nrtomi
Velünk: 2728 napja
NB-be keresek bukócsövet, költséghatékonyság miatt használtat
Profilomon elérhetőség megtalálható!
NB-be keresek bukócsövet, költséghatékonyság miatt használtat
Profilomon elérhetőség megtalálható!
Eladó egy 1.6-os NB-ből való trafó. Újat vettem, de nem az volt a baj. Kb. 130ezer km van benne, jól működik. 25ezer Ft kompletten adom, konzollal, igény esetén gyertyakábel, gyertyapipa is jár hozzá, ha megtalálom
nrtomi[kukac]gmail.com
Eladó egy 1.6-os NB-ből való trafó. Újat vettem, de nem az volt a baj. Kb. 130ezer km van benne, jól működik. 25ezer Ft :)
nrtomi[kukac]gmail.com
Ez minden autón törött; minimális az esélye, hogy találsz épet belőle. Vagy az új IL-es, vagy megszokod a kis szépséghibát. Nem is igazi MX5, amin ez nincs eltörve.
Fun is not a straight line
Sziasztok,
a képen lévő, szélvédő és a motorháztető közötti műanyagom eltörött. Nincs ilyen valakinek véletlenül? Hol érdemes ilyet venni? IL-en elég borsos áron van
Sziasztok,
a szélvédő és a motorháztető közötti műanyagom eltörött. Nincs ilyen valakinek véletlenül? Hol érdemes ilyet venni? IL-en elég borsos áron van.
Valakinek van ablaktorlokar kupakja (ami a csavart takarja) elado?
Szia!
Engem is érdekelne az ECU. Ha aktuális még írd le számod és felhívlak, hogy megbeszéljük.
Előre is köszönöm. Üdv,
70/281-4732.
Japán belpiacos (JDM) BP6D ECU, 1.8 VVT, ritka darab!
30e Ft FIX ár !! 06704114029
Ha esetleg nb-hez is jó, akkor érdekel.
Nekem van egy 1.8NB RS japan belpiacosbol ami 150LE. BP5A immomentes ECU, csak a benzinpumpat kell atkotni es PNP 1.8NB-be, hasonlo aron. Erdemes a BP5A szivotengelyt hozzavadaszni, ha szerencsed van az van mar a tiedben is.
Ha esetleg nb-hez is jó, akkor érdekel.
.
30e Ft FIX ár !!