Gyéé
Velünk: 6806 napja
Wow! Nem tudtam!
Wow! Nem tudtam!
Te igazából hol dolgozol? Vagy mi az a "nálunk"?
Ha jól emlékszem, Gellért a Tagai Racing-nél dolgozik.
Te igazából hol dolgozol? Vagy mi az a "nálunk"?
Nálunk a versenyautókon (1,6 turbo) nem öntvény leömlőket használunk, nem a gagyi árkategória (3000EUR+), és nem az a kérdés, hogy elreped-e, hanem az hogy mikor.
Múltkot konkrétan elrepedt, a kifújt hő megolvasztotta a szelepfedelet, az olaj ráfolyt a kipuffra, és kigyulladt az autó..
pedig le van hővédőzve minden szépen.
Gonda Gellért
Ok, akkor engem meggyőztetek hogy úgy nagy általánosságban nem csak az öntött bírja. Amúgy tökre örülök hogy a kis vitaindítónak szánt topikomba lassan minden nagyágyú írt, azok akiknek tényleg van rálátásuk. Lehet hogy csak én nem akartam meghallani az egybehangzó véleményeket eddig mindenesetre most hogy így egy helyen egymásután írjátok ugyanazokat így már befogadhatóbb számomra.
Megerősítem, Sturovoval megyek az eleje óta!
A kínaihoz képest mindenképpen többe került, de mostanra már több 1000km-t tettem bele. A motorcsere miatt leszedtük a múlt héten a leömlőt és sehol sincsen rajta repedés vagy bármi egyéb javítandó.
Mondjuk az is lehet, hogy az én 7psi-m nem jelent akkora terhelést, mint egy 10-15psi-s rendszer...
Én viszont a Fiattal megyek 30PSI-n is +rajtprogram+flatshift,szerintem ott már van hő,mégse reped.