mikulas00
Velünk: 3739 napja
Én is rendelnék, ha gondolod mehetne egybe.
srácok én inkább moss-ról rendelek, mert mx5partson nincs amit szeretnék.
Sziasztok!
Ha valakinek érdekes lehet angliai szállítás:
https://www.facebook.com/bela.lengyel.39
Az árakat nem tudom, de biztos hogy nagyobb dolgot érdemes hozatni.
en is szeretnek rendelni, de jo lenne akkor amikor van vmi akcio. mikor varhato? volt egy halottak napjan is, lemaradtam rola...
Én is beszállnék a rendelésbe lehet.
Esetleg ha nem sürgős én várnék, hátha lesz akció karácsony körül. Az i.l.nél szokott lenni karácsonyiakció.
Tiszakécske
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valóban cca. 10fontért házhozszállítják a cuccot angliából?
Mer az oldalon ezt írja, illetve hogy áfás ár, tehát ha megrendelem cakkunpakk annyit fizetek mint amennyit az oldal végösszegnek kalkulál?
Gondolom egyébként azért szokott group-buy lenni, mert van extra kedvezményetek, vagy mert a szállítás így még olcsóbb? Esetleg valakinek van MX5parts NB hátsó dobja?Tapasztalat?
Egy ilyen miatt érdeklődöm, mert következő groupbuyba lehet beszállnék!
Előre is köszi, és bocsi az offért&amatőr kérdésért!
Az enyém DPD-vel lett feladva, és igen, tudom pontosan mikor és melyik városokat érintette a csomag.
Én még múlt hét szerdán rendeltem meg a cuccokat Hétfőig még várok aztán reklamálok, ha addig se jön meg. A tracking infó alatt azt érted, hogy le is tudod kérdezni a RoyalMail-nél, hogy hol tart a csomagod?
Én most szerdán rendeltem, kaptam még aznap tracking infot es elvileg jövőhét keddre itt van. Remélem ez fedi is a valóságot
Sziasztok!
Mennyi idő alatt szokott nektek megérkezni a csomag? Én már több mint 1 hete rendeltem, de még semmi. A visszaigazoló e-mailben is az szerepelt, hogy 5-7 nap ( és nem working day).
Haliho!
Valaki rendelne a napokban?
Én befektetnék egy camshaft lock-ra
http://www.mx5parts.___l-mk1-25-p-3348.html
Sajnos az egyik oldali ovvezeto meg mindig késik csatolom az utolsó ígéretüket
ha valaki a mostani akcióban szeretne rendelni én benne vagyok csak azt kérem olyat rendeljunk ami készleten van!
irjatok meg mi kell es küldöm a tudnivalókat
Mail ment mindenkinek. Az egyik övfeszítő sajnos utánrendelesbol jön csak, de majd megjön :-)
Én is szeretnék egy jobbos-balos övvezetőt!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hahó!
élnénk a lehetőséggel, mail ment!
köszi!
Csaba