Kalap
Velünk: 6456 napja
Gyári; szokott panasz lenni az IL saját cuccok minőségére, méretpontosságára..
Fun is not a straight line
Gyári; szokott panasz lenni az IL saját cuccok minőségére, méretpontosságára..
Fun is not a straight line
Kicsit off, de hátha nem túl nagy baj, hogy ide írom... Van arról
valakinek tapasztalata, hogy gumiharangból IL-est vagy gyári Mazdát
érdemes-e venni? A fehér műanyag gyűrűvel együtt már nem is nagyon
olcsóbb az IL, de azt írják, az megerősített, vastagabb anyagból van. A
gyári meg mégiscsak gyári... Szóval?
Sziasztok!
Plazmavago - érdemes megnézni az árakat, Mx5parts gyakran olcsóbb, cserébe kisebb a raktárkészletük
Black Knight - köszönöm a felajánlást, főleg ha vállalod a rendelés menedzselését is!
itt kis+nagy gumiharang, gyári Mazda, 36font (13eFt), posta 18font körül, ami 3 rendelő esetén +1e Ft-ot jelent (én több cuccot kérnék, ezért vállalok nagyobb hányadot szállítási díjból)
Személy szerint annyi kérésem lenne, hogy hétvégén még ránéznék 2 autóra, azokhoz is összeírnám ami kell, és utána küldeném csak a kívánság-listát
Sziasztok!
Gondolom láttátok, pár napja feldobtam az IL-es topicban a rendelés ötletét, azóta 2-en mondták, hogy beszállnának, de ha rendeltek MX5partstól, lehet inkább ide szállnánk be mi is.
Amúgy nekem is váltógumiharang lenne az egyik tétel
Sziasztok!
Gondolom láttátok, pár napja feldobtam az IL-es topicban a rendelés ötletét, azóta 2-en mondták, hogy beszállnának, de ha rendeltek MX5partstól, lehet inkább ide szállnánk be mi is.
Én még nem vagyok regisztrálva, szóval a 10% nálam még játszik.
Ebay-ről rendelve a váltó gumiharang készlet 17500 postával. Ha ennél kijövünk kicsit olcsóbban akkor felőlem mehet.
Szia!
ha itten a vonal tartja alacsony szintjét,
és az új regisztráló 10%-os kedvezménye is szóba jön, akkor nem csak apróságokkal szállnék be egy rendelésbe
cserébe a szállításnál is ennek megfelelően vállalok terhet!
Sziasztok! Valaki szeretne rendelni a közeljövőben apróságokat?
Oh köszi!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok! A héten tervezek rendelni, igaz az ILtől. Valaki csatlakozik?
Gergő
Volt aki lemaradt az előző rendelésből, így ha Mx5parts/ IL-ről szüksége lenne valamire, akkor szóljon!
költség/ raktárkészlet függvénye, hogy melyik helyről rendeljük
10% kedvezmény adott mindkét helyről
rendelés leadása dec. 13 csütörtök este 20ó
Válasz ment vissza!
táblázatban találtok pontos árakat!
Nem latok sajnos elerhetoseget, tudnal kuldeni egy telefonszamot / email cimet az alabbi cimre? - sogorka.attila@gmail.com - koszonom!
Akinek szüksége van a rendelt cuccaira, az kérem vegye fel velem a kapcsolatot!
Holnap-hétfőn megyek Szfehérvár, Bp irányba, el tudom vinni, nem kell érte jönnie!