mester
Velünk: 5574 napja
Köszönöm a mérést!
Köszönöm a mérést!
A mérésem lehet pontatlan mivel velem együtt pont nullára fordult a szobai mérleg kezemben a tetővel. De ha ráállítottam a sarkával és épphogy tartottam így is meg úgy is 20 kg jött ki NB üveges vinyl tető esetén szerkezettel.
A vásznas szerkezet vászonnal üveggel van vagy 30 kiló. Pár napon belül le tudom mérni ha érdekel. Van otthon egy kiszedve.
Hány kiló egy gyári hardtop? Valamint ha az emberfia kiszerelné a szerkezetet vásznastúl,valamint kipucolná az ajtókat,menyi súlytól szabadulna meg a verda? Egyenlőre ez most csak egy téli" unatkozós agyalás...
Hány kiló egy gyári hardtop? Valamint ha az emberfia kiszerelné a szerkezetet vásznastúl,valamint kipucolná az ajtókat,menyi súlytól szabadulna meg a verda? Egyenlőre ez most csak egy téli" unatkozós agyalás...
Szia! Találtál üvegszálas tetőt?
大使館
Szia! Találtál üvegszálas tetőt?
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
Sziasztok!
Lenne valakinek esetleg egy üvegszálas hardtopja, amiért cserébe (értékegyeztetéssel) szeretne egy NA gyári fűtött hardtopot?
Az enyém fekete, a fényezése nem tökéletes (nem leélt, csak már húsz éves), de szerkezetileg hibátlan. Fűtött szélvédős. Kérésre csinálok képeket, csak mondd meg melyik részéről kérsz.
A csere oka: az üvegszálas a súlycsökkentés jegyében a játszós autóra kerülne, a gyárit sajnálom szétbarkácsolni.
Ajánlatokat itt, vagy a pitesy kukac géméjl pont com-ra várok.
Köszi!
Üdv
István