zed1
Velünk: 5356 napja
Szintén kérnék egy pdf-et: mausr {kukac} freemail {pötty} hu. Köszönöm.
Szintén kérnék egy pdf-et: mausr {kukac} freemail {pötty} hu. Köszönöm.
A képek nekem sem jelennek meg. Szerintem töltsd fel valahova a pdf-et és a linkjét tedd be a leírásba.
a "kormány csatlakozó" részt nem teljesen értem (mert nem látom a képet)
légyszi küldd a PDF-et ide ptr622 (kukac) gmail
Kössz!
MX5 NC1 (2006) tempomat beépítés
Kellékek
Szerelés:
A képen piros pöttyös lesz a föld (ez mehet a legközelebbi földelési pontra azonnal), a másik megy az ECU 1AQ-ba.
10. Elvileg minden kész, mehet össze amit szétszedtél, a fékpedál vissza, kormány vissza, műanyagok vissza, légzsák vissza.
11. Ha minden megfelelően lett csatlakoztatva, a világítást bekapcsolva a tempomat gombok világítanak, innen tudod, hogy működik, NC1-ben nincs visszajelző J
12. A gyári könyvben leírtaknak megfelelően működik 30 km/h felett.
Lalee-nál a szükséges csatlakozókból még maradt, így a féklámpa kapcsoló kell és a tempomatos kormány (vagy a tempomatos gombsor)
Fényképekkel pdf-ben el tudom kuldeni, ha adtok egy mail cimet
Kellékek
Szerelés:
A képen piros pöttyös lesz a föld (ez mehet a legközelebbi földelési pontra azonnal), a másik megy az ECU 1AQ-ba.
10. Elvileg minden kész, mehet össze amit szétszedtél, a fékpedál vissza, kormány vissza, műanyagok vissza, légzsák vissza.
11. Ha minden megfelelően lett csatlakoztatva, a világítást bekapcsolva a tempomat gombok világítanak, innen tudod, hogy működik, NC1-ben nincs visszajelző J
Kellékek
Szerelés:
Kellékek
Szerelés:
Lalee-nál a szükséges csatlakozókból még maradt, így a féklámpa kapcsoló kell és a tempomatos kormány (vagy a kapcsoló)
Roviden osszefoglalva: koszonhetoen Lalee-nak, ma kb 4 oras munkajaval bekerult a tempomat az NC1-embe. Minden ugy mukodik, mint ahogy kell, az egesz gyari rendszer (kormany es feklampa kapcsolo) kiveve a ket kabelt, amit be kell huzni az ECU-hoz.
Kepeket es leirast majd este keszitek
Ez nagyon jó hír!!! Ha lehet, kérlek mindent a legrészletesebben írj le, főleg a beszerzendők listáját, hogy Lalee a legkevesebb szívással ismételhesse meg a beépítést másnak is.
Részemről az idei tél egyik projektje!
Oh, szuper, hogy akkor mégis csak lehet. Kíváncsi vagyok minden részletre.
Roviden osszefoglalva: koszonhetoen Lalee-nak, ma kb 4 oras munkajaval bekerult a tempomat az NC1-embe. Minden ugy mukodik, mint ahogy kell, az egesz gyari rendszer (kormany es feklampa kapcsolo) kiveve a ket kabelt, amit be kell huzni az ECU-hoz.
Kepeket es leirast majd este keszitek
Ha mindenképp szeretnél tempomatot en vennék egy fékpedál kapcsolót a négy lábast bontobol vagy facet 71272 cikk számmal de ellenoriznem a stekkert, kettő vagy négy kabeles-e. Sajnos amit linkeltel kábel nélkül árulják es anélkül nem sokat ér :-( próbálj meg türelmesen keresni egy cx7 vagy rx8 r3 komplett kormányt vagy kérdezz rá az eladónal a kabelre!
Ma Lalee megszakertette az NC-t es sajnos kell az ECU-ba kabelezni a kormánytól es a fékpedáltol. Kb két hét múlva megpróbáljuk, majd beszámolok, ha sikerült :-) Sajnos csak lengyelül de itt egy leírás http://www.mx5klubpo___940fab46cc7045477545
keresek mindent mindenhol, de sehol semmit nem talalok ezen kivul, amit belinkeltem. Illetve most talaltam kanadaban egy komplett kormanyt, de az is kabelek nelkul jonne, ha egyaltalan elkuldi europaba...
Rx8 kormany szuper, en is azt tettem az NA-ba most, nekem nagyon tetszik a formaja.
Itt egy neked pl. tempomattal:
http://www.ebay.de/i___?hash=item487bc83dba
Atvezeto kabel(legzsakhoz) is van hozza kulon, de sztem neked az NC-be nem kell az, ha ugyanaz a csatlakozo.