Gyula
Velünk: 2724 napja
Sziasztok !
Van-e valakinek friss infója vám-áfa-szállítási költség ügyben aktuális új dolgokról,esetleges változásokról?
Tervez-e rendelni a közeljövőben valaki? Köszi !
Sziasztok !
Van-e valakinek friss infója vám-áfa-szállítási költség ügyben aktuális új dolgokról,esetleges változásokról?
Tervez-e rendelni a közeljövőben valaki? Köszi !
Elvileg már 0 eurótól van a kezelési költség+áfa, tavaly még 22 euró volt valóban, de ezt nemrég módosították 0 euróra ha webshop-ból rendelsz. Ha magánemberként adják fel és ráírják, hogy GIFT akkor van esély, hogy átjön fennakadás nélkül
ND ST 30th Annyversary Edition 1616/3000
Köszönöm az infókat! Szóval gyakorlatilag olyan mintha az USA-bol rendelnek.
Így valószínűleg elég drága lesz.
Amúgy nem volt arról szó, hogy vmi vám unió lesz az UK és EU között?
Értem, szóval gyakorlatilag olyan mintha az USA-bol rendelnek. :(
Így valószínűleg elég drága lesz.
Amúgy nem volt arról szó, hogy vmi vám unió lesz az UK és EU között?
Az, hogy mindig van rajta kezelési és áfa nem igaz, mivel összeghatártól függ, 22 EUR felett van az, amit írtál. Az alatt nincs semmilyen plusz költséged, tehát áfa mentesen fogod kapni a cuccot. Én rendeltem kis bizbaszokat 12 fontért, és simán megkaptam, mindenféle vámkezelés nélkül. Arra kell még figyelni, hogy az összeghatárok számolásánál a postaköltség beleszámít a rendelés összegébe.
Az MX5parts nem számolja fel az angol áfát, ha bejelentkezel, akkor már úgy is fogod látni az árakat. Ha a rendelésed túllépi az aktuális vámhatár összegeket, akkor összegtől függően ÁFÁt vagy ÁFÁt+vámot (4%) kell fizetned, mikor beérkezik az országba. Ehhez a szállítmányozó be fogja kérni a számlát.