:DD
Ha van kalap az a baj, ha nincs akkor az.
Jobb lenne egy frissen mosott motorter?
:DD

Ha van kalap az a baj, ha nincs akkor az.
Jobb lenne egy frissen mosott motorter?
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Az a motortér….hogy lehet ennyire koszos???
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek erről az autóról és esetleg a kereskedésről.
https://www.hasznalt___tion_mithra-17973517
Jól tudom, akkor a 2008-tól gyártott NC-kben már kijavították a motor problémákat?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.:
M.
ha lenne rá helyem még talán hoznék donort, de egy 3x6 méteres garázsban tudok a lakatos meg a fényező kezére dolgozni hogy minél olcsóbban kijöjjek vele, sajni nincs helyem bebontani egy másikat. Összeszámoltam a két hátsó falcot, küszöb felső részét meg a kétrétegű nyúlványt, az jön olyan 220ezerbe, a többit már hajtogassa a lakatos. Ugyanitt Borsod-Szabolcs környékén karosszérialakatost keresek.
ez ennyiért szerintem baromi jó.
Ha a kasztni nagyon gatyán van, akkor vennék egy jobb/lakatolt 1.6-ot is mellé és szépen kihoznék belőle 1db jó mx-et.
Touge Runnerz
Sziasztok, ki van nézve prágában egy 1.8-as fuji sperres nb 2004ből felújított futóművel (porfestve, poly szilentekkel, kadmiumozott csavarokkal, új csapágyakkal), az eladó szerint egy 65000 kmes változó szelepvezérléses motorral. Az ára nem egész egymillió forintra jön ki. A bökkenő a rozsdában van, amiből elvileg van bőven. A gondolatmenetem úgy néz ki hogy úgyis lakatolni kell az összeset, akkor már megveszem a rozsdaboglyát aprópénzért és lakatoltatom. Kíváncsi vagyok ebben a véleményetekre.
Itt meg tudjátok nézni a képeket:
https://auto.bazos.c___azda-mx5-nbfl-18.php
PS: két szett felnivel adja, ülésszivacstól megszabadult, de nálam tervben van egy pár sparco sprint ülés, hidrós kézi bent, de nem vágta szét, visszaalakítható... na meg még meg kell nézni
NC lesz/van nalam par db elado sorban
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Ha Pesten van a kiszemelt, akkor valóban Lalee vagy Ruzsa Krisztián szokott az ajánlott egyén lenni.
Viszont ha máshol van az autó, a Gor-Car (vagy autovizsgalat.hu vagy bármi ilyesmi) szerintem akkor is jól tud működni. Egyik ismerősöm évekig dolgozott a Gor-Carnál autóvizsgálóként, több száz típus hülyeségeit ismeri fejből, köztük az MX-5-ét is, volt is neki egy NB pár évig.
Nyilván érdekesebb autó, mint egy Swift, de nem egy Ferrari ez sem. Még akár egy normálisabb "mezei" autószerelő is simán meg tudja állapítani szerintem, ha van benne valami nagyobb csont. Ha meg pl. a korai NC-kre jellemző magasabb olajfogyasztásban szenved a gép, azt meg úgysem fogja tudni senki sem megállapítani ott helyben.
Lalee-t szokták ajánlani. Vidd el a járgányt hozzá a Roadster Service-be.
Sziasztok!
Erősen benne van a pakliban, hogy jövő hónapban vásárolok egy MX-5-öt.
Olvasgatások után az NC tűnik talán a legjobb opciónak nekem.186cm-hez jól jöhet a tágabb utastér, jobban tetszik külsőre, mint az első két generáció, és fiatalabb is.
Legutóbbi két alkalommal amikor autót vásároltam, akkor magammal vittem a Gor-Car állapotfelmérő cég egyik szakértőjét, elég frankón végig nézte az autókat és elégedett is voltam a szolgáltatással. Mx5 viszont kicsit speciálisabb autó a szememben, így lehet hogy jobb lenne egy Mx5 spílert szerezni erre a feladatra.
Fórumon nem nagyon találtam erről topicot. Van esetleg olyan szakértő akik tudnának autó vásárlásnál szakmai tudással támogatni aki kiszúr minden gyerekbetegséget, és jól ismeri a konkrét típust (természetesen megfizetem), hogy valami jó választáshoz legyen szerencsém?!
Köszi!