2015-11-16 8:53:38
uno1, 2015-11-16 8:22:39Én megértem Gyéét, az én fantáziámat is bizergatja a v8 gurgulázása és a kamionnyi nyomatéka, bár én maradnék az amcsi motoros változatnál, olyan kitt legalább van, és egy v8 legyen ámerikai
azok a kitek marhajók csak ha azzal építesz sanszos hogy 5-6 millás NA-d lesz. Ráadásul 3-400 lóval tényleg elvész a Miatás móka, inkább bikarodeo lesz a használata. Ezélt érzem jobbnak a rover V8 verziót 180 lóval miata erőátvitellel olcsón karbival. A negatív oldal: örök projekt marad, sose lesz kész, lesz vagy 2M a swap, fogyasztás duplázódik, illegális lesz a verda, nem nehéz ez a motor de csak nyom egy 30 kilót az első tengely terhelésés, megőrülsz mire megtalálod a megfelelszakikat. És a végén a kocsi nem lesz igazán gyorsabb mint egy ügyes gyári miata kis tuninggal.
2015-11-16 9:41:07
uno1, 2015-11-16 8:22:39
Én megértem Gyéét, az én fantáziámat is bizergatja a v8 gurgulázása és a kamionnyi nyomatéka, bár én maradnék az amcsi motoros változatnál, olyan kitt legalább van, és egy v8 legyen ámerikai
azok a kitek marhajók csak ha azzal építesz sanszos hogy 5-6 millás NA-d lesz. Ráadásul 3-400 lóval tényleg elvész a Miatás móka, inkább bikarodeo lesz a használata. Ezért érzem jobbnak a rover V8 verziót 180 lóval miata erőátvitellel olcsón karbival. A negatív oldal: örök projekt marad, sose lesz kész, lesz vagy 2M a swap, fogyasztás duplázódik, illegális lesz a verda, nem nehéz ez a motor de csak nyom egy 30 kilót az első tengely terhelésés, megőrülsz mire megtalálod a megfelelő szakikat. És a végén a kocsi nem lesz igazán gyorsabb mint egy ügyes gyári miata kis tuninggal.
2015-11-16 9:42:47
uno1, 2015-11-16 8:22:39
Én megértem Gyéét, az én fantáziámat is bizergatja a v8 gurgulázása és a kamionnyi nyomatéka, bár én maradnék az amcsi motoros változatnál, olyan kitt legalább van, és egy v8 legyen ámerikai
azok a kitek marhajók csak ha azzal építesz sanszos hogy 5-6 millás NA-d lesz. Ráadásul 3-400 lóval tényleg elvész a Miatás móka, inkább bikarodeo lesz a használata. Ezért érzem jobbnak a rover V8 verziót 180 lóval miata erőátvitellel olcsón karbival. A negatív oldal: örök projekt marad, sose lesz kész, lesz vagy 2M a swap, fogyasztás duplázódik, illegális lesz a verda, nem nehéz ez a motor de csak nyom egy 30 kilót az első tengely terhelésés, megőrülsz mire megtalálod a megfelelő szakikat. És a végén a kocsi nem lesz igazán gyorsabb mint egy ügyes gyári miata kis tuninggal.
viszont fel lehet rá tenni egy ilyet: