Sztif
Velünk: 2742 napja
Szia elment már a rendelés vagy esetleg becsúszhatok még utolsó utáninak?
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Szia elment már a rendelés vagy esetleg becsúszhatok még utolsó utáninak?
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Persze, nyilván vedd is ki akkor, ez egyértelmű
1 darab volt még tegnap :/
Nem, sajnos ez most tényleg nincs készleten. A rendelés elküldése előtt lecsekkolom még egyszer, de ha akkor sem lesz akkor ki kell hogy vegyem a kosárból, mert emiatt visszatartják az egész megrendelést amíg nem lesz újra készleten.
Remélem leadtad a rendelést és azért nincs már készleten amit rendelni akartam
Sziasztok!
Elkezdtem összeírni a rendelést, és mivel eléggé elszálltunk kérnék mindenkitől előleget, akinek 50 font felett van a rendelése. Sajnos lagziszervezés előtt, nyaralás után nem tudok ennyit hitelezni.
Írok mindenkinek e-mailt akitől kérnék előleget.
És a jelentkezést lezárnám, Imre hívott így az ő rendelését még várom.
Amint beértek az előlegek, leadom a rendelést. Köszi mindenkinek a megértést!
Sziasztok! Ma igyekszem leadni a rendelést, fussátok át légyszi' még egyszer a táblázatot. Van benne 5 üres sor, nem tudom hogy kitörlődött-e valami, vagy jó így, ellenőrizzétek le biztos ami biztos. Nézzétek át a számolásokat is, hogy mindenkinek jól számoljam.
Sziasztok!
https://www.mx5parts___a-mk1-25-p-4373.html
Ezt ismeri valaki? Baromi olcsó, nem tudom, mi benne az átverés és ez már a drágábbik verzió...
Ennyiért elgondolkodtam rajta - hogy lévén, típushiba - tartalékba berendelni egyet. Érdemes lehet? Vagy majd ha tönkremegy a gyári, vagyek NGK-t 50€-ért?
Sziasztok, szeretnék én is beszállni
Kértem hozzáférést és már hozzá is írtam a cuccot a Google Docshoz. Köszi!
Sziasztok, szeretnék én is beszállni :)
Nem nagyon láttam, hogy mailben kéne-e írni a rendelést vagy ide, mindenesetre a Google Docs-t csak olvasni tudom :)
Szóval egy dolog kellene:
Nem nagyon láttam, hogy mailben kéne-e írni a rendelést vagy ide, mindenesetre a Google Docs-ra kértem szerkesztési hozzáférést :)
Szóval egy dolog kellene:
Kértem hozzáférést és már hozzá is írtam a cuccot a Google Docshoz :)
Összedobtam egy gyors táblázatot, vasárnap estig mindenki írja bele a rendelését, a kék oszlopokat töltsétek ki légyszi.
Meglátjuk mennyi lesz a végösszeg, megpróbálom meghitelezni, de előfordulhat hogy rendelés előtt előlegre lesz szükség.
Összedobtam egy gyors táblázatot, vasárnap estig mindenki írja bele a rendelését, a kék oszlopokat töltsétek ki légyszi.
Meglátjuk mennyi lesz a végösszeg, megpróbálom meghitelezni, de előfordulhat hogy rendelés előtt előlegre lesz szükség.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-AmVsKdKDC3ve0B9elh6rwdlDqFRWhOEf-FiQchnXlI
n. Köszönöm
Megtennéd,hogy beírod a táblázatba a rendelésemet! Én ehhez tök béna vagyok.Minden adatom ott van a profilomon. Köszönöm szépen!
https://www.mx5parts.co.uk/guards-front-unpainted-mk35-p-2140.html
Köszönjük ezúton is, ill. majd fogsz kapni értesítéseket szerkesztés jóváhagyásáról!
Küldtem egy privát mailt.
Másik topic-ban írták páran hogy az IL-es fél év után pont úgy fog kinézni mint amit kiveszel. Szóval csak gyári.
Rendben, nekem nem sürgős, vasárnap vagy jövőhét elején simán jó, ha a többieknek is. Ha én rendelném a cumót, Gödöllőn és Pesten X.ker. Gyömrői úton tudnátok átvenni.
Fizetést nem tudom hogy szoktátok megoldani, de szerintem ha tudjuk a pontos összeget postával, utána osszuk le a rendelt alkatrészek értékének arányában.
Ez megfelelne mindenkinek?