Retro
Velünk: 4235 napja
Ez is egy betegség, de szép munka lássuk be!
Ez is egy betegség, de szép munka lássuk be!
100E-ért utánunk dobnak egy turbós Opel-motort. 200 ló, 95-ös benzinnel. 270-re felhúzható a gyári belsővel. Csak valahogy bele kell szuszakolni és pároztatni a váltóval.
Bárcsak cserélgethetnénk a motorokat kedvünkre ebben az országban! Nekem már régen V8 figyelne a motortérben az biztos
Be tudnád rakni?
Sok V8-as van külföldön, biztosan meg tudnám csinálni, de itthon sajnos egy 1.6 1.8ra cserélést sem egyszerű és gazdaságos lepapíroztatni.
100E-ért utánunk dobnak egy turbós Opel-motort. 200 ló, 95-ös benzinnel. 270-re felhúzható a gyári belsővel. Csak valahogy bele kell szuszakolni és pároztatni a váltóval.
Bárcsak cserélgethetnénk a motorokat kedvünkre ebben az országban! Nekem már régen V8 figyelne a motortérben az biztos
Be tudnád rakni?
Hát hajrá, lássuk!
Igen. És?
Ne komolytalankodjunk...
Esetleg Opel Calibra turbómotor...?
Maratoni topic V6 swap-al. http://www.mx5nutz.com/forum/index.php?showtopic=72269
Pláne, hogy ugyanaz a blokkméret az 1.8 meg a 2.5. Mindkettő keresztmotor, kissé megdöntve, úgyhogy biztos kenési problémákkal, ha hosszában, egyenesen van. Váltóharang sem hasonlít. Érdekes módon a vitarákban van ugyanez a blokk átdolgozva, az már sokkal jobban megfelel. Minden esetre, ha vki imád szopni... :D
Akkor inkabb mar az MX6 2.5-V6-jat, az 1.8 V6-nak sok ertelme nincs, a hangot leszamitva....
mhehe ez egy mókás kérdés. Teljesítményben nem hiszem, hogy megéri a szopást ...
Milyen lenne a Mazda MX3 V6 motorját hosszában betenni a Miatába? Aztán még rá két turbót.