Ezt a választ (is) vártam. A random vegyest rendelhetem, vagy van esetleg valami Mazda-specifikus eladó, amit ismersz?
NB alkatrészek
Sziasztok! Az utóbbi időben eléggé belemásztam az autómba, és közben elég sok bolhát/patentet eltörtem vagy elnyaltam. Tudtok olyan beszerzési forrást, ahonnan egy assorted zsákkal tudok venni? Legalább 3-4 különböző félére félére lenne szükségem, és gondolom, hogy a jövőben még többre.
act911
Velünk: 3204 napja
Szia,
írj privátban, az enyémet lehet, h lecserélném.
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
adamm
Velünk: 1669 napja
Tarczali Boldi tud 3D nyomtatni kupakot. Nekem is tőle van, jó cucc:D Itt a fórumon marciellonbfl éred el, vagy facebookon rákeresel.
szentkuti11
Velünk: 2460 napja
Szia!
Nekem sajnos nincs fölösleges, de első körben nézd meg a sárvédőpanel mögött, gyakran oda esik be. Amúgy sem árt időnként levenni a műanyag dobbetétet és kipucolni ott a dolgokat, esetleges kezdeti rozsdásodást megszüntetni.
Sziasztok,
Új vagyok a fórumon, bár már 5 MX jött be Magyarországra a munkám miatt.
A legutolsó választásom nem sikerült túl jól, és e miatt a következő alkatrészeket keresném hozzá:
Bal hátsó lámpa
Könyöklő fedél
Ködlámpás lökhárító héj
Ajtókárpit patent
Egy 1998-as, 1,8as NB hez kellenének ezek,
Köszönöm
Megyeri Máté
Hello!
99-es Nb be keresek ablakemelő kapcsolót, akár elég csak a műanyag ház a 2 kapcsolóval. Az elektronikám jo, csak a vezető oldali műanyag kapcsolónak letörtek a "fülei".
Ha van valakinek (lehetőleg fekete) írjon legyenszíves!
szalayPONTbenceKUKACupcmail.hu
Történet:
Hello!
99-es Nb be keresek ablakemelő kapcsolót, akár elég csak a műanyag ház a 2 kapcsolóval. Az elektronikám jo, csak a vezető oldali műanyag kapcsolónak letörtek a "fülei".
Ha van valakinek (lehetőleg fekete) írjon legyenszíves!
szalayPONTbenceKUKACupcmail.hu
Sziasztok,
a képen bal oldali lemezt keresem. Kipufogó feletti hővédő lemez, bár nem tudom így hívja-e a szakzsargon. Az is kérdés, hogy egyáltalán ez mennyire fontos?
a jelenlegi szétrohadt teljesen és le kellett vennem.
Köszi!
Történet:
Sziasztok,
a képen jobb oldali lemezt keresem. Kipufogó feletti hővédő lemez, bár nem tudom így hívja-e a szakzsargon. Az is kérdés, hogy egyáltalán ez mennyire fontos?
Köszi!
Sziasztok,
a képen bal oldali lemezt keresem. Kipufogó feletti hővédő lemez, bár nem tudom így hívja-e a szakzsargon. Az is kérdés, hogy egyáltalán ez mennyire fontos?
Köszi!
rattila
Velünk: 3531 napja
Igen ez nb