Válasz erre: @Buzz #103412
Szia,
Ez egy elég költői kérdés, ugyanis a választ nagyon sok minden befolyásolja. Például:
Értesz e az autószereléshez / lakatoláshoz, van e hozzá garázsod / műhelyed, vagy van e ilyen ismerősöd, aki olcsón segít neked. Ha nem, akkor megtörténhet, hogy egy kisebb vagyont fogsz a szakembereknél hagyni.
Egy korrodált karosszéria szakszerű javíttatása (hossztartók, küszöbvégek, sárvédőívek) 150.000-200.000Ft is lehet, egy elem fényezésére szintén 25.000-30.000Ft-ot számolhatsz.
A motorikus javítási költségek sem fillérek, motor generál a Gonzitól kapott hírek szerint fél milla körül jis járhat, de egy bontott motort (ami ugye lutri) megkapsz 120.000-170.000Ft-ért.
Vászontető ha szakadt, repedezett, akkor csere 120.000-170.000Ft (bár most van Győrben egy maszek, aki kicsit olcsóbb).
Én nem akartam / tudtam sokat költeni a vásárlásra, meg aztán elméletileg értek is hozzá, de így is költségekben már lassan ott járok, mintha vettem volna egy jó állapotút. Igaz, így legalább megismerhettem az autóm minden egyes porcikáját :-)
Remélem segítettem, vagy legalább jól összezavartalak.
Sok sikert a vásárláshoz!
És ne feledd, nem az a lényeg, hogy milyen az MX-5-ösöd, hanem, hogy van e!!!