Sziasztok!
Keresek hátsó, alsó/felső lengőkarokat. Tudtok ajánlani egy helyet ahol beszerezhetem, vagy igazából mindegy hol veszem meg?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Garázs kisöprés! :D
- 1.8VVT, tartaléknak tartott, gyári Mazda gyújtótrafók, kábellel, kb. 100.000km-t futottak: 35e- Sötétkék színű tető takaró (amikor lehajtod a tetőt, ezt patentolod fel, hogy védje): 15e
- Bajuszkapcsoló: 3e- Motortér alsó burkolat, nem hibátlan, de takar és véd: 8e
- Kerékanya szett, kúpos, zárt, nem gyári alufelnihez: 7e
Kontakt: rochyKUKACvipmailPONThu
- 1.8VVT, tartaléknak tartott, gyári Mazda gyújtótrafók, kábellel, kb. 100.000km-t futottak: 35e
- Sötétkék színű tető takaró (amikor lehajtod a tetőt, ezt patentolod fel, hogy védje): 15e
- Bajuszkapcsoló: 4e
- Motortér alsó burkolat, nem hibátlan, de takar és véd: 8e
- Kerékanya szett, nem gyári alufelnihez, gömbös, szép és csillog: 15e
- 1.8VVT, tartaléknak tartott, gyári Mazda gyújtótrafók, kábellel, kb. 100.000km-t futottak: 35e - Sötétkék színű tető takaró (amikor lehajtod a tetőt, ezt patentolod fel, hogy védje): 15e - Bajuszkapcsoló: 4e - Motortér alsó burkolat, nem hibátlan, de takar és véd: 8e - Kerékanya szett, nem gyári alufelnihez, gömbös, szép és csillog: 15e
- 1.8VVT, tartaléknak tartott, gyári Mazda gyújtótrafók, kábellel, kb. 100.000km-t futottak: 35e
- Sötétkék színű tető takaró (amikor lehajtod a tetőt, ezt patentolod fel, hogy védje): 15e
- Bajuszkapcsoló: 4e- Motortér alsó burkolat, nem hibátlan, de takar és véd: 8e
- 1.8VVT, tartaléknak tartott, gyári Mazda gyújtótrafók, kábellel, kb. 100.000km-t futottak: 35e- Sötétkék színű tető takaró (amikor lehajtod a tetőt, ezt patentolod fel, hogy védje): 15e
- Kerékanya szett, nem gyári alufelnihez, gömbös, szép és csillog: 10e
- Bajuszkapcsoló: 3e- Motortér alsó burkolat, nem hibátlan, de takar és véd: 8e
- Kerékanya szett, kúpos, zárt, nem gyári alufelnihez: 7e
Szia.
Nemrég vettem Kopitól. Keresd őt.
Tiszakécske
Sziasztok. Keresek vezetőoldali üléssínt NB-be. Akad valakinél?
Sziasztok. Keresek nbfl alá 4.3 vagy 4.1 sperrt.
Ha esetleg véletlen megválnál egy ilyentől(vagy hasonlotol): see.joshcKUKACgmail.com
(Tudom hogy tű a szénakazalban de hátha.)
Sziasztok. Keresek nbfl alá 4.3 trosen sperrt.
Ha esetleg véletlen megválnál egy ilyentől(vagy hasonlotol): see.joshcKUKACgmail.com
Sziasztok. Keresek nbfl alá 4.3 vagy 4.1 trosen sperrt.
Keresek vezetőoldali gumikédert. Az enyém nyestrágta lett.
Keresek vezetőoldali gumikédert. Az enyém nyestrágta lett. :(
https://www.aliexpre___.1a223c00I4dJBZ&mp=1
Ezzel van valakinek tapasztalata, hogy milyen minőségű?
Koszi, kivalo eszrevetel!
Igen, ez valoban DP41003R, ahogy irod.
A felrecsomagolasban nem vagyok biztos, mert meg azt is el tudom kepzelni, hogy nalunk kavarodott ossze a dolog, es a kocsihoz valo jo betetek (egyebkent pontosan ugyanolyan) dobozaba kerult vissza a nem hozza valo.
Toroltem is az elozo hozzaszolasbol igy a dobozt, mert ez biztosan DP41003R, azaz a 250-es hatso tarcsahoz valo, es igy nem felrevezeto a hirdetesem.
Szia!
A felrecsomagolasban nem vagyok biztos, mert meg azt is el tudom kepzelni, hogy nalunk kavarodott ossze a dolog, es a kocsihoz valo jo betetek (egyebkent pontosan ugyanolyan) dobozaba kerult vissza a nem hozza valo.
Koszi, kivalo eszrevetel!
Nekem úgy tűnik, hogy nem rossz cikkszámot rendeltél, hanem egy elcsomagolt terméket kaptál. A DP41453R, ami a dobozra van írva, a nagy fékeshez való, azonban nem úgy néz ki, mint ami a dobozban van.
DP41453R-nek ilyennek kéne lennie:
A dobozban meg mintha ez lenne:
(Ez amúgy a DP41003R, ami valóban a 250mm-es hátsófék betétje.)
Elado egy EBC Yellow hatso fekbetet szett.
Hibas rendeles, nekem a 2005-os 1.8-ra (nagy fekes) nem volt jo, igy gyanitom, hogy a kisebb (250mm) hatso fekhez valo.
De a betet formajabol amugy is lathato, hogy jo-e az autodra. Kepek alant.
Az ara legyen 15e, a bolti ara ennek kb. duplaja.
Ha erdekel, ide irj: arpad.zoltan.boda@gmail.com
Elado egy EBC Yellow hatso fekbetet szett.
Hibas rendeles, nekem a 2005-os 1.8-ra (nagy fekes) nem volt jo, igy gyanitom, hogy a kisebb (250mm) hatso fekhez valo.
De a betet formajabol amugy is lathato, hogy jo-e az autodra. Kepek alant.
Az ara legyen 15e, a bolti ara ennek kb. duplaja.
Ha erdekel, ide irj: arpad.zoltan.boda@gmail.com
Hali,
Maradt pár dolgom a kocsiból...
3db IL-es excenteres csavar (3eFt/db)
2db sárga gyári oldalsó index (5eFt)
Gumi fékcső (olyan ami konzollal van) (1eFt) BFT8434-es Bárdis
ABS gyűrű (1eFt)
Kipuff tömítés (erre nem is emlékszek,talán nem is jó rá, ezért ingyenes.)
Valamiért fotót nem tudok beilleszteni.
Ha vkit érdekel, majd mailre küldök fotót.
zsoltrs@citromail.hu
36705693613
Hali,
Maradt pár dolgom a kocsiból...