susu
Velünk: 2355 napja
Hú, köszi a tippet! Akkor lassan el kell kezdeni egy group-buy-t. Jorpettel futólag már beszéltünk az Evans-féle motorokról, de ez nem volt tiszta, hogy group-buy-ban olcsóbb
Touge Runnerz
Hú, köszi a tippet! Akkor lassan el kell kezdeni egy group-buy-t. Jorpettel futólag már beszéltünk az Evans-féle motorokról, de ez nem volt tiszta, hogy group-buy-ban olcsóbb
Touge Runnerz
Ha többen rendeltek akkor olcsóbb a szállítás mert Evans egy raklapra tudja dobni a motorokat. Mi már 3 raklap motort rendeltünk így (12 darabot).
Sziasztok!
Sajnos úgy alakult, hogy NBFL-hez, 1.6 (110LE).. lenne szükségem motorra, amennyiben valakinek volna elfekvőben, akkor komolyan érdekelne! Sajnos a magyar bontós és 'netes' kínálattal már találkoztam és nem túl bizalomgerjesztő a felhozatal, ezért már külföldi vétel irányába nézelődöm inkább, de gondoltam talán megér itt még egy próbát a dolog hazai vonatkozásban. Valamint bármilyen személyes tanácsot, tapasztalatot szívesen fogadok motorcsere ügyben. Továbbá NA 1.6 (115LE) motorját mennyire gázosabb beletenni? Értem ezt a legális műszaki és egyéb papírozás szempontjából? Ezzel vagy egyéb más motorral kapcsolatos tapasztalata esetleg valakinek volna? (Van most egy egész alkalminak tűnő ilyen motor, de csak pontosan megegyező motorral kapcsolatban van tapasztalatom még réges-régről, így félek, hogy kb. ugyanott lennék mintha 1.8-at raknék bele, legalább is a bürokratikus oldalról..)
Köszönöm, és további szép napot mindenkinek!
Szia, keresd John Evans-t a "Mazda Mx5 NB/NBFL Parts (Prestige Spares UK)" Facebook csoportból, ők rendszeresen bontanak mindenféle NB-t, és jó állapotúak a motorok (többen ilyen mocikkal mennek itthon). Én egy 1.8 NBFL/VVT motort tervezek majd venni tőle, december környékén. (van egy kis olajfogyasztásom, és akkor már a nagyobb kompressziójú motor jobb kiindulási alap, meg azon squaretop intake van). Magyarországra a szállítás 175 GBP, a motorok ára pedig változó, VVT-s 275 GBP szokott lenni.
Touge Runnerz
Sziasztok!
Van esetleg valakinek keveset futott garantáltan jó állapotú 1.8 NB motorja eladó? Esetleg hol tudnék szerezni, 1-2 éve tele volt az ebay velük de most nem nagyon találok csak vvt-t
Köszi, már Lalee val és Imrével megbeszéltem délelőtt, hogy valamikor elugrom érte. (Bár Érd jobban útba esne, de nem akarom bonyolítani)
Igazából tartalékba kéne, egyenlőre csak kakucson melegedett el kb 12 kör után a melegben. Ha többször elromlik és végleg kicserélem, természetesen félre rakom. Mihez kell neked?
Szia!
Ha Érd esik közelebb mint Lalee, akkor ott is találsz!
illetve a Tiéd ha rossz és még nem dobtad ki, és nagyon szépen megkérlek, akkor elraknád nekem?! - többit küldöm emailon
Köszönöm!
Sziasztok,
Keresek vezérműtengely jeladót. 1.8 nb be.
Van valakinek?
Sziasztok,
Keresek vezérműtengely jeladót. 1.8 nb be.
Van valakinek?
Sziasztok!
1.6 NBFL-hez keresem azt a kábeldarabot, ami a főtengely-jeladóhoz megy a szíjak mellett.
Az enyém sajnos nem csak mellettük ment.
Sziasztok Holgyek/Urak!
keresnek NB-re puha tetot, van e esetleg most elado a csoportban? Illetve, szerintetek van ra esely, hogy javitsak,szelen szakadt illetve kozepen is kezd elkopni es mar atlatni rajta, (vinyl)
ha tudtok jo szakit szivesen fogadok nevet, elerhetoseget. Koszonom!
Nem nyitok külön topic-ot, NB-m van, úgyhogy NB alkatrész...
Homokszínű autós kesztyű eladó.
Parola kesztyű szövetkezetnél(http://www.parolakesztyuk.hu/kesztyuk.html) vett&gyártott hosszú ujjú, olasz bőrből készült autós kesztyű eladó. Eredeti ára 9k volt pár éve, de nem használom. Ápolást kapott, nem száradt ki. Kb. 10 alkalommal volt rajtam. A bőr típusát nem tudom, de Parolánál meg tudják mondani. Ujj részek belső felén van pár sötétebb folt, egyébként jó állapotú. Holnap teszek fel Facebook piac csoportba képeket. Ára 4k, Esztergomban vehető át személyesen.