Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Így épül az MX-5-öm (build thread)    »    Rattila-Lya nb 1.6 project    |   << vissza

Rattila-Lya nb 1.6 project

2025-04-08 21:32:02

soma116

Posztok: 1
Velünk: 36 napja

Életre kelt, sok év álom után!

Történet:

Életre kelt! 

Életre kelt, 5 év álom után!

2016-10-24 17:19:48
rattila

rattila

Posztok: 917
Velünk: 3746 napja

és akkora jöjjön Ati záró képe LYAról (felkerült a színrefújt hardtop)... ezzel zárom a topicot és ...hagyjuk smile :

aláírás Üdv, Ati

Történet:

és akkora jöjjön Ati záró képe LYAról (felkerült a színrefújt hardtop)... ezzel zárom a topicot:

2016-10-25 9:48:23
rattila

rattila

----

aláírás Üdv, Ati

Történet:

Olyan poszt következik amit nem gondoltam volna valahogy megírok..,de az élet ilyen és most ezeket a sorokat le kell írnom..Mivel nem csak jó dolgokat kell tudni írni ezt is meg kell tennem ..

LYA és az én közös életem elválik azaz én is elválok... mint tudjátok a kocsi Ancsinak született és épült nyilván az én rajongásom és fanatizmusom mellett :) ,de még mielőtt elbúcsúznék tőle még megkapja az ékkövét a egy színre fújt hardtopot ,hogy teljesen legyen a kép!

Szombaton Csabival (illetve Csabi ,mert nem tudtam ránézni a kocsira..... ) Befejezte a féket rajta szóval az is tökéletes már az is :)

Nyilván veletek maradok hattyúval :) ,de egyenlőre az utcai miata életérzés szünetel ... fáj a szívem ,de ez a döntés jót tesz nekem...!

Olyan poszt következik amit nem gondoltam volna valahogy megírok..,de az élet ilyen és most ezeket a sorokat le kell írnom..Mivel nem csak jó dolgokat kell tudni írni ezt is meg kell tennem ..

LYA és az én közös életem elválik( azaz én is elválok 10év után.....) mint tudjátok a kocsi Ancsinak született és épült nyilván az én rajongásom és fanatizmusom mellett :) ,de még mielőtt elbúcsúznék tőle még megkapja az ékkövét a egy színre fújt hardtopot ,hogy teljesen legyen a kép!

Szombaton Csabival (illetve Csabi ,mert nem tudtam ránézni a kocsira..... ) Befejezte a féket rajta szóval az is tökéletes már az is :)

Nyilván veletek maradok hattyúval :) ,de egyenlőre az utcai miata életérzés szünetel ... fáj a szívem ,de ez a döntés jót tesz nekem...!

2016-10-09 9:56:10
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 4265 napja

Válasz erre: @boogie84 #110804 

1 hónapja beszéltem az emberrel, Akkor azt mondta, hogy 2 hét múlva vihetem. Tökéletes, gondoltam.

Amikor megérkeztem, azt kérdezte, hogy holnapra kell? Mondtam neki, hogy nem kell "hamar munka" és "hosszú megbánás", így azt mondtam h nem sürgős, erre azt válaszolta, ok Csütörtökre kész lesz azaz Szeptember 29-re! 

Direkt autóval mentem dolgozni, apámmal is megbeszéltem, hogy délután megyünk ám az autóért el ne menjen horgászni! NEM VOLT KÉSZ AZ AUTÓ, PEDIG AZT MONDTA, HOGY MEHETEK ÉRTE! 

Ok, jövő héten keddre kész lesz, mert 7végéig egy másik autót csinál. Hétfőn felhívom, hogy akkor kedden mehetünk érte? Azt monda neki sem állt, kedden megcsinálja. Mondta, hogy szerdán mehetek érte. Mondtam neki telefonban, hogy csütörtökön tudok menni, mert éjszakás műszakban voltam, akkorra veszem ki a pihenőnapomat, hogy el tudjak menni érte. Na király, gondoltam. Végre kész lesz az autó. Ekkora már majdnem egy hete ázott az udvar közepén az autó. 

Csütörtökön odamegyünk faterral, azt mondja még el sem kezdte, még mindig az NA tetejét csinálja. Akkor megmondtam neki h direkt ezért kértem pihenőnapot hogy ma el tudjak érte jönni. 

Egy NA állt ponyva alatt, és egy Corsa. Volt még valami veterán, ami persze le volt takarva.

Azt mondta pénteken megcsinálja hétvégén mehetek érte. 

Szombat délután 4-re odaértem, hogy elviszem az autót. Azt mondja még nincs kész, ma akart nekiállni. Mondtam neki h OK, akkor is elviszem az autót. Ezen igazából már meg sem lepődtem.

Nálam kibaszta a biztosítékot, hogy nála többet ázott egész élete során az autó, mint amennyit nálam. Ja és ráadásul szombat hajnalban már fagy is volt. Ilyet nálam sosem kapott volna az autó. 

Valószínűleg, ha nyár lett volna, akkor jobban kompenzálom amit a hazug ember csinál, de most így alakult. Soha többet nem keresem fel ezt az embert!

Nálam kiérdemelte ezt a kitüntetést:

2016-10-06 12:48:23
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 4265 napja

Válasz erre: @mnattila #99702 

Ez a mester egy f...kalap! Kalaptarto kapitot kellene neki kivagni bukocsohoz, plusz a hangszorokhoz. Ket hete hiteget az ember hogy kesz lesz. Ket hete azik annal a fasznal az autom! 2x voltam nala megbeszelt napon, hogy elhozzam. Mai napig nincs kesz. Arra nem kepes h felhivjon h he te barom ne utazz 40km mert nincs kesz. 

Ez egy faszkalap!

Történet:

Válasz erre: @mnattila #99702 

Ez a mester egy f...kalap! Kalaptarto kapitot kellene neki kivagni bukocsohoz, plusz a hangszorokhoz. Ket hete hiteget az ember hogy kesz lesz. Ket hete azik annal a fasznal az autom! 2x voltam nala megbeszekt napon, hogy elhozzam. Mai napig nincs kesz. Arra nem kepes h felhivjon h he te barom ne utazz 40km mert nincs kesz. 

Ez egy faszkalap!

2016-07-26 13:35:13
rattila

rattila

Irány Badacsony smile

aláírás Üdv, Ati
2016-07-19 21:29:19
rattila

rattila