kabel15
Velünk: 4051 napja
2007 tavasz környékén volt a váltás ha jól tudom, előfordulhat hogy amit nézel az már 2006 végén le lett gyártva de csak 2007 ben helyezték forgalomba.
2007 tavasz környékén volt a váltás ha jól tudom, előfordulhat hogy amit nézel az már 2006 végén le lett gyártva de csak 2007 ben helyezték forgalomba.
Köszi, ez világos. Korábban írta Ordune "Nézd meg az alvázszám utolsó 6 jegyét, 123672-től már ok." Viszont most van egy alvázszám alapján 2007es gyártású autó, viszont az utolsó 6 számjegy 1152xx. Ez alapján még nem a javított motor. Jól gondolom?
Az alvázszám a gyártási időpont alapján van, de ez nem ugyan az mint az üzembehelyezés.
Sziasztok! Segítsetek lsz. Évjárattól független az utolsó 6 számjegye az alvázszámnak? Az elképzelhető, hogy van olyan 2007-es autó, aminek az utolsó hat számjegye kisebb, mint egy 2006-osnak? Kinéztem néhány NC-t, de az alvázszám sorszámai nem konzekvensek számomra. Köszönöm!
Attól függ milyet szeretnél venni. Lepukkant drifter autót, vagy szép, gyáriasat? A szép állapotúaknak lassan megy felfelé az ára. Nyilván motor és felszereltségfüggő is a dolog.
Szerintem az 1.8 a legritkább és legértékesebb, aztán a 116lovas 1.6, majd a 90 lovas verzió. Gyári klíma nyilván megint dob az áron.
A német piacon érdemes nézelődni, itthon túl keveset árulnak ahhoz, hogy be lehessen lőni az árát.
Attól függ milyet szeretnél venni. Lepukkant drifter autót, vagy szép, gyáriasat? A szép állapotúaknak szépen lassan megy felfelé az ára. Nyilván motor és felszereltségfüggő is a dolog.
Szerintem az 1.8 a legritkább és legértékesebb, aztán a 116lovas 1.6, majd a 90 lovas verzió. Gyári klíma nyilván megint dob az áron.
A német piacon érdemes nézelődni, itthon túl keveset árulnak ahhoz, hogy be lehessen lőni az árát.
Ha jol emlekszem nekem 11 volt telen gyariban talan es 15 lett volna turbosan? vagy valami ilyesmi
Dani
Sziasztok,
Hahun találtam egy autót, amit szeretnék megnézetni. A gond, hogy Székesfehérváron van, tud itt vki egy megbízható szerelőt, akihez el lehetne vinni átnézni?
Előre is köszi
A klímásat vagy a fittipaldi felniset?
Vagy írd meg a te számod.
Nincs. Hívj fel, 20 94hat 54- öt, négy