2015-10-02 11:05:10
Sziasztok ! Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat utólagos ködlámpa beépítés témába NBFL-hez. Csabihal irány mutatásai alapján beszereztem egy pár ködlámpát én is.
Íme pár dolog amire figyelni kell:
-Citroen Berlingo 2002 es modell-el kompatibilis az NBFL ködlámpája ( Bővebben -Unixos kereső szerint- ezek a kritériumok voltak beállítva: Citroen Berlingo, 2002, 1.6 Benzin, Egyterű)
- A következő márkák biztossan jók : Valeo, TYC, Depo ( ez minőségi sorrend is, én Valeot vettem, elvileg gyárilag is az van)
- A Magnetti Marelli gyártmányokon nem volt felfogató keret nyílván ezt a típus nekünk nem jó
- A felfogatókereteken a furatok közti oldal távolság mindenhol 80mmkell legyen
- Én a Valeot választottam ennek a típusnak üveg búrája van, és alul trimmelhető egy csavarral a dölésszöge a lámpáknak
- vezetékelés, relézés, biztosítékolás és a kapcsoló egyéni feladat függvénye
- rögzítést a furatnak megfelelő saválló lemezcsavarokkal oldom majd meg.
Végezetül néhány kép:
Jó szerelgetést !
2015-10-02 11:06:36
Sziasztok ! Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat utólagos ködlámpa beépítés témába NBFL-hez. Csabihal irány mutatásai alapján beszereztem egy pár ködlámpát én is.
Íme pár dolog amire figyelni kell:
-Citroen Berlingo 2002 es modell-el kompatibilis az NBFL ködlámpája ( Bővebben -Unixos kereső szerint- ezek a kritériumok voltak beállítva: Citroen Berlingo, 2002, 1.6 Benzin, Egyterű)
- A következő márkák biztossan jók : Valeo, TYC, Depo ( ez minőségi sorrend is, én Valeot vettem, elvileg gyárilag is az van)
- A Magnetti Marelli gyártmányokon nem volt felfogató keret nyílván ezt a típus nekünk nem jó
- A felfogatókereteken a furatok közti oldal távolság mindenhol 80mm kell legyen
- Én a Valeot preferáltam ennek a típusnak üveg búrája van, és alul trimmelhető egy csavarral a dölésszöge a lámpáknak
- vezetékelés, relézés, biztosítékolás és a kapcsoló egyéni feladat függvénye
- rögzítést a furatnak megfelelő saválló lemezcsavarokkal oldom majd meg.
Végezetül néhány kép:
Jó szerelgetést !