rattila
Velünk: 3811 napja
Nagyon gusztusos lett! Szép a színösszeállítás!
Köszi
Köszi
mindeközben a győri "mobil fényezőkamrában"...
"akkor is ó-arany leszel!"
mindeközben a győri "mobil fényzőkamrában"...
"akkor is ó-arany leszel!"
Agymenés folytatódott ma ,hiszen MA 1 éve van nálunk LYA 2015.02.28án hoztuk el.
Nyitnék egy before after képsorozattal
2015.
2016.
Felni "fényezés" elérte célját szerintem teljesen jó lett az összeképe a járgányban megy a tetőhöz illetve a beltérhez a szín:
Mivel szülinap van be kellett aranyozni a napot valamivel!Jött a kérdés mivel...?! Kinyitottam a motorház fedelet és találam egy piros csövet ami nem illet így már az összképbe plusz ráadásként a kopott hűtőtartó is kapott egy kis bevontatot
Agymenés folytatódott ma ,hiszen MA 1 éves LYA :) 2015.02.28án hoztuk el.
Nyitnék egy before after képsorozattal :)
2015.
2016.
Felni "fényezés" elérte célját szerintem teljesen jó lett az összeképe a járgányban megy a tetőhöz illetve a beltérhez a szín:
Mivel szülinap van be kellett aranyozni a napot valamivel!Jött a kérdés mivel...?! Kinyitottam a motorház fedelet és találam egy piros csövet ami nem illet így már az összképbe:) plusz ráadásként a kopott hűtőtartó is kapott egy kis bevontatot :)
nos tehát ugye még nincsen készen a verda ,úgyhogy ma is zajlottak az események!
Köszönöm a segítséget Fábinak Boogienak és Csabihalnak!!!
Bog_josi köszi a kölcsön mankókereket
Mikulásék is jöttek szurkolni a végére!Nagyon jó kis csapat össze!!
Mini a tali a garázsnál (Fábi áll legbelül még )
Mai menű a JR11-ek átkoponálása volt!Fehérről Aranyra
Itt a nap poénja a 4mankókerekes megoldás:
Ahogy illik hátul 15ösök elöl 14es
Boogie design képe + (ez itt a reklám helye ):
Végeredmény csak sötétben láttuk holnap rakok fel világosban akkor végre én is meglátom milyen lett
Nekem már igy is nagyon tetszik
nos tehát ugye még nincsen :D ,úgyhogy ma is zajlottak az események!
Köszönöm a segítséget Fábinak Boogienak Csabihalnak!!!
Bog_josi köszi a kölcsön mankókereket :)
Mini a tali a garázsnál (Fábi áll legbelül még :) )
Mai menű a JR11-ek átkoponálása volt!Fehérről Aranyra :)
Ahogy illik hátul 15ösök elöl 14es :)
Boogie design képe:
Végeredmény csak sötétben láttuk :) holnap rakok fel világosban akkor végre én is meglátom milyen lett :) Nekem már igy is nagyon tetszik :)
nos tehát ugye még nincsen készen a verda ,úgyhogy ma is zajlottak az események!
Boogie design képe:
Végeredmény csak sötétben láttuk :) holnap rakok fel világosban akkor végre én is meglátom milyen lett :) Nekem már igy is nagyon tetszik :)
Boogie design képe + (ezt a reklám helye:) ):
Fábi a kismunka elég szerény jelző Neked és Buginak sokat köszönhetek 1 év alatt sok barátra tetttem szert ami megfizethetlen
Gábor köszi a költeményt zseniális!!
Igyekszünk kiélvezni minden percet és Hunya Mester kérdésére a válasz valami mindig változni fog rajta: Én nem bírok a seggemen maradni :D
Fábi a kismunka elég szerény jelző Neked és Buginak sokat köszönhetek 1 év alatt sok barátra tetttem szert ami megfizethetlen
Gábor köszi a költeményt zseniális!!
Igyekszünk kiélvezni minden percet és Hunya Mester kérdésére a válasz valami mindig volt változni rajta: Én nem bírok a seggemen maradni :D
Fábi a kismunka elég szerény jelző :)1 év alatt sok barátra tetttem szert ami megfizethetlen :)
Igyekszünk kiélvezni minden percet és Hunya Mester kérdésére a válasz :) valami mindig volt változni rajta: Én nem bírok a seggemen maradni :D
Gábor köszi a költeményt zseniális!! :)
Fábi a kismunka elég szerény jelző :)1 év alatt sok barátra tetttem szert ami megfizethetlen :)
Gábor köszi a költeményt zseniális!! :)
Igyekszünk kiélvezni minden percet és Hunya Mester kérdésére a válasz :) valami mindig volt változni rajta: Én nem bírok a seggemen maradni :D
Egy költő veszett el a Gáborban Az autó összeállt, mindenki beletett egy kis munkát, remélhetőleg öröme lesz benne Annamarinak és Attinak
Bevallom, az én bűnöm. Ha alaposabban megnézitek a lenti képet, akkor innen indult mindent.
Annamari hazament, és azt mondta: Atti, kapsz 6 hónapot, de ezt akarom hétköznap is! Gumi-futómű-felni.Lehet kezdeni. Innentől nem megyek Tchiboba.
(meg különben is a Hunyának nagyobbat terpeszt a segge hátulnézetben is)
Így aztán hősünk nyakába vette Mx5parts márkájú tarisznyáját, tett bele hamuban sült szilentet, és elindult világot látni.
Útközben több vitéz is csatlakozott hozzá (Bugilovag) de még maga HősHunyadi is!
Valamint egy szegény horgász és egy informatikus is segítette útján, míg megküzdött a DPD-vel, az I.L nevű sárkánnyal, majd a végén elnyerte Laleekirály fél villáskulcsát és boldogan hazatért.
Annamari a nyakába ugrott, még ma is driftelnek ha meg nem haltak a sok gumifüsttől.
Jó éjszakát gyerekek! :-)
"Igy már ,hogy összeállt mit fogsz csinálni????"
hát szerintem
Átadja a jogos tulajdonosának, hogy használja megelégedéssel :D :D
Attila meg élvezi a jobb1-et
mert ugye ilyen is van ám!
ennyi
Páran megkérdezték már ,hogy feleséged még nem dobott ki a kocsival együtt??
Erre a válasz: NEM mivel papíron az ő nevén van
Amúgy alig várja ,hogy menjen vele
"Igy már ,hogy összeállt mit fogsz csinálni????"
hát szerintem
Átadja a jogos tulajdonosának, hogy használja megelégedéssel :D :D
Attila meg élvezi a jobb1-et
mert ugye ilyen is van ám!
Ma vissza kaptam az ÚJ autóm szinte hitetetlen milyen k....va jó lett!Lalee mester feltette az i-re a pontot ma
Pár nap múlva (02.28-án) lesz egy 1 éve ,hogy megvettük a gépsárkányt akkor romos állapotban volt,de MOST!!
1 év alatt beéreett a sok engeria és a "kéves pénz" ráfordítás : )NA,de nem fogok nyálazni annyit
jöjjenek a tények:
Laleenál most
Tényleg más autó lett igy ,arra megy amerre én akarom és akkor amikor akarom Örülök ,hogy elhangzott a mester szájából, hogy "tényleg jó volt vezetni "
Szummázva az elmúlt évet: Mindig nem bántam meg!!Élmény volt és jó volt látni miből mi lett!
Köszönöm mindenkinek akik segítettek a projektben!
Hunya ma feltette a 20.000.000FT-os kérdést :
Igy már ,hogy összeállt mit fogsz csinálni????
Ati
Ma vissza kaptam az ÚJ autóm :) szinte hitetetlen milyen k....va jó lett!Lalee mester feltette az i-re a pontot ma :)
Pár nap múlva (02.28-án) lesz egy 1 éve ,hogy megvettük a gépsárkányt akkor romos állapotban volt,de MOST!!
1 év alatt beéreett a sok engeria és a "kéves pénz" ráfordítás:) : )NA,de nem fogok nyálazni annyit :) jöjjenek a tények:
Laleenál most
Tényleg más autó lett igy ,arra megy amerre én akarom és akkor amikor akarom :) Örülök ,hogy elhangzott a mester szájából, hogy "tényleg jó volt vezetni " :)
Szummázva az elmúlt évet: Mindig nem bántam meg!!Élmény volt és jó volt látni miből mi lett!
Köszönöm mindenkinek akik segítettek a projektben!
Hunya ma feltette a 20.000.000FT-os kérdést :) :
Igy már ,hogy összeállt mit fogsz csinálni????
Ati
Lalee mester ma küldött képet a magasság beállítása után
Csüt reggel megyek érte!!!
Na így már üzemszerű magasságon van!
Meglátod kakucson, hogy ég és föld lesz a nyárihoz képest a futómű-felni-gumi hármas miatt!
Egyébként jó ez a zöld fehér combó, festesd le a tetőt is fehérre! (agy plasti dip)
Biztos vagyok benne ,hogy más lesz a pályán!plusz utolsó menet óta a difi illetve hátsó szilentek is kilettek cserélve,úgyhogy nagyon várom a tesztet
Kakucson más szín összeállításban fogod már látni,ha minden jól megy!
Na így már üzemszerű magasságon van!
Meglátod kakucson, hogy ég és föld lesz a nyárihoz képest a futómű-felni-gumi hármas miatt!
Egyébként jó ez a zöld fehér combó, festesd le a tetőt is fehérre! (agy plasti dip)
Lalee mester ma küldött képet a magasság beállítása utána :)
Csüt reggel megyek érte :) :)