részletek az új weboldalon!
https://miataklub.hu___7VpuRiqLUmzTGlEAsQTA
SMX TEAM
Elnökségi tag
Változás a MAGYAR MX-5 KLUB Egyesületnél, részletek az új weboldalon!
https://miataklub.hu___7VpuRiqLUmzTGlEAsQTA
SMX TEAM
Elnökségi tag
SMX TEAM
Elnökségi tag
Vasárnap közgyűlés, ne lőjjük le a poént!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Bocs, lehet hogy túlreagáltam.
Bocs, lehet hogy túlreagáltam.
"vagy este van és nem értem miért nem lehet 0 forintot jelölni"
Pl.:
Srácok, javaslom legyen benne egy 0 Ft-os opció is, mert biztos vannak olyanok, akiknek nem annyira fontos a matrica, a videó, vagy a közös - előre leegyeztetett - ebéd. Köszi, pacsi
Szia!
Sajnálom hogy lemaradtál róla de ha izgalmas számodra a kérdőív akkor tervezzük publikálni az eredményeket hamarosan. :D A válasz adásoknál teljesen általános kérdéseket igyekeztünk feltenni teljesen általános válaszokat várva a klubról hogy a későbbiekben tudjunk tervezni éves programokat a klub igényei szerint és ne a mi hasra ütésünk által legyen kitalálva egy egy program vagy az hogy miből hányat csinálunk.
Ezért is történt ez az "adatgyűjtés" amiben viszonylag sok kérdést próbáltunk feltenni több féle témakörben is. Fontos volt látnunk hogy milyen korcsoportok vannak jelen hiszen programot tervezni nem lehet ugyan olyat egy 18 éves fiatalnak akinek az első autója lett a kis roadster viszont pénze nem biztos hogy van egy nagyobb volumenű ausztriai túrára ami 3-4-5 nap is lehet ellenben egy idősebb kollégának akinek van erre igénye és szívesen áldozna egy jól megszervezett túráért mint kikapcsolódási lehetőség (ez természetesen továbbra se jelenti azt hogy egy autós túráért pénzt szeretnénk szedni mert ez nem erről szól).
Szerettük volna látni mekkora az érdeklődés az egyes irányzatok iránt mint pl.: pályanap, külföldi/belföldi akár több napos túra, egyéb elfoglaltságok mint pl. mozizás vagy gokartozás. Ezekre a csapat mennyit tud rászánni szívesen hogy részt vegyenek ilyen programokon. Van-e bármilyen más ágazat amiben részt szeretnének venni?
Egy sokadik pont a kommunikációs csatorna volt. A csapatot milyen formában lehet elérni. Hol kell jobban meghirdetni egy eseményt? Van-e élet a Facebookon kívül is? Itt szintén elhangzott a kérdés hogy van-e bármilyen más csatorna amit igényel a csapat hiszen az hogy én vagy az elnökség másik 4 tagja mit használ nem ad pontos képet.
Tervezni mindig nehéz. Főleg akkor amikor egy nagy csapatot szeretnénk lefedni különböző korcsoportokból úgy hogy nincs két egyforma ember. Ezért is készült ez a kérdőív hogy minél pontosabb képet kapjunk a "nagy csapatról" mert így talán jobbat tudunk csinálni.
Én személy szerint ezt a megoldást előremutatónak tartom. Ilyen megkérdezés nem volt csak a kommentekből és a személyes beszélgetésekből kaptunk visszajelzést ami mindig szélsőséges. Vagy mindenki pozitív visszajelzéssel illette a programot vagy volt pár ember akinek nem sikerült teljesíteni az igényét (hozzáteszem ilyen mindig lesz) azoktól pedig a szervezők irányába mindig jött a hideg zuhany. Mindenesetre igyekszünk tanulni belőlük és fejlődni.
Amennyiben van még valamivel kapcsolatban kérdésed állok rendelkezésedre! :D
SMX TEAM
Elnökségi tag
Szia!
Sajnálom hogy lemaradtál róla de ha izgalmas számodra a kérdőív akkor tervezzük publikálni az eredményeket hamarosan. :D A válasz adásoknál teljesen általános kérdéseket igyekeztünk feltenni teljesen általános válaszokat várva a klubról hogy a későbbiekben tudjunk tervezni éves programokat a klub igényei szerint és ne a mi hasra ütésünk által legyen kitalálva egy egy program vagy az hogy miből hányat csinálunk.
Ezért is történt ez az "adatgyűjtés" amiben viszonylag sok kérést próbáltunk feltenni több féle témakörben is. Fontos volt látnunk hogy milyen korcsoportok vannak jelen hiszen programot tervezni nem lehet ugyan olyat egy 18 éves fiatalnak akinek az első autója lett a kis roadster viszont pénze nem biztos hogy van egy nagyobb volumenű ausztriai túrára ami 3-4-5 nap is lehet ellenben egy idősebb kollégának akinek van erre igénye és szívesen áldozna egy jól megszervezett túráért mint kikapcsolódási lehetőség (ez természetesen továbbra se jelenti azt hogy egy autós túráért pénzt szeretnénk szednénk mert ez nem erről szól).
Szerettük volna látni mekkora az érdeklődés az egyes irányzatok iránt mint pl.: pályanap, külföldi/belföldi akár több napos túra, egyéb elfoglaltságok mint pl. mozizás vagy gokartozás. Ezekre a csapat mennyit tud rászánni szívesen hogy részt vegyenek ilyen programokon. Van-e bármilyen más ágazat amiben részt szeretnének venni?
Egy sokadik pont a kommunikációs csatorna volt. A csapatot milyen formában lehet elérni. Hol kell jobban meghirdetni egy eseményt? Van-e élet a Facebookon kívül is? Itt szintén elhangzott a kérdés hogy van-e bármilyen más csatorna amit igényel a csapat hiszen az hogy én vagy az elnökség másik 4 tagja mit használ nem ad pontos képet.
Tervezni mindig nehéz. Főleg akkor amikor egy nagy csapatot szeretnénk lefedni különböző korcsoportokból úgy hogy nincs két egyforma ember. Ezért is készült ez a kérdőív hogy minél pontosabb képet kapjunk a "nagy csapatról" mert így talán jobbat tudunk csinálni.
Én személy szerint ezt a megoldást előremutatónak tartom. Ilyen megkérdezés nem volt csak a kommentekből és a személyes beszélgetésekből kaptunk visszajelzést ami mindig szélsőséges. Vagy mindenki pozitív visszajelzéssel illette a programot vagy volt pár ember akinek nem sikerült teljesíteni az igényét (hozzáteszem ilyen mindig lesz) azoktól pedig a szervezők irányába mindig jött a hideg zuhany. Mindenesetre igyekszünk tanulni belőlük és fejlődni.
Amennyiben van még valamivel kapcsolatban kérdésed állok rendelkezésedre! :D
Szia
Én részemről lecsúsztam a kérdőívről így csak ezt a kiragadott kérdést látom.
Viszont így én nehezen tudtam volna válaszolni. Mert az ,hogy mennyit ér meg nekem nagyon függ attól mi az aktuális program ... lehet fizetnék érte 20e ret is simán de lehet csak akkor mennék ha ingyen van. Nyílván így ezzel meg nehéz tervezni tudom. :/
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Szia!
Ennek a résznek az volt a célja hogy nagyjából lássuk milyen területekre lehet invitálni a csapatot. (egy Ausztria árban nem ugyan az mint pl. egy Szlovákia). A kérdést lehet csak étkezésre érteni és lehet bele számolni a szállást is akár. Vannak hibák első nekifutásra nem sikerült tökéletesre de már rajzolódik egy egészen pontos kép hogy mit is szeretne a csapat ami szerintem jó irányba tudja majd billenteni a klub életet ami a covid óta erősen alább hagyott. A 0 forint azért nem jelent meg a lehetőségek között mert szinte egyáltalán nincs lehetőség arra hogy meg lehessen úszni költségek nélkül egy ilyen napot. Egy napra a 10.000 forint fejenként reggelivel, ebéddel, vacsorával már túl is van a kereten. A kérdés jogos volt, jobban is kifejthettük volna hogy pontosan mire gondoltunk. Ezen felül a nagyobb túrákra szokott készülni mágnes tábla amit csak azok számára tudunk az év folyamán extra költség nélkül biztosítani akik befizetik a tagdíjat. Természetesen van lehetőség igényelni azok számára is akik nem tagok de annak ára van ami jelen pillanatban 3.000-5.000 forint között mozoghat.
Ha van még kérdésed akkor állok rendelkezésedre, igyekszem mindent megválaszolni! :D
SMX TEAM
Elnökségi tag
Szia Ordune!
Tudsz írni egy példát kérlek, hogy milyen a rendes megkérdezés?
Köszi,
Susu
Touge Runnerz
en tenyleg nem voltam benne biztos, hogy hibas vagy sem, ne ertsd felre kerlek. Szoval a kerdes akkor, hogy ott lemaradt a tobbi valaszlehetoseg vagy direkt volt igy beallitva mert valami extrat szeretnetek tobb napos program eseteben amihez jo tudni mennyivel tervezhettek?
Dani
Én azt nem értem, hogy miért nem lehet ezt rendesen megkérdezni....
ez itt lehet hibás?
"Ebben a részben azt szeretnénk megtudni, hogy a közösségi programokon való részvételre mekkora összeget szánnál rá, az utazási költségen felül.
(A bevételből készülhetne mágnes tábla, videós összefoglaló, lehetne közös ebéd stb.)"
vagy este van és nem értem miért nem lehet 0 forintot jelölni
Dani