Ripley
Velünk: 2776 napja
Szia Tamás, úgy tűnik ketten vagyunk jelenleg, nekem kb 180£-nyi cuccom lenne most. Tudom intézni a rendelést. Fele fuvardíj is már valami .
2008 2.0 NC Coupe Niseko, Galaxy Grey
Szia Tamás, úgy tűnik ketten vagyunk jelenleg, nekem kb 180£-nyi cuccom lenne most. Tudom intézni a rendelést. Fele fuvardíj is már valami .
Szia Tomi, úgy tűnik ketten vagyunk jelenleg, nekem kb 180£-nyi cuccom lenne most. Tudom intézni a rendelést. Fele fuvardíj is már valami :).
Ha több cuccot rendeltek érdemes őket felhívni, hogy vmi kis kedvezményt adjanak . Utoljára pl 600GBP korul volt az értek, a nem akciós cuccokbol engedtek -5%-ot.
Én csatlakoznék!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Valamikor rendelnék, esetleg csatlakozna valaki?
Rendel valaki mostanában, vagy szeretne csatlakozni rendeléshez budapesti átvétellel?
Én is szeretnék rendelni ...írtam emailt-t
Én is szeretnék rendelni ...
Nem vagy tag, igy nem tudok neked mailt irni kerlek, kuldj egy levelet a simkorob kukac gmail pont com-ra
Én is szeretnék rendelni.
MX5parts-on akcios:
NC motortarto WAS £65.04 NOW £39.95 inc Vat
NBFL lambdaszonda Normal price £82.10 inc vat Special Offer, Only £40.79
Chromed Air Vents, MX5 Mk3/3.5 WAS £64.93 NOW £57.98 inc Vat
Fekek, stb
Ha valaki szeretne rendelni, en is benne lennek par aprosaggal.
Reitli(pötty)peter(at)gmail(pötty)com
Reitli Péter néven a facebookon is megtalálsz
Üdv!
Ripley
Szia! Bocsi külföldre kellett utaznom. Most értem vissza tegnap. Jövő hét szerdáig ha elküldenéd, hogy mi kell, akkor rendelném majd együtt. Üdv! Ripley
Sziasztok!
MX5Parts-ról tervezek rendelni pár dolgot a közeli jövőben. Megoszthatnánk a szállítást!
Én helyileg Csepelen és az Astorián vagyok elérhető, valamelyik helyen a kettő közül lehetne az átvételi pont. Továbbpostázást nem igazán vállalnék.
Üdv!
Ripley
Én pedig Gonzi féle il-es rendelést választottam.
Tiszakécske