uno1
Velünk: 4276 napja
Jó hogy nem hátsókat :D
(Bocsi, nem kinevetlek!, Csak fura ilyet olvasni )
Jó hogy nem hátsókat :D
(Bocsi, nem kinevetlek!, Csak fura ilyet olvasni )
Sziasztok,
nbfl-hez 1 db rendszámtábla világítás/csomagtérvilágítás céljára szolgáló jobb oldali (nem tudom van-e különbség a jobb meg a bal oldali között) lámpát keresek. (búra + lámpa)
Az enyémben a búra állandóan kiesik a helyéről, az égő meg kiég (lehet, hogy nem megfelelő égőt rakok bele..)
köszi
Touge Runnerz
Szia!
Van légtömegmérőm. Az MX5 market csoportban is hirdetem.
Hali.
1.6 nbfl-be keresek szívócsövet a légtömegmérő és a fojtószelep közé. Bp előnyben
odavid02.17@gmail.com
Sziasztok,
2002-es nbfl-be keresek fehér oldalsó irányjelzőket illetve sidemarkereket ha valakinek van elfekvőbe ,írjon légyszi.
Kellemes ünnepeket!
sza lay. k a r o ly3@gma il. c o m
Minimális mértékben használtam [kb 1000 km-t mentem vele], autóval együtt jött. Ültetni azt brutálisat lehet vele, viszont nekem érzetre puhább volt, mint az előtte az 1,6-omban, illetve a kiszerelés után az 1,8-ban használt Street Advance Z...gyárival nincs viszonyítási alapom.
Hirdetéshez: a lengéscsillapítószett előző pénteken ELKELT!!
Mit lehet tudni erről az fk-ról? Sose hallotam róla, de ez az én hibám.
Szia!
Ment email.
Van esetleg valakinél egy 1.6 NB-hez (nem FL) való, jó állapotú 2-1 downpipe a leömlőtől a katalizátorig, amit el is adna nekem?
Az előttem szólóhoz csatlakozva, ha valakinél még egy katalizátor is lenne arra jelentkeznék!
Köszönöm
Van esetleg valakinél egy 1.6 NB-hez (nem FL) való, jó állapotú 2-1 downpipe a leömlőtől a katalizátorig, amit el is adna nekem?
大使館
Van esetleg valakinél egy 1.6 NB-hez (nem FL) való, jó állapotú 2-1 downpipe a leömlőtől a katalizátorig?
Sziasztok!
NB/Nbfl Csomagtér ajtót keresek rozsda menteset. Örülnék, ha valaki tudna segíteni.
balazsmolnarkukacmolnarteniszakademia.eu
kösziii
Sziasztok!
NB/Nbfl Csomagtér ajtót keresek rozsda menteset. Örülnék, ha valaki tudna segíteni.
balazsmolnarkukacmolnarteniszakademia.e
kösziii
Szia,
van használt ilyenem, dobj egy mélt privátban.
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
sziasztok,
IL-es teljes első polybush szilent pakk eladó, nekem egyelőre nem kell cserélni, így feleslegesen vettem.
Ára 147EUR forintosítva, ha kell postázom is:
https://www.ilmotors___2315d5e3cd9f8028907d
köszi!