fuxy
Velünk: 6512 napja
Sziasztok!
Túlzottan határozott kuplungkezelés miatt keresek NA-ba kuplung kiemelővillát. Valakinek nincs felesleges? Vagy valaki nem bont most NA-t? (bocs, rég néztem be a fórumra nem vagyok most képben)
Előre is köszi!
Fuxy
Sziasztok!
Túlzottan határozott kuplungkezelés miatt keresek NA-ba kuplung kiemelővillát. Valakinek nincs felesleges? Vagy valaki nem bont most NA-t? (bocs, rég néztem be a fórumra nem vagyok most képben)
Előre is köszi!
Fuxy
Üdv mindenkinek! Keresek NB-hez jó állapotban lévő középső kipufogó dobot, az enyémbe csörgő költözött. Profilomban telefonszám, viber, e-mail. Köszönöm előre is!
Kérdezd Lalleet. Új Bosalt szerzett nekem jó áron.
Köszi, Ő volt az első akit megkérdeztem.
Sziasztok, nekem a radiátor előtti műanyag légterelőre lenne szükségem. Kicsit drágállom az IL-en, de erről lenne szó:
Üdv mindenkinek! Keresek NB-hez jó állapotban lévő középső kipufogó dobot, az enyémbe csörgő költözött. Profilomban telefonszám, viber, e-mail. Köszönöm előre is!
Kérdezd Lalleet. Új Bosalt szerzett nekem jó áron.
Sziasztok.neten láttam ilyen kabrios legbeomlot emixhez.Hunyanak az egyik videojan lattam hogy neki is van(ha megvalnal tolle at vennem)ilyet keresek ha lenne valakinek :-) (kepet nem enged feltoltebi,sorry)
Cool Breeze Scoop
Igen, van; nagy melegben kellemes, mert behúzza a levegőt az öledbe. Annó (vagy 3-4 éve) csináltam egy group buyt-rá, még a sráctól, aki csinálta az USA-ban. Mostmár tudtommal csak a Moss-tól tudsz szerezni:
Fun is not a straight line
Sziasztok.neten láttam ilyen kabrios legbeomlot emixhez.Hunyanak az egyik videojan lattam hogy neki is van(ha megvalnal tolle at vennem)ilyet keresek ha lenne valakinek :-) (kepet nem enged feltoltebi,sorry)
Cool Breeze Scoop
Igen, van; nagy melegben kellemes, mert behúzza a levegőt az öledbe. Annó (vagy 3-4 éve) csináltam egy group buyt-rá, annó még a sráctól, aki csinálta az USA-ban. Mostmár tustommal csak a Moss-tól tudsz szerezni:
[url]http://www.mossmiata.com/Shop/ViewProducts.aspx?PlateIndexID=79244&SortOrder=10[/url]
sziasztok!
volna egy eladó gyári 1.6-os nbfl teljes gátló+rugó szettem. Árban megegyezünk!
erre gondolsz?
Cool Breeze Scoop

szia,igen,erre.van értelme egyébként?te használtál?lehet érezni valami különdbséget?enyémben nincs lég kondi,így minden plusz légmennyiség jól jön :D
Csak hogy egyértelmű legyen majd MYL347 a rendszámom.
Oké!
Köszi!
.
Sziasztok!
Van egy fekete NBFL gyári légterelőm, ha valakit érdekelne!
Szia!
Ha szélfogóra gondolsz, akkor érdekel.
Szia! Igen, szélfogó.
Látom ott leszel vasárnap a találkozón akkor elviszem magammal, és ott megnézheted.
erre gondolsz?
Cool Breeze Scoop

Fun is not a straight line
Sziasztok!
Van pár eladó megmaradt NB alkatrészem:
-Fűthető hátsó üveg szévédő, körülötte a gyári tető anyaggal
-Tető kibiztosító/ nyitó csat
-Vitorla vászon (lehajtott tetőre csatolható védő ponyva) http://ilmotorsport.___c9f4802a8927e4593e09
-Téli kerékszett acél felniken (vékony kerekek, játszásrá, csúszkálásra kiváló
-Új tető feszítő zsinór szettben: http://ilmotorsport.___c9f4802a8927e4593e09
Képeket tudok küldeni!
Érdeklődni email-ben: 04tom05@gmail.com
Szia!
Vitorla vászon milyen színű?
Atti