szerintem bontottal sem jársz túl jól, ez a müanyag törik mint a ropi. egyik oldalán van egy klipsz az tartja elvileg a helyén, ami mostanra simán törik, onnatól mozog az egész, amitől meg az izzó ég ki. szerintem érdemes mazdától vagy IL-ről egy újat szerezni, 10-20eur között van asszem.
NB alkatrészek

basti
Velünk: 3367 napja
Igy van, benn vannak a automban, koszonom ezuttal is.
Az ego kieges sztem nem az ego miatt van, hanem azert mert mozog/lotyog/szetrazodik. Ha azt megoldod valoszinuleg az ego sem fog kiegni olyan gyakran.

GPali
Velünk: 2903 napja
Szia, már Basq kollégánál teljesítenek szolgálatot.
Viszont:
Továbbra is keresek:
nbfl-hez 1 db rendszámtábla világítás/csomagtérvilágítás céljára szolgáló jobb oldali (nem tudom van-e különbség a jobb meg a bal oldali között) lámpát. (búra + lámpa)
Az enyémben a búra állandóan kiesik a helyéről, az égő meg kiég (lehet, hogy nem megfelelő égőt rakok bele..)
köszi
Touge Runnerz

csabihal
Velünk: 4067 napja
Szia!
ez az aktuális:
"hívj a 3630/2692123 számon üdv Kopi"
Nem találtam az elérhetőségét, csak ebben a kommentben. Az a szám aktuális még?

csabihal
Szia!
ismétlem magam: keresd Kopit!

csabihal
Szia!
Kopinak van több is, válogathatsz!

basti
Velünk: 3367 napja
Keresek nb gyari valtogombot!
Koszi!

gzugzu
Velünk: 4739 napja
Írtam mailt.

csabihal
Szervusz!
ilyen esetleg érdekel?
16x6,5 et40, 4x100, 7,3kg
http://www.jason-parker.net/images/wheels.htm
padkanyomok vannak a szélén!
még a gumi is olyan mint a képen rajta... 2010-es gyártmány, 7mm minta

jdmgeri
Velünk: 3115 napja
Nagyon keresek 16" os sportiv felnit. Más 16"os ajánlatoto is meghallgatok. hondagergo@gmail.com vagy ha nincs kedved írogatni csörögj meg. 06205566247 kösziii!!!

GPali
Velünk: 2903 napja
Sziasztok,
Egy pár - nbfl - bézs színű szőnyeg vihető. A vezető oldaliban van kis szakadás/kopás a sarok élnél. Ára 2 sör.
Továbbra is keresek:
nbfl-hez 1 db rendszámtábla világítás/csomagtérvilágítás céljára szolgáló jobb oldali (nem tudom van-e különbség a jobb meg a bal oldali között) lámpát. (búra + lámpa)
Az enyémben a búra állandóan kiesik a helyéről, az égő meg kiég (lehet, hogy nem megfelelő égőt rakok bele..)
köszi
Touge Runnerz