nmthz0lee, 2016-03-08 22:44:30Jó volt egyben, a kezdetektől a végéig átolvasni, remélem még lesz mit ezután is

Remekül fest az összkép, gratulálok hozzá! Igyekszem a nyomdokaidba lépni! Szeretném a tanácsod kérni pár dologban. Aktuális téma: lengőkarok felújítása, Powerflex silentek rendelése, hova-milyent vettél, hogy váltak be, és mennyit kóstált a komplett csere? Jah, és a tetőkészítő mesterember elérhetőségét is szeretném elkérni. Nagyon jutányos áron ténykedik a jóember. Saját alapanyagokkal dolgozott? Értem ezalatt a szélvédő beszerzését, beépítését? Vagy azt a régiből tette át? Jól rémlik, hogy szövet? Szerkezetre is szerelte vagy azt már te végezted? Összességében elégedett vagy a tetővel? Köszönöm! Üdv! Zoli
Szia!
Köszönöm szépen
Örülök ,hogy másoknak is tetszik az összkép!!
Nos
A lengőkarok homokfúvás (szerencsére csak felületei rozsda volt mindenhol amit sikerült homokfúvással eltávolítani) után kaptak egy feketeporfestés amitől olyan lettek mintha újak lennéknek.
Powerflexek nekem csak a Difiben vannak ott lilák,a beszerzést Turesz kollégával intéztem (turcsanyi.peter kukac tupex pont hu) keresd őt nyugodtan segíteni fog a beszerzésben szállításban egyaránt!
Az összes lengőkarban gyári szilentek kerültek be.Alapvetően nem akartam nagyon keményet.Teljesen hozza azt az elményt amit vártam,de Turesz nyilván tud neked árat a komplett szettre is
,ha a gyári is érdekel szivesen kiszámolom neked a szettet!Az elmény felbecsülhetetlen( nagyon összevoltak rohadva plána difitartó ami kb megsemmisült ..)csere után nem volt rázkódás zaj és nem recsegett a futómű
A tetőkészítő mester
igen ő ténylegesen ennyiért csínálja a tetőt és nagyon szépen dolgozik (szerintem) a kontakt a lakatostól jött mivel ők veteránoznak nagyon sok tetőt csináltat vele elég nagyértékű vasakara is! Ő egyedileg készíti el a tetőt az autódra:azaz lerakod nála a kocsit és megcsinálja készre a tetőt,az ablakot nekem kivágta a régiből és áthelyezte emiatt nem tudom ,hogy tud-e beszerezni üveget!Amúgy teljesen megvagyok elégedve vele!
Az elérhetősége: Ács Csaba http://www.acscsabakarpitos.hu
Bármi kérdésed van nyugodtan keress
Ati