bandiahegyrol, 2016-02-09 21:19:08
Sziasztok,
Egy ideje olvasom a fórumot, de most regeltem is. Szívesen vennék egy mx5-öt, de egyre reménytelenebbnek látom. Először csak a klímásakat kerestem, de ha jól tudom/olvastam itt, ez utólag is megoldható. Ami továbbra is szűkíti, az a nagyobb, erősebb motor, sperr, nbfl (esetleg patika állapotú NA, ami úgysincs), és ne legyen ezüst színű:) valamint napi használatot is bírja, ha úgy adódik, ez talán csak a rendbehozatal összegét dobja meg.
---- Jó úton haladsz, még egy kicsit keresgélsz, aztán boldog leszel egy normális állapotú alap modellel.
Ezután jönne az állapot, ami miatt kezdek lemondani az egészről. Magyar kínálat: egyrészt alig van a fenti, (de már a feltételből engedve kiváncsiságból,) kitűnőnek mondott, de azért alul lyukasra ette 1-2 helyen a rozsda, itt-ott benyomva. Vagy az oda-vissza tekergetett km állás, ami számomra azt üvölti, hogy valami mással is átlennék baszva, ez is ugrott (az elmosott rendszámosokat is ide vettem, mivel nem túl bizalomgerjesztő, ez lehet hiba).
---- Azért van ott nem rozsdás is. Az enyémbe 300.000km van, a Csabiéba úgy tudom 400.000km felett. Jól működnek? Igen. Érdekel valakit? Nem. Lehet hogy 15 éve egy nepper visszatekerte 100.000ről 60.000ra? És akkor mivan? Olyat vegyél ami jól működik, aztán tartsd fent ez az állapotot.
Ha kb passzolna, ott meg közelebb van az ár a 2M-hoz, mint az én elképzelésemhez.
Mobile.de: ehhez hozzáértő kellene, aki átnézi, rászánja az idejét, behozza, nyilván nem szerelemből, határeset, mennyiből lehetne kihozni így.
---- Aki hozzáértő, az megveszi és eladja drágábban majd. Licit oldalakon kell ezeket megvenni, nem pedig a mobile.de-n. Mi 60 autót hozunk be havonta, egyet sem a mobile.de-ről és egyiket sem látjuk előtte élőben.
Van ebből kiút?:) Esetleg tévedtem valamiben és emiatt nincs megoldás vagy inkább nyár végén kell nézni, akkor adják inkább el?
---- Van. Előbb leírtam. Ne pecselj, vegyél egyet. Nem, nem nyár végén fognak majd sorban állni a klubtagok, hogy eladják a féltve őrzött patikára rendbehozott járgányokat, viszont ha bevásárolsz, akkor nyár végére neked is lehet majd egy ilyened sok sok munka és pénz után.
Bocs, ha hosszú lett elsőre, előre is köszi a választ.