Szia,
Köszi!
Engem a szívócső érdekelne, légyszi írnál a lkrajcsovicz kukac gmail.com -ra mikor/hogy mehetnék érte?
Üdv,
... és van is neki.
Köszönöm!
Szia!
Érd, Kopi?
Sziasztok!
1.6 NB leömlőt keresnénk sürgősen. Tud valaki segíteni?
Sziasztok ,
nbfl-hez keresek generátort ( 1.8 , 107 kw, 2002).
Tud valaki segíteni ?
Elore is köszönöm !
Sziasztok,
Ki kell takaritanom a garazst es igy meg kell valnom par dolgtol. Arat nem tudok mondani, ha valakinek kell valami akkor szoljon es megegyezunk biztosan.
- Bosal kipuff (gyari csere) , van rajta par horpadas, de mukodik. (megjegyzes: a Mr Muscle NEM elado!)
- Hatso NBfl alu utkozes elnyelo. Van egy horpadas az elso kis fem bizbaszon, de nem befolyasolja a mukodeset.
- Ez nem miata alkatresz, de azert bedobom. Van egy James Hunt replica sisakom plexi es belso nelkul (csak dekoraciora hasznalhato), meg en festettem nehany eve airbrush-val mint pilot project, de mar nem tudom hol tarolni.
Bal hátsó féknyereg, eladó! 2003-as NBFLből. A kézifék nem működött rajta tökéletesen, volt kéznél egy másik, így cseréltük. Amúgy minden más okés vele. 5.000Huf - Személyes átvétel esetén: Veszprém és Székesfehérvár vonalon mozgok.
Szia!
bontott:
Bp körül Kopit,
ha vidékről/postán jó, akkor az alattad levő hsz-ben szereplő Rattilát kérdezd meg (Komárom)
ha újat szeretnél akkor Mazda márkakereskedés vagy IL
Sziasztok,
NBFL hátsó lökhárító rögzítő patentokat keresek. Vagy ötletet, hogy hol lehetne ilyeneket szerezni?
Sziasztok,
NBFL hátsó lökhárító rögzítő penteket keresek. Vagy ötletet, hogy hol lehetne ilyeneket szerezni?
NBFl első lökös eladó, beszéljenek a képek:
45.000 sidemarkerrel logóval rendszámtartóval