Sziasztok! Szeretett mx 5 autómban elromlott a klimakompresszor. Van valakinek eladó javító készlete vagy kompresszora?
06308496565
Üdvözlettel Matók István
Sziasztok! Szeretett mx 5 autómban elromlott a klimakompresszor. Van valakinek eladó javító készlete vagy kompresszora?
06308496565
Üdvözlettel Matók István
06308496565
Üdvözlettel Matók István
06308496565
Üdvözlettel Matók István
Vadonat új, Cobalt 909-680 típusú NB és NBFL kétágú kipufogó eladó!
MOSS-ról rendelve, autón sosem volt. Plug'n'play, bejáratni az új boldog tulajdonosnak kell.
ELKELT
MOSS-ról rendelve, autón sosem volt. Plug'n'play, bejáratni az új boldog tulajdonosnak kell. :)
Ára: 90.000 Ft
MOSS-ról rendelve, autón sosem volt. Plug'n'play, bejáratni az új boldog tulajdonosnak kell. :)
Ára: 90.000 Ft
E-mail: rochy@vipmail.hu
Megjött a klímahűtő rendben, némi igazítás után tökéletesen passzol és működik. A klímacsöveim és csatlakozóim sem voltak a helyzet magaslatán, volt legalább három, oxidáció okozta lyuk a csöveken, illetve egy helyen a tömítőfelület is drámaian lecsökkent. Szóval jópár napba beletelt, mire megint lett klímám. A felfogatási pontok nem teljesen voltak vonalban, de lehet, hogy az autóm elején is elcsúszott már ez-az egy kisebb koccanástól. Mindenesetre a hűtő odavaló.
Az rockauto.com-os 56 dolláros hűtő nyugodtan vehető, az ráadásul a "heavy duty" változat, talán nem csak egy száraz, napos amerikai államban bír ki jópár évet. Tudom ajánlani a műhelyt is, ahol voltam, ügyes és hozzáértő a srác és mindenekelőtt lelkiismeretes - de már most mondta, hogy nyáron úszni fog és több hetes várólistája lesz (mivel elmondása szerint én vagyok az az 1 a 100-ból, aki télen javíttat klímát).
Lalee javaslatara Rockauto.com-rol, a Miraival meg alvazszam alapjab egyeztettem cikkszamot (Laleeval is, de ott meg felmerult nemi ketely).
58 dollar volt, plusz 30 a szallitas, ket het mulva elvileg itt van es VIN szerint az, ami kell bele, fotok alapjan is stimmel.
Ebbol az 58 dollarosbol ez volt az utolso, de 100-ert meg lattam.
A cikkszámok (NBFL-hez, legalábbis az én 2003-as 1.6-os autómhoz biztosan):
NE0161480
https://www.rockauto.com/en/partsearch/?partnum=NE0161480
NE0261480
Lalee javaslatara Rockauto.com-rol, a Miraival meg alvazszam alapjab egyeztettem cikkszamot (Laleeval is, de ott meg felmerult nemi ketely).
58 dollar volt, plusz 30 a szallitas, ket het mulva elvileg itt van es VIN szerint az, ami kell bele, fotok alapjan is stimmel.
A cikkszámok (NBFL-hez, legalábbis az én 2003-as 1.6-os autómhoz biztosan):
NE0161480
NE0261480
Ha szabad erdeklodnom, akk kitol es mennyiert? Kene nekem is 1
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Sziasztok, 2003-as NBFL- hez keresek klimahutot. A nagy alkatreszbazisokban nem talaltam.
——————————
Közben Lalee es a Mazda Mirai segitsegevel megoldodott a dolog, lesz uj klimahuto, raadasul nem is dragan. Ezuton is koszonom a segitseget!
Sziasztok, 2003-as NBFL- hez keresek klimahutot. A nagy alkatreszbazisokban nem talaltam.
Üdv
Váltógombot és szoknyát Tamásnál (http://www.bestkarpit.hu/) érdemes újrabőröztetni. Nagyon szépen dolgozik, többünknek ő csinálta.
Touge Runnerz
Üdvözlet mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon, bár egy ideje olvaslak titeket. Egy 2003-as NBFL boldog tulajdonosa vagyok a nyár vége óta (teljesen gyári, 1.6, klíma, ezüst külsö, fekete szövetülések és Nardi börkormány). Budapesten és Sukorón élek kétlaki életet.
Lecserélném a kicsit kopott 5-ös váltógombot és -szoknyát (fekete bör), illetve szükségem lenne egy pár rendszámtábla-világításra is (a bùra lenne fontos).
Ha valakinek van ilyesmi eladó, kérem, szóljon!
30/6026089
Köszönöm!
poteka
Üdvözlet mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon, bár egy ideje olvaslak titeket. Egy 2003-as NBFL boldog tulajdonosa vagyok a nyár vége óta (teljesen gyári, 1.6, klíma, ezüst külsö, fekete szövetülések és Nardi börkormány). Budapesten és Sukorón élek kétlaki életet.
Lecserélném a kicsit kopott 5-ös váltógombot és -szoknyát (fekete bör), illetve szükségem lenne egy pár rendszámtábla-világításra is (a bùra lenne fontos).
Ha valakinek van ilyesmi eladó, kérem, szóljon!
Köszönöm!
poteka
Lomtalanitok.
Van egy NBFL elso lokharitom, egyik oldalan kisebb (kb 5cm) serulessel (repedt).
Muanyagosnak nem nagy munka javitani.
Fenyezese Razor blue / Steel blue.
Javitva lathatoan volt mar.
Az ara a korabbi javitasok es a serulese okan nyilvan flexibilis, az elso ertelmes ajanlatert odaadom.
Erdeklodni: arpad.zoltan.boda@gmail.com
NBFL 270/276mm nyergek eladósorba.
xride@freemail.hu
NBFL 270/276mm nyergek eladósorba
NBFL 270/276mm nyergek eladósorba. Iá. :50e
NBFL 270/276mm nyergek eladósorba. Iá. :50e
xride@freemail.hu
Sziasztok,
Van valakinek ilyen alsó takaró lemeze, ami a váltó alatt van felcsavarozva az alvázra. A kipufogó hője meg a korrózió nagyon megette (meg az idő vasfoga is elrepült felette Esetleg ötlet, hol lehetne ilyet találni? Az autó: NBFL 2002 1.8 Sportiv 6-speed manual
Üdv.
OG
Sziasztok! Eladó lenne egy NB 4.1 Fuji Sperr difi, illetve nagyfék szett első hátsó nyergek. Érdeklődni illetve bővebb info xride@freemail.hu.
Sziasztok! Eladó lenne egy 4.1 Fuji Sperr difi, illetve nagyfék szett első hátsó nyergek. Érdeklődni illetve bővebb info xride@freemail.hu.