BMaci
Velünk: 2868 napja
Sziasztok! Én is voltam nála nézelődni, azért van több szám megadva, mert egy auto hírdetése ingyenes a hahu-n.
Nekem is van egy elado NB-m, 2001-es, Mo-i.
Kereshettek a részletekért.
Sziasztok! Én is voltam nála nézelődni, azért van több szám megadva, mert egy auto hírdetése ingyenes a hahu-n.
Nekem is van egy elado NB-m, 2001-es, Mo-i.
Kereshettek a részletekért.
Szia!
Én úgy láttam, hogy autónként más szám van megadva, szerintem ezeken tudsz próbálkozni:
Harminc/6-hat-hét-1-öt-négy-egy
vagy
Harminc/öt-2-hat-egy-hét-61
Érdemes majd pontosítani melyik miatt keresed. Egyébként én úgy tudom szombattól kedd estig nem lesz otthon.
Az a kék elég jól néz ki képek alapján és úgy látom klímás is. Nekem az átírással, kötelező szervízzel már meghaladja a keretet, amit rá akartam szánni. Jól látom, hogy a küszöb ennél is javítva volt?
Nekem jónak tűnnek az autói, de állapotfelmérés nélkül nem mernék rá igent mondani (mondjuk más autókra sem). Ott reményeim szerint kiderül majd van-e valami nagyobb hiba, illetve hogy rozsda szempontjából milyen az autó. Én úgy láttam, hogy a nyulvanyokon azért majd kell dolgozni, de nem tűntek olyan rossznak, mint amiket videókon és képeken látni. Ami még feltűnt, az némi olaj a blokk tetején, olvasgattam a fórumon, illetve külföldi oldalakon, talán ez sem tragédia. De meglátjuk.
Kíváncsi leszek neked mi lesz a tapasztalatod.
Jah és nem tudom találtál-e már helyet, nekem a JMB Autótnál lesz átnézve. Őket ajánlották a fórumon is és úgy láttam a FB alapján, hogy ők láttak már MX-5-öt. Szerintem érdemes olyan helyre vinni, ahol van tapasztalat a típussal. Én Mazda Mester-t, Auto Focus-t is megpróbáltam, de ott csak sokkal később tudták volna vállalni. Lalee pedig szabadság miatt nem elérhető, de hétfőn érdemes lehet megpróbálni, hátha be tudja ütemezni valamikor. A fórum alapján ő tűnik a No. 1-nek. (személyes tapasztalatom még nincs)
Üdv,
Zoli
Szia!
Én úgy láttam, hogy autónként más szám van megadva, szerintem ezeken tudsz próbálkozni:
Harminc/6-hat-hét-1-öt-négy-egy
vagy
Harminc/öt-2-hat-egy-hét-61
Érdemes majd pontosítani melyik miatt keresed. Egyébként én úgy tudom szombattól kedd estig nem lesz otthon.
Az a kék elég jól néz ki képek alapján és úgy látom klímás is. Nekem az átírással, kötelező szervízzel már meghaladja a keretet, amit rá akartam szánni. Jól látom, hogy a küszöb ennél is javítva volt?
Egyébként nekem jónak tűnnek az autói, de állapotfelmérés nélkül nem mernék rá igent mondani (mondjuk más autókra sem). Ott reményeim szerint kiderül majd van-e valami nagyobb hiba, illetve hogy rozsda szempontjából milyen az autó. Én úgy láttam, hogy a nyulvanyokon azért majd kell dolgozni, de nem tűntek olyan rossznak, mint amiket videókon és képeken látni. Ami még feltűnt, az némi olaj a blokk tetején, olvasgattam a fórumon, illetve külföldi oldalakon, talán ez sem tragédia. De meglátjuk. :) Kíváncsi leszek neked mi lesz a tapasztalatod.
Jah és nem tudom találtál-e már helyet, nekem a JMB Autótnál lesz átnézve. Őket ajánlották a fórumon is és úgy láttam a FB alapján, hogy ők láttak már MX-5-öt. Szerintem érdemes olyan helyre vinni, ahol van tapasztalat a típussal. Én Mazda Mester-t, Auto Focus-t is megpróbáltam, de ott csak sokkal később tudták volna vállalni. Lalee pedig szabadság miatt nem elérhető, de hétfőn érdemes lehet megpróbálni, hátha be tudja ütemezni valamikor. A fórum alapján ő tűnik a No. 1-nek. (személyes tapasztalatom még nincs)
Üdv,
Zoli
Budakalászon Lalee - Roadster Service
https://www.facebook.com/Roadsterservice/
Szentendrén Jorpet - JMB Autó
https://www.facebook.com/JMBAutoSzentendre/
Mindkettőjüket nagyon ajánlom.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Budakalászon Lalee - Roadster Service
https://www.facebook.com/Roadsterservice/
Szentendrén Jorpet - JMB Autó https://www.facebook.com/JMBAutoSzentendre/
Mindkettőjüket nagyon ajánlom.
1131 Reitter Ferenc utca 160. Mazda Mester.
Rendesen átnézik ott a kocsit, én is ott nézettem mindig.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, mivel csak most tervezem egy MX-5 NB vásárlását.
Találtam is egy ígéretes példányt, de mindenképpen szeretném átvizsgáltatni vásárlás előtt. Alapvetően a Roadster Service-vel Kft-vel próbálkoznék, de az kicsit messze van és ráadásul a héten éppen szabadságon van Lalee.
Tudtok javasolni esetleg észak Pest, Dunakeszi, Vác környékén megbízható szervízt, ahol meg lehetne ejteni egy átvizsgálást? Az Auto Focus Kft-vel van esetleg valakinek tapasztalata?
Köszi a segítséget!
Zoli
Sziasztok.
Ma megnéztem egy NB-t, 2001-es, 1.6-os, külsőre egész normálisan néz ki, minimális rozsdapöttyök vannak igazából, nem tűnik annyira vészesnek. Viszont ami feltűnt, hogy a motorblokk két oldalán alul nyirkos az olajtól, illetve hidegen beindítva nagyobb gázra kicsit köhögi a füstöt. Valaki erre tudna mondani egy diagnózist, hogy mi lehet, és hogy lehet megszűntetni a dolgot? Mert ettől függetlenül egész szép a cucc, a motor is szépen jár, nem zakatol, nem hangos, nem ugrál a motortérben, gázra sem.
Előre is köszönöm a választ.
De ha mar igy idekeveredtel a miata.hu-ra, akkor maradj a Mazda vonalon, vagy legalabbis japan autot nezz
Sajnos az autotartast ma meg mindig luxusnak tekintik, ezert sok kozteherrel sujtjak. Eztmindenkepp olvasd el:
Sajnos az autotartast ma meg mindig lucusnak tekintik, ezert sok kozteherrel sujtjak. Eztmindenkepp olvasd el:
https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/04/14/autokoltseg-kalkulator/